Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Razmisljam, kako strpat fitnes v jutrisnji urnik. In pa delo, caka me kup enega dolgocasnega, bednega urejanja datotek (za najmanj tri dni dela ). Potem pa takoj se en smotan projekt, ampak kaj naj, gnar je gnar.
Ponavljam
Ponavljam
- banananjammm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2017
Selitev in kam poleti na dopust.
Ponavljam.
Ponavljam.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Veliko stvari naenkrat. Načrtovanje enega potovanja julija, ena pomembna debata z eno meni ljubo osebo, en dogodek v začetku junija, ker je full priprav in vsega za uskladit, načrtovanje obiska, ko pride sestra k meni itd. In še ene dve osebi zaradi nekaj neraščiščenih stvari.
Če imaš na voljo dve večji potovanji na leto (v bolj oddaljene konce sveta, vsako recimo tri tedne) ali pa vsak mesec neko krajše/tridnevno potovanje (recimo po Evropi) - kaj zbereš?
Če imaš na voljo dve večji potovanji na leto (v bolj oddaljene konce sveta, vsako recimo tri tedne) ali pa vsak mesec neko krajše/tridnevno potovanje (recimo po Evropi) - kaj zbereš?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Odvisno od obdobja, zadnje leto sva ga relativno malo, ker on ni ravno ljubitelj.. tako da mogoce 1-2x tedensko. Trenutno ga pa jaz vec, ker drugega razen zelenjave itak ne smem tako da ene 4-5x na teden, v nekih normalnih kolicinah.
Talent, ki bi ga rad/a imel/a, pa ga nimas?
Talent, ki bi ga rad/a imel/a, pa ga nimas?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm v kakšnem smislu talent, v bistvu nič prav posebnega si ne želim v zadnjem času. Če bi že izbirala med temi umetniškimi, bi mogoče glasbeni ali še boljši posluh/ glas alpa za kak inštrument.. Za ostale stvari pa ne vem če se reče talent.. Mogoče tudi za kak biznis ali kaj podobnega.. (aja sem v prvo prebrala samo kateri talent bi imel, brez tizga, da ga nimaš.. ne vem tudi s tem, kako bi odgovorila..)
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Talent za dobro javno nastopanje
Poklic, ki ga nikoli ne bi opravljal/a?
Poklic, ki ga nikoli ne bi opravljal/a?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
^ Ok malo je talent, ma se da tudi natrenirat za moje pojme..
Uf.. ena taka stvar, ki ne bi delala je ta učitelj za otroke s posebnimi potrebami, je skor malo ne najlepše to rečt, imam eno sestrično, ki to opravlja in je zaljubljena v to delo in js je nikoli nism štekala.. pa tudi karkoli v politiki ne bi, čeprav so po drugi strani dobro plačani, za to kar delajo..
Ponavljam
Uf.. ena taka stvar, ki ne bi delala je ta učitelj za otroke s posebnimi potrebami, je skor malo ne najlepše to rečt, imam eno sestrično, ki to opravlja in je zaljubljena v to delo in js je nikoli nism štekala.. pa tudi karkoli v politiki ne bi, čeprav so po drugi strani dobro plačani, za to kar delajo..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Neodvisnost/svoboda na vseh področjih in zdravje.
Jed, ki si jo poskušala ze večkrat pripravit/skuhat, pa ti nikoli ne rata tako, kot bi si želela?
Jed, ki si jo poskušala ze večkrat pripravit/skuhat, pa ti nikoli ne rata tako, kot bi si želela?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov