Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 18. Apr. 2019 8:31

K staršem na obisk štihat vrt in pečt potico, počivat in jest jajca.
Pa morda na ogled ene hiše, če bo šlo.

Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Apr. 2019 8:38

Nic, obveznosti, tudi domov.. aja zdej je ta velika noc. (O groza, po eni strani sovrazim vse te praznike bozice, velike noci, odkar hujsam in je hrana.. ok sej do zdej sm se ze malo bolj navadla recimo...)

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 18. Apr. 2019 8:53

Ot: Hayley ti pomojem Samo s tipkanjem in govorjenjem o hrani ki je ne smeš jest porabiš dodatnih 500 kalorij na dan :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Apr. 2019 8:56

Ne vem.. ampak ja sem po drugi strani ugotovila, da ce se pritozujem in ne drzim v sebi pomaga, ze na nekem psihicnem nivoju.. briga me. Sej tud kaksni ljudje okrog mene o tem poslusajo.. altroke na forumu haha. Ampak so mi kaksni dokler nisem zacela hujsat pa tezili naj shujsam, tako da.. Samo meni je vredno vse to, se zdaj prvic po zadnji par letih pocutim ok..
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 18. Apr. 2019 12:33

^ kaksno keto sladico si naredi, bo dosti lazje :D jajc in sunke pa itak lahko jes kolikor zelis na tem.

Zadnjic sem nardila lowcarb cheesecake in je bil odlicen. Pa rum kuglice, narjene v dveh minutah, ko se mi zalusta. Zlica mandljeve + zlica kokosove moke + zlica kakava v prahu + zlicka ruma + zlicka kokosovega olja. Nardis kuglice in povaljas v kokosu. Njam!

----

Za vikend nic posebnega, srecam se z eno slovenko, ki bo tu v mestu.. drugace pa imam veliko dela.

Naslednji planiran izlet / dopust?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Apr. 2019 14:40

^ Kul recept :)
Ma saj zdej ni več tak velik problem to s prazniki, samo je pustilo slab priokus od zadnjih par let, ko sem mela neke čustvene probleme s hrano/ zasvojena in je bla res slaba kombinacija.. Čene zdaj ne sledim nobeni specifični dieti (malo bolj low carb in veliko zelenjave, vlaknin) in tudi pogosto jem sladko, samo, da je doma spečeno, nič kupljeno. Se držim samo tega, da je z manj sladkorja in da ni nič čokoladno. Meni so pa recimo kul in na hitro mafini z jogurtom, borovnicami, z manj sladkorja.. :)

Nič nimam planirano.

Ponavljam
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 18. Apr. 2019 14:56

Cakam kolega, da pove, ce lahko pomaga uredit vize. Ce ja, Jordanija, ce ne bo slo, Indonezija. Zacetek junija.

Brises ljudi, s katerimi nisi vec v stiku, s FB-ja/socialnih omrezji, ali jih pac pustis?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Apr. 2019 15:01

Aja glede planov za izlet so pa bili enkrat neki na pol plani/ ideje za maj: Iran in kot alternativa Turčija ali Grčija.. ma se ni realiziralo, mogoče kakšno drugo obdobje bo..

Jih ne brišem, ker normalno niti nisem tolk aktivna, da bi šla preverjat, koga vse imam pofrendanga in se s tem ukvarjala..in ker sem bolj flegma glede tega. Mi pa ni problem, ker tudi js ne objavljam nič osebnega, mogoče če bi dosti objavljala, bi mi blo bolj važno, kdo to vidi..

Ponavljam
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 18. Apr. 2019 15:52

Hahaha hayley mene pa si zbrisala :D hvala, da me je doletela ta cast :D

Pred kratkim sem zbrisala cel fb in naredila novega, ker sem mela prevec navlake gor. Bi pa bilo pametno se par ljudi s ta novega zbrisat...

Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Apr. 2019 16:00

^Sem odgovorila na vprašanje, če zbrišem ljudi, s katerimi nisem več v stiku.

Tisto je bila druga situacija, sej sm že enkrat povedala..da sem se ujezila, ker sem bila neki napadena tuki in sm zato tkrt zbrisala, (sem te potem nazaj dodala, kot se spomnem, ma nism bla sprejeta..)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Apr. 2019 16:08

Moja fb lista šteje manj kot 200 ljudi. Z vsemi nisem v stikih, veliko je sošolcev, znancev, takih nisem brisala. Čisto žblj ljudi pa.

Seliš se. Na katere prijatelje (ne sorodnike) se lahko zaneseš pri selitvi?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 18. Apr. 2019 16:38

Moja familija mislim da mi je nazadnje pomagala pri selitvi ko sem se prvič selila v dijaški dom :D

Drugače zadnjih 2x ko sem se selila (in sem mela malo več šare ko v dijaških letih ;) ) sem mela popolnoma različno ekipo frendov, prvič jih je blo literally cel avto, smo bli fertik v 10 min :D.
Drugič pa frendica, in smo tudi same preselile vso mojo šaro v cca ene 4 urah.

Se pa zanašam na svoj trenutni rezervoar frendov za pomoč ko jo bom rabila, vem da vsi ne bodo mogli ko si bom js zmislila, ampak sem prepričana da 3 koamde lahko naberem v vsakem momentu če je sila :)

Ti?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 18. Apr. 2019 17:46

Lz me je nazadnje selil :D drugace pa na dosti ljudi. Pa mama valda.
Se selim ravno v nedeljo, ampak bom znogla sama...dosti stvari pometala proc, najvecji problem so valda knjige.
Hvala bogu imam od mame avto, ki je res prostoren <3

Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Apr. 2019 19:08

Pač na vse, ki jih imam za prijatelje.. Sicer pri študentskih selitvah sem se tudi jaz vedno sama in/ali s pomočjo fanta, pa tudi cimra se je ponudila, če kaj pomaga nest.. Sem pa tudi enkrat s fantom pomagala prijateljici nosit stvari.. (spet je bila to študentska selitev, ne da bi celo bajto nosili..)

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Apr. 2019 19:35

Zanesem se lahko na vse, s katerimi se družim.
Ko sva se selila v blok, je bilo malo stvari. Ko sva šla iz bloka v hišo, je bilo robe že za več kombijev. Kakšno bo zdaj niti ne upam razmišljati.

Kaj ti trenutno najbolj okupira misli?
The world is as you are.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov