Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Mislim da sem vsakemu rekel naj pogleda serijo Deutschland 83...ker je tako zanimiva zgodba, da lahko zadovolji vsak okus.
-------------
Katero socialno omrežje največ uporabljaš?
-------------
Katero socialno omrežje največ uporabljaš?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ojej.. mene stvari spravijo v slabo voljo ze tako, pa niti ne gledam tizga (lih te dni sm mela neko tmo v glavi k se mi je zdelo da bi rajs umrla kot vstala s postle)... kaj bi blo sele pol.. samo mi je tako al tako vecinoma dolgocasno tisto gledat, me ne pritegne..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Nič aktivno, zgolj pasivno. Pa še to počekiram enkrat na dan (Fb npr.). Se probam res držat načela, da se ukvarjam sama s sabo, ne pa z življenji drugih. Aja pa Linkedin in še ena druga podobna stran, samo a to šteje sploh?
Sem pa prej občasno uporabljala Snapchat, mi je malo škoda, da je čisto v zatonu, ker sem se res dostikrat nasmejala kakšnim foram prijateljev/znancem, zdaj ga pa itak noben več ne uporablja in ga na sploh nimam na novem telefonu oz. sem zbrisala račun.
Kako bi se oblekla, če bi mogla bit čim bolj sexy oz. kako se oblečeš, če hočeš bit sexy?
(Ja lahko da je to vprašanje tudi že blo, samo po tolkih straneh vprašanj je skor nemogoče si zmislt kej novega, haha)
Sem pa prej občasno uporabljala Snapchat, mi je malo škoda, da je čisto v zatonu, ker sem se res dostikrat nasmejala kakšnim foram prijateljev/znancem, zdaj ga pa itak noben več ne uporablja in ga na sploh nimam na novem telefonu oz. sem zbrisala račun.
Kako bi se oblekla, če bi mogla bit čim bolj sexy oz. kako se oblečeš, če hočeš bit sexy?
(Ja lahko da je to vprašanje tudi že blo, samo po tolkih straneh vprašanj je skor nemogoče si zmislt kej novega, haha)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ma ne vem..nic tazga: oblekico ali krilo (z najlonkami) ali pa visoke pete (lahko tudi z oprijetimi hlacami, ni nujno krilom).. in krila in oblekice seveda malo nad koleni, ne seksi v smislu, da bi cim vec koze pokazala..
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Trenutno se v ničemer ne počutim sexy.
Drugače pa najbolj v "bodycon" oblekah v kombinaciji z visokimi petami. Če imam najlonke, so mi najbolj seksi črne. Čistih minic v bistvu ne maram. Preglobokih dekoltejev tudi ne.
Če nisem zrihtana (casual-"sexy") pa najbolj v belem bodiju z naramnicami in skinny jeansu z višjim pasom čez. Ne vem zakaj, enostavno mi je kul. Ali pa kakšna oversize srajčka izpod katere se vidi čipkasta naramnica modrčka ali kaj podobnega. Bolj subtilno sexy na splošno, pa klasične barve. Neke kričeče barve in prekratko mi je ceneno.
Ponavljam
Drugače pa najbolj v "bodycon" oblekah v kombinaciji z visokimi petami. Če imam najlonke, so mi najbolj seksi črne. Čistih minic v bistvu ne maram. Preglobokih dekoltejev tudi ne.
Če nisem zrihtana (casual-"sexy") pa najbolj v belem bodiju z naramnicami in skinny jeansu z višjim pasom čez. Ne vem zakaj, enostavno mi je kul. Ali pa kakšna oversize srajčka izpod katere se vidi čipkasta naramnica modrčka ali kaj podobnega. Bolj subtilno sexy na splošno, pa klasične barve. Neke kričeče barve in prekratko mi je ceneno.
Ponavljam
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Hm. Kakšna oblekca, črne pegice in pete. Ne maram več dekoltejev, ker nimam rada, ko me tipi bulijo v dekolte, tako da govorim o eni okusni midi oblekci. Pa en udaren make up, rdeča mat šminka in je ta feeling tukaj.
Ti?
Ti?
The world is as you are.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Oblekca na 3/4 rokave, temne zabe, nekaj na peto, mejkap
Se kdaj 'kregas' (khm, debatiras) v komentarjih na fb ali drugih straneh?
Se kdaj 'kregas' (khm, debatiras) v komentarjih na fb ali drugih straneh?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kregam ne, Ker se mi zdi izguba časa. Pogosto pa spišem sestavek o tem zakaj so debili in ga podprem z dokazi . Se pa ne spuscam potem v dodatne debate.
Kdaj si bila nazadnje na kulturni prireditvi?
Kdaj si bila nazadnje na kulturni prireditvi?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov