Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Nimam pojma, ene 7, 8.
Kdo in zakaj te je nazadnje razjezil?
Kdo in zakaj te je nazadnje razjezil?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm.. mal cez 7.
Ku gre hitro cas! Se prav spomnem, ko je exit tu gor pisala da dela izpit, kot da je blo zdej enkrat.
..Razjezil.. mah nobeden v zadnjem casu.
Ponavljam
Ku gre hitro cas! Se prav spomnem, ko je exit tu gor pisala da dela izpit, kot da je blo zdej enkrat.
..Razjezil.. mah nobeden v zadnjem casu.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Stranka, ker smo ze vse koncali in je bil sprva super zadovoljen, zadnji dan pa si je premislil in hotel spremeniti 30 stvari.. Jaz sem z zadevo mentalno ze koncala in me spravi ob zivce, ko si tik pred koncem zmisljujejo.
Najbolj cudno/smesno ime ali priimek, ki si ga slisala?
Najbolj cudno/smesno ime ali priimek, ki si ga slisala?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Meni je kul, ampak imam tu tezave zaradi sumnika. Menjala ga zaradi tega ne bi.. za priimek mi je pa vseeno, nisem vezana nanj in ga bom pri poroki najbrz zamenjala.
Bi se porocil/a in v koliksnem korgu? Ce si se ze, kako priblizno je izgledalo?
Bi se porocil/a in v koliksnem korgu? Ce si se ze, kako priblizno je izgledalo?
-
hayley - Cosmopsiho
Bi se! Bi mi v bistvu bilo čisto kul tudi, če bi šla samo podpisat na urad (mislim, da je enkrat pisala pačuli, da je tako naredila ), brez nevem kakih praznovanj, mi ne pomeni dosti tisto, tudi velike količine denarja ne bi dajala za poroko. Če pa bi praznovala, bi pa v ožjem krogu, mogoče 20 ali manj oz. ne vem niti kolikšno število se prav šteje za manjše/ ožji krog. Prijateljici, ki se bosta v kratkem poročili baje računata na 50-100 ljudi..
Ponavljam
Ponavljam
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Zjutraj rihtanje, potem je prišel mož s svojo familijo do mene in moje familije in smo šli na magistrat, kjer je potekala poroka. Mala sestričnica mi je metala cvetje pred mano, mami me je pospremila in me oddala, pevka in kitarist sta zaigrala najino pesem, res lep obred. V tem delu smo bili samo midva in najini družini (cca 15? ljudi). Po fotkanju in vsemu smo se dobili v gostišču, kamor so bili vabljeni tudi drugi (cca 50 nas je bilo). Tam pa muzikanti, hrana, ples, fešta vse do ene 6h ali 7h zjutraj.
Dobila sem oboje, intimo in zabavo. Nisem si želela tradicionalnih igric, šrange, kraje neveste in podobnega, sem pa metala šopek.
Bil je res lep dan. Pa tudi zapravila nisva celega premoženja.
Ponavljam.
Dobila sem oboje, intimo in zabavo. Nisem si želela tradicionalnih igric, šrange, kraje neveste in podobnega, sem pa metala šopek.
Bil je res lep dan. Pa tudi zapravila nisva celega premoženja.
Ponavljam.
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
^
o ma to praznovanje od emanuele se sliši ful prisrčno. Sem si kr premislna glede tizga, da ne bi praznovala. Samo bi nekaj bolj v izi, manjši krog ljudi. Ko sem kdaj poslušala, ko so se prijateljice menile o poroki se mi je res zdelo, da za vsako malenkost gre res ogromnooo stroškov, se mi zdi boljše za kaj drugega porabit..Tradicionalnih igric pa niti ne poznam, verjetno je malo odvisno tudi od kraja..
Ne vem, kaj bi naredila s priimkom, ali bi prevzela od moža ali bi imela dva. Samo po eni strani mi je tudi malo glupo videt dva priimka..
Ponavljam
o ma to praznovanje od emanuele se sliši ful prisrčno. Sem si kr premislna glede tizga, da ne bi praznovala. Samo bi nekaj bolj v izi, manjši krog ljudi. Ko sem kdaj poslušala, ko so se prijateljice menile o poroki se mi je res zdelo, da za vsako malenkost gre res ogromnooo stroškov, se mi zdi boljše za kaj drugega porabit..Tradicionalnih igric pa niti ne poznam, verjetno je malo odvisno tudi od kraja..
Ne vem, kaj bi naredila s priimkom, ali bi prevzela od moža ali bi imela dva. Samo po eni strani mi je tudi malo glupo videt dva priimka..
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov