Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Huh jaz se najbolj spomnim raznih scen z barbikami. Enkrat sem se zagledala v eno od druge punčke (neka družinska prijateljica je bla) in ji na skrivaj postrigla lase, ker sem mela neko fazo “hočem bit frizerka ko bom velika” in kolikor vem smo si zamenjale nove barbike za par dni al kako je že blo (lol), in potem je izpadlo grozno, oskubla sem jo ko kuro in ker mi je blo tok bad sem probala potem to prijateljico prepričevat kako hudo frizuro sem ji naredila, ona pa v jok in me ni hotla videt še menda cel mesec po tistem, haha.
Potem eno sceno sem mela enkrat v trgovini. Isto smo se z eno tamalo obe zagledale v isto barbiko in je ostal samo še en model identične barbike in sem jz potem nekaj začela govorit, kako je ta barbika grda, da je potem ona ni zbrala in so jo meni starši na koncu kupili. Nekaj v tem smislu. Ugl. ena taka lisica sem bla.
Serija, ki jo vedno priporočiš drugim kot “must see”?
Potem eno sceno sem mela enkrat v trgovini. Isto smo se z eno tamalo obe zagledale v isto barbiko in je ostal samo še en model identične barbike in sem jz potem nekaj začela govorit, kako je ta barbika grda, da je potem ona ni zbrala in so jo meni starši na koncu kupili. Nekaj v tem smislu. Ugl. ena taka lisica sem bla.
Serija, ki jo vedno priporočiš drugim kot “must see”?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Game of thrones in Friendse itak vsi gledajo.. tako da Black Mirror, Narcos, Casa de Papel, Peaky blinders, Handmaids tale..
Dodat hocem se Vikings, Orange is the new black in Shameless, ampak so zadnje sezone sramotno slabe
Katero od zgoraj nastetih serij si gledala / spremljas, ce sploh?
Dodat hocem se Vikings, Orange is the new black in Shameless, ampak so zadnje sezone sramotno slabe
Katero od zgoraj nastetih serij si gledala / spremljas, ce sploh?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Samo friendse in Peaky Blinders - samo prvo sezono in malo druge. GOT sem mogoče enkrat gledala kake dve leti nazaj, zraven tipa in sem bila moteča, ker sem samo komentirala videz igralcev, ker mi je bilo dolgčas in nisem vedla zakaj se gre, ker nisem spremljala serije.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Potem se lahko strinjamo, da je Cillian Murphy to die for na Irskem sem ga videla na eni predtstavi (oz sem pospremila eno frendico, njegovo hardcore fenico.. takrat se nisem vedela, cemu tak fuss.)
Se popravkov po hisi lotis sama, ali za to prosis moske 'pri bajti'?
Se popravkov po hisi lotis sama, ali za to prosis moske 'pri bajti'?
-
V zadnjih mesecih sem se precej tega sama naucila, ker me dejansko zanima (in so itak tutoriali za vse na yt), tako da imam po novem cel predal sraufencigrov, bormasin, lakov, copicev, spohtlov, etc. edino pred elektriko mam se vedno 'respekt' tako da karkoli je z zicami/vticnicami pustim njemu oz doma ocetu.
zadnja nedolzna/bela laz, ki si jo komu rekla?
zadnja nedolzna/bela laz, ki si jo komu rekla?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm nic prav izrazitega. Mogoce bi bilo se najblizje, da sem prijateljici rekla, da sem cisto pozabila odpisat, ceprav sem vidla sporocilo, samo sem malo zavlecevala. In druga, da sem mogla se jaz za drugimi ponovit, da je luskan dojencek, ceprav mi dojencki na splosno sploh niso vsec, imam nevtralno mnenje. Je pa res da je zgledal cisto normalno, tudi ni bil grd, tako da ni bla lih laz. So mi pa neskoncno luskani zivalski 'dojencki' drugace, lih prej vidla enga hudega tipa z eno lusno malo pasjo kepo.
Ja un tip s Peaky b. je kr uredu ja. Meni je pa bil v bistvu un tamlajsi bjondast brat vsec, ko je bil v zadnji sezoni skinsov, mi je lih zrd njega enkrat vzbudila pozornost ta serija. Samo tuki je pa boljsi ta starejsi.
Koliko ur po navadi spis na noc?
Ja un tip s Peaky b. je kr uredu ja. Meni je pa bil v bistvu un tamlajsi bjondast brat vsec, ko je bil v zadnji sezoni skinsov, mi je lih zrd njega enkrat vzbudila pozornost ta serija. Samo tuki je pa boljsi ta starejsi.
Koliko ur po navadi spis na noc?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Hm, pecem res redko... od bolj zdravega mi padejo na misel samo piskoti iz ovsenih kosmicev in rozin (meni so rozine ful dobre, ne vem, zakaj jih noben ne mara )
A trenutno sparas za kaksno stvar, vecji nakup?
A trenutno sparas za kaksno stvar, vecji nakup?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]