Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Med 6 in 8 ur, odvisno, koliko je dela (trenutno nic, tako da sem si vzela malo daljsi odmor za kosilo).
Od kdaj do kdaj je tvoj delovni cas in kaksen delovni cas bi bil zate idealen?
Od kdaj do kdaj je tvoj delovni cas in kaksen delovni cas bi bil zate idealen?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Zadovoljna na vseh področjih, razen pri socialnem življenju (pogrešam prijatelje od doma, hkrati tu še nisem našla volje za minglanje.. neko asocialno odbodbje)
Katere (in koliko) hišnih ljubljenčkov bi imel/a, če bi imela neomejeno cvenka in pomoči pri skrbi za njih?
Katere (in koliko) hišnih ljubljenčkov bi imel/a, če bi imela neomejeno cvenka in pomoči pri skrbi za njih?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Hm.
Imela bi vse te kar imam zdaj (itak ) in še...
-zlato prinašalko,
-koker španjelko,
-ogromen sladkovodni akvarij z ogromno rastlinami,
-ogromen paludarij z ribicami in kakšno žabo ali kuščarjem,
-kokoške v eko reji,
-mini koze.
To je pa res to.
Zanimivo vprašanje, ponavljam.
Imela bi vse te kar imam zdaj (itak ) in še...
-zlato prinašalko,
-koker španjelko,
-ogromen sladkovodni akvarij z ogromno rastlinami,
-ogromen paludarij z ribicami in kakšno žabo ali kuščarjem,
-kokoške v eko reji,
-mini koze.
To je pa res to.
Zanimivo vprašanje, ponavljam.
The world is as you are.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Oo mini koze
Po enega od vsake podvrste hrtov, itak. In pa Main Coonico, ceprav se jih malo bojim. Pa enega slotha. Aja, pa teacup prasicka hocem enkrat dozivet.
Zadnji javni dogodek, ki si ga obiskal/a?
Po enega od vsake podvrste hrtov, itak. In pa Main Coonico, ceprav se jih malo bojim. Pa enega slotha. Aja, pa teacup prasicka hocem enkrat dozivet.
Zadnji javni dogodek, ki si ga obiskal/a?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
(jaz bi imela dva psa - srednja velikost, in pa ene 5 mačk. al pa 7 mačk )
uh. JAVNI DOGODEK. pojma nimam. glede na to, da ven več ne hodim, in se bolj držim ozkega kroga prijateljev... ne vem
Ponavljam
uh. JAVNI DOGODEK. pojma nimam. glede na to, da ven več ne hodim, in se bolj držim ozkega kroga prijateljev... ne vem
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Neko srečanje bivših praktikantov.
Kako zelo te živcirajo slovnične napake, kot so očitno narobe postavljene vejice ali neuporaba le-teh, neupoštevanje velike/male začetnice itd.?
Kako zelo te živcirajo slovnične napake, kot so očitno narobe postavljene vejice ali neuporaba le-teh, neupoštevanje velike/male začetnice itd.?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Odvisno na koliko uradnih zadevah se pojavijo. Recimo meni forum ni taka zadeva, da bi gledala, da more bit vse do pike pravilno, pa tudi sama, ce pisem iz telefona, po navadi ne pisem cisto pravilno.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Na forumih ne, ker tudi sama med hitrim pisanjem nisem pozorna in pred objavo niti ne preberem za sabo (upsi).
Zmoti me pa predvsem nepravilna raba s/z predloga - npr. nekateri uporabijo "z" pred vsako besedo. "Z sestro", "z šolskim avtobusom", me kar možgani skominajo, ko preberem.
Uradno/profesonalno/študijsko okolje je pa seveda druga zadeva, tam se potrudim in tudi od ostalih pričakujem, da stvar preverijo oz. je vse skupaj pravilno spisano.
ponavljam
Zmoti me pa predvsem nepravilna raba s/z predloga - npr. nekateri uporabijo "z" pred vsako besedo. "Z sestro", "z šolskim avtobusom", me kar možgani skominajo, ko preberem.
Uradno/profesonalno/študijsko okolje je pa seveda druga zadeva, tam se potrudim in tudi od ostalih pričakujem, da stvar preverijo oz. je vse skupaj pravilno spisano.
ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov