Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ne, največkrat ostane v torbici, odkar pridem domov in ga potem šele naslednji dan pogledam, razen, ko kaj rabim.. Pa zadnji čas sem se navadla, da imam za budilko samo navadno uro, prej sem dolgo časa imela hkrati telefon in uro hkrati, čene sem prespala zvonenje.., tako ga ne rabim več v sobi.
Zakaj bi ga sploh imel na dosegu roke, razen za budilko?
Ponavljam
Zakaj bi ga sploh imel na dosegu roke, razen za budilko?
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ja, ker imam budilko + ce se zbudim sredi noci, moram nujno vedet, koliko je ura, drugace prav ne morem nazaj zaspat
Koliko dejansko uporabljas mobitel? Bolj za nujne zadeve ali ga imas prilepljenega na roke 24/7?
Koliko dejansko uporabljas mobitel? Bolj za nujne zadeve ali ga imas prilepljenega na roke 24/7?
-
hayley - Cosmopsiho
Najvec messenger, viber, smsi, klici, muzika/yt ob kasni pavzi, vcasih malo umes pogledam na net vkljucno s tem forumom zdej xD. Ma ni skos, parkrat na dan precekiram recimo, ko sem doma za vikend se kdaj zgodi tudi da se ga ne taknem 2 dni in je vs ta cas v torbici al kakem zepu.
Edino mi je pa grozno glupo videt kak folk, ki grejo sami zunaj jest in pol namesto da bi v miru pojedli, majo v eni roki vilco, v drugi telefon in ves cas, ko jejo bulijo v tisti telefon, jezus res.
Ponavljam
Edino mi je pa grozno glupo videt kak folk, ki grejo sami zunaj jest in pol namesto da bi v miru pojedli, majo v eni roki vilco, v drugi telefon in ves cas, ko jejo bulijo v tisti telefon, jezus res.
Ponavljam
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ga kar uporabljam-za klice, smse, maile, socialna omrežja,...imam pa pravilo, da ko smo vsi doma ali ko sva s tamalo sami, da ne štrcam po telefonu-edino kar naredim kako fotko aktivnosti, ki jo pa tudi kasneje dam na story, če sploh.
Na koga si najbolj navezana in ti ni v sorodu?
Na koga si najbolj navezana in ti ni v sorodu?
The world is as you are.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Na mojo najboljšo prijateljico. Kljub vsem razlikam, sva si neverjetno blizu, se spoštujeva, imava radi. Včasih pride do kakšnega "konflikta" ampak zelo hitro vse uredila.
ona je res <3...
Ponavljam
ona je res <3...
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Bmk. Izguba časa.
------------------------
Na kaj si mahnjena v smislu nakupov (obleke, čevlji, tehnologija..)?
------------------------
Na kaj si mahnjena v smislu nakupov (obleke, čevlji, tehnologija..)?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
Ma v bistvu nic, kupujem, ko kaj nujno rabim. Ko sm bla bolj majhna lol, najstnica, ma bolj pod 15, sem bla na obleke, ma zdej ocitno starejsa kot sm, bolj sem na minimal.
Ponavljam
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
All things Ikea
Si v skupinah bolj med glasnimi ali med tihimi?
Si v skupinah bolj med glasnimi ali med tihimi?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov