Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Pred nekaj dnevi (okužba sečil, ki je trajala par dni).
Se rada drzno oblečeš - npr. pokažeš malo več kože ali pa kupiš kakšen poseben neobičajen kos oblačil?
Se rada drzno oblečeš - npr. pokažeš malo več kože ali pa kupiš kakšen poseben neobičajen kos oblačil?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ne, na splošno kar je preveč odprto, z dekolteji, mi ni prijetno nosit, niti se mi ne zdi primerno za čez dan, če je kak žur sem pa tudi raje na nek način urejena, a še vedno komot v tem smislu, se ne počutim dobro, če kažem preveč kože ali da sem neki ne vem kako ekstra. Še najbolj drzno je kakšna uizi poletna oblekca s tankimi naramnicami, ki jo nosim brez modrca (v prostem času).
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ne, imam prevec 'drv pred hiso' (kot bi rekli nemci) da bi to izgledalo lepo.. dekolteji so za manjse prsi, imho.
Mi je pa zadnjic frendica prinesla crn korzet in sem ga imela za ven, ce steje.
Ponavljam
Mi je pa zadnjic frendica prinesla crn korzet in sem ga imela za ven, ce steje.
Ponavljam
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
November 2017, angina. Maybe vmes kak mini prehlad, ampak nic takega. Imunski sistem mam u nulo <3
Objavljas svoje fotke, selfije? A ti lajki veliko pomenijo? Mnenje o porastu ig influence bejbah?
Objavljas svoje fotke, selfije? A ti lajki veliko pomenijo? Mnenje o porastu ig influence bejbah?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Na fb ne objavljam fotk, kaj več na ig storijih. Lajki mi ne pomenijo veliko. O porastu ig influencerkah bi rekla, da je "krivda" na strani uporabnikov ig-ja. Na koncu koncev se nedosegljiv in prirejen svet prodaja že dolgo časa...preko tv-ja, ženskih revij, zdaj je pa tukaj ig. Vesela sem, da mi samozavesti ne dviguje oz niža število lajkov in upam, da bodo mlade punce še sploh lahko razbrale, da je internet samo internet. Z vsemi nastavljenimi fotkami in plačanimi objavami vred.
Spremljaš kaj mami blogerke, oz poznaš to blog sceno? Kakšno pa je tvoje mnenje okrog tega?
Spremljaš kaj mami blogerke, oz poznaš to blog sceno? Kakšno pa je tvoje mnenje okrog tega?
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
Ne, niti nimam razloga, da bi to spremljala. Edino sem pa zdaj v zadnjih dneh prvič pogledala te vlogerje Barbi in Matic, eni frendici so ful všeč, sta pa samo noseča ta dva zaenkrat. Aja drugače blogov ne berem nobenih, se mi ne da brat, edino kar pogledam kdaj so vlogi, raznorazni.
Ponavljam
Ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
IG se mi zdi zelo problematična zadeva, nastavljene slike do amena, ljudje hodijo na počitnice zato da iščejo lokacije za fotke in si naredijo neko svojo wnb filmsko sceno, ki jo potem prodajajo. Ugl. porast depresije mislim da bo v naslednjij desetletjih še večji, namreč tudi vlogerji/instagramerji se starajo. In mislim da v nulo podukomentirano/posneto zivljenje ni ravno prijetna zadeva, ko si star in te povozijo novi, mlajši ljudje. Kako mora biti že igralcem, ko se gledajo v vlogah izpred več desetletij ...
Mami blogerke se mi zdijo tudi problematične, namreč sama si definitivno ne bi želela biti otrok staršev, ki snema neke svoje vloge in bi vsak lahko našel vse slike od mene od trenutka ko sem prišla ven iz “črne luknje”, bog ne daj še kakšne pikantne podrobnosti privatnega življenja staršev. Ampak sej nekako so današnji otroci že vzgajani na način, da je to itak normalno in kul. Ne vem, nisem del te scene, ampak sama bi pustila svojemu otroku svobodno odločitev, ali želi svoje slike na internetu ali ne.
Ponavljam
Mami blogerke se mi zdijo tudi problematične, namreč sama si definitivno ne bi želela biti otrok staršev, ki snema neke svoje vloge in bi vsak lahko našel vse slike od mene od trenutka ko sem prišla ven iz “črne luknje”, bog ne daj še kakšne pikantne podrobnosti privatnega življenja staršev. Ampak sej nekako so današnji otroci že vzgajani na način, da je to itak normalno in kul. Ne vem, nisem del te scene, ampak sama bi pustila svojemu otroku svobodno odločitev, ali želi svoje slike na internetu ali ne.
Ponavljam
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Hehe, ne.
Glede na to, da je večina prijateljic že mamic, imam dovolj "materiala" v krogu družbe in mi ni v interesu spremljat druge, neznane "dogodivščine in probleme".
Če kakšne mamice najdejo veselje v bloganju in baby instagram objavah naj, meni je po pravici vse skupaj malo odbijajoče, se mi zdi to reklamirjanje in izpostavljanje svojih otrok na spletu malo čez mejo dobrega okusa. Ampak ok, bi rekla, da sem glede teh stvari malo ozkogledna - za današnje čase. Samo se mi zdi, da ljudje izgubljajo občutek za neke meje in zasebnost,...
Me pa v bistvu redkokaj še preseneti. (Ravno zadnjič mi je sestra (22) kazala svojo nosečo sovrstnico, ki ima na instagramu serijo profi golih visoko nosečniških slik sebe in tipa. "Cringe" je mila beseda. )
V glavnem dobim tak vajb s strani teh raznih instagram mamic (sploh starejših in takih, ki pretiravajo):
Bi pozirala profi fotografu kot model?
Glede na to, da je večina prijateljic že mamic, imam dovolj "materiala" v krogu družbe in mi ni v interesu spremljat druge, neznane "dogodivščine in probleme".
Če kakšne mamice najdejo veselje v bloganju in baby instagram objavah naj, meni je po pravici vse skupaj malo odbijajoče, se mi zdi to reklamirjanje in izpostavljanje svojih otrok na spletu malo čez mejo dobrega okusa. Ampak ok, bi rekla, da sem glede teh stvari malo ozkogledna - za današnje čase. Samo se mi zdi, da ljudje izgubljajo občutek za neke meje in zasebnost,...
Me pa v bistvu redkokaj še preseneti. (Ravno zadnjič mi je sestra (22) kazala svojo nosečo sovrstnico, ki ima na instagramu serijo profi golih visoko nosečniških slik sebe in tipa. "Cringe" je mila beseda. )
V glavnem dobim tak vajb s strani teh raznih instagram mamic (sploh starejših in takih, ki pretiravajo):
Bi pozirala profi fotografu kot model?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ne, sedaj ne bi, sem pa to delala kot studentsko delo v mladih letih. Pa za slikarje tudi (ok, oboji so bili studenti). Pa pred leti sem frendu pri enem fotografskem projektu kot model pomagala. Dodajam: pa se enmu drugemu frendu, ki je mel dost veliko obcinstvo in me ena random bejba enkrat v dvigalu prepoznala
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
(Ja glede instagrama bi tudi js rekla, ne glej in problem rešen. Če je folk tako neumen, da vsemu tistemu nasede potem pa tudi bog pomagej.)
Pozirala fotografu ja, se mi zdi zabavno. Sem tudi jaz že to delala pred leti, kot del študentskega dela pri enem projektu.
Ponavljam
Pozirala fotografu ja, se mi zdi zabavno. Sem tudi jaz že to delala pred leti, kot del študentskega dela pri enem projektu.
Ponavljam
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Samo, da nekaj omenim glede mami blogov. Ena moja znanka ima na svojem ig sliko v kateri je zajeta njena sladka ritka v tangicah v provokativni pozi in njen dojencek poleg. Bolano. Neokusno do amena.
Ugh. Sovrazim to. Nikakor se ne morn sprostit, cisto sem lesena. Edino pri lzju mi je gud, ker me slika medtem, ko kaj delam etc in potem nastane kaka dobra spontana fotka.
Ponavljam
Ugh. Sovrazim to. Nikakor se ne morn sprostit, cisto sem lesena. Edino pri lzju mi je gud, ker me slika medtem, ko kaj delam etc in potem nastane kaka dobra spontana fotka.
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
Meh lahko bolj na pamet govorim, ker zelo redko se kaj slikam, večinoma bolj ko smo skupina ljudi kje, kot tudi redko sem za fotoaparatom/ telefonom. Recimo, da mi je oboje približno enako všeč. Mi je pa še bolj všeč bit na video posnetkih, kot na fotografiji, sem si tudi po navadi bolj všeč ali, da jaz snemam..
Ponavljam
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ugh jaz tudi ne prenesem raznih Tej Perjet in Cool fotrov, fuj fuj fuj. Stekala sem, ko so snemali resnicnostne showe druzin, ki imajo npr. 8+ otrok, ali pa druzine ki so majhnorasle (itd). Tu gre vseeno za neke nenavadne razmere in bi razumela, da nekateri zelijo videti, kako sfolgajo. Danes pa vedno vec ljudi misli, da so strasno pomembni, ker so pac iztisnili enega pamza in jim je nekako samoumevno, da cel svet zeli poslusat o tem. Content je pa vedno isti: mamica se v faco snema z go-projem in jamra, kako ji je tezko. Fotr posta 'smesne' odstekane slike.
No sej, dokler jih folk gleda.. kaj naj.
Slikat smo se sli ze kar nekajkrat, ker imam par kolegic, ki se s tem ukvarjajo. Ful imam zeljo enkrat nardit en retro/pinup fotosut, sicer se ne oblacim tako, ampak mi je kjut fotoaparata pa ne znam nekaj bas uporabljat.
Kako negujes kozo?
No sej, dokler jih folk gleda.. kaj naj.
Slikat smo se sli ze kar nekajkrat, ker imam par kolegic, ki se s tem ukvarjajo. Ful imam zeljo enkrat nardit en retro/pinup fotosut, sicer se ne oblacim tako, ampak mi je kjut fotoaparata pa ne znam nekaj bas uporabljat.
Kako negujes kozo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]