Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Omg, Exit, upam da se kje ne srečamo, ker to je največji cringe da majo dve ženske oblečene isto
Moj je zbolel in so vsi plani padli v vodo. Skuhala si bom gin in vročo čokolado. On bo gledal
Tvoji plani za danes?
Moj je zbolel in so vsi plani padli v vodo. Skuhala si bom gin in vročo čokolado. On bo gledal
Tvoji plani za danes?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Bo čisto na chill. Začelo se je s spanjem do desetih, dober zajtrk, kosilo, kavica, počitek, verjetno kak sprehod in potem bo čas da naredim kaj na računalniku.
Najljubša pesem iz leta 2018, ki si jo veliko poslušal/a?
Najljubša pesem iz leta 2018, ki si jo veliko poslušal/a?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Res nimam pojma, js mam veliko pesmi na leto, ki se jih preposlušam, dokler jih ne morem več slišat. Poleti vem da sem ful poslušala milky chance, še vedno, en čas mi je bla naj Loveland. Zadnji čas sm pa kr upaljena ratala na Koala Voice in njihova naj mi je trenutno Sierra.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Cryselle - Kofetarica
Verjetno kar Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow
Melodija & besedilo, ki ima lahko več različnih pomenov.
Imaš kakšne posebne želje/načrte za to leto, ki jih do sedaj nisi uspela/upala uresničiti?
Melodija & besedilo, ki ima lahko več različnih pomenov.
Imaš kakšne posebne želje/načrte za to leto, ki jih do sedaj nisi uspela/upala uresničiti?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Cryselle - Kofetarica
Oče, definitivno. Njegova socialna inteligenca je izjemno šibka. Ko bi človek že mislil, da se z leti naučiš pametno reagirat v določenih situacijah ...nope.
Če bereš časopis, kaj najprej prebereš/na katerih straneh ga odpreš? (politika, gospodarstvo, kultura, križanke, razvedrilo ...)
Če bereš časopis, kaj najprej prebereš/na katerih straneh ga odpreš? (politika, gospodarstvo, kultura, križanke, razvedrilo ...)
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Fizičnega odprem zelo redko, ampak je enak postopek tudi pri spletnih . Najprej preberem novice s prve strani, ki pritegnejo mojo pozornost (ne glede na "tip novice", ker sklepam da se bo o tem govorilo v naslednjih dneh). Nato polistam/poskrolam naprej, nujno preletim gospodarstvo in politiko. Črno kroniko preskočim ker me ne zanima. Kultura pa tako, 1 proti 10 so dobri članki vs totalna smet. Kar je dobrega preberem ker me zanima, ostalo pa ali preskočim ali se dobro nasmejim zraven.
Dodano: šport tudi vedno preskočim.
Ti?
Dodano: šport tudi vedno preskočim.
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Am js fizicnega tud ne berem, tudi na spletu bolj redko. Nimam specificne tematike, mogoce od tega napisanega najbolj kultura. Ja politika malo preletim, me bolj pritegne kaj v povezavi s svetovno politiko kot slovensko, ce ze. Drugace se js naposlusam, ko sem doma, se pa se o politiki,( tudi gospodarstvu) ne bi rabla sploh brat nic. Drugace mi je bolj zanimiva tema znanost in tehnologija od politike, gospodarstva na splosno.
Sport pri meni isto, ne spremljam, ce ze, preberem naslov.
Ponavljam vprasanje + katere casopise, revije beres?
Sport pri meni isto, ne spremljam, ce ze, preberem naslov.
Ponavljam vprasanje + katere casopise, revije beres?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
V novicah preletim glavne / poudarjene teme, od revij pa ze dolgo ne berem nic vec.
na kaksno vrsto kontracepcije prisegas?
na kaksno vrsto kontracepcije prisegas?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov