Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Potuj, da si razbiješ predsodke in se naučiš kako svet klika
Svoboda, delaj kar želiš, in ne omejuj
Zvestoba, imej nekaj k čemer se vračaš in daješ
-----------------------------
tvoji?
Svoboda, delaj kar želiš, in ne omejuj
Zvestoba, imej nekaj k čemer se vračaš in daješ
-----------------------------
tvoji?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Pogum: upaj si živeti po svoje; gre pa sem tudi trma in odločnost, ker samo od sebe se nič ne bo zgodilo
Odprtost: bodi odprt in odprlo se bo; sem spadajo potovanja, odprtost za učenje, drugačne poglede, odprtost do drugačnih itd ...
Ljubezen do življenja, sebe in drugih
Tvoj najljubši komad tega poletja?
Odprtost: bodi odprt in odprlo se bo; sem spadajo potovanja, odprtost za učenje, drugačne poglede, odprtost do drugačnih itd ...
Ljubezen do življenja, sebe in drugih
Tvoj najljubši komad tega poletja?
As your lover describes you, so you are.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
^ Veerle ful dobro zbrana načela,se ful najdem notr in strmim k temu tud sama
Meni se naj komadi menjujejo skor na par dni, poleti mi zmeri pašejo kaki bol reggae, drugač pa od bol 'mainstream' poletnih: OMI- Cheerleader(remix verzija)
ponavljam
Meni se naj komadi menjujejo skor na par dni, poleti mi zmeri pašejo kaki bol reggae, drugač pa od bol 'mainstream' poletnih: OMI- Cheerleader(remix verzija)
ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Sem jih imela bol več; likovna,umetnostna zgodovina(smo pol meli samo od umetnostne fotografije),športna, fizika, kemija,biologija, slo- samo literatura, zgo -samo 20. stoletje,filozofija.
ponavljam
ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Poleti najbolj uživam pozno popoldan/zvečer, ko se ozračje že ohladi. sploh na morju. Drugače pa obožujem tudi jutra (takrat ko ni treba zgodaj vstat in lahko v miru poležavam v postelji ter si pooočasi pripravljam zajtrk in klepetam )
Za katero stvar si čisti anti-talent?
Za katero stvar si čisti anti-talent?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Egoizem, tekmovalnost, nerganje za vsako stvar, hinavščina, vzkipljivost, polaganje besed v usta, pametovanje z zabijanjem, nesramnost itd. itd. Ne morem se odločit za eno.
ponavljam.
ponavljam.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
prevelik odmerek narcizma, ljudje, ki bi naredili vse za 5 minut pozornosti, zadrtost, te tri so kr na vrhu lestvice
kje se vidis cez 10 let (pa iskreno prosim )
kje se vidis cez 10 let (pa iskreno prosim )
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Prepotoval sem svet, napisal sem dobro knjigo, imam svojo potovalno agencijo ki ima bolj eksotične destinacije, najbrž imam že otroka, poročen s privlačno mlajšo tujko. Star 35.
Ti?
Ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov