Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Okt. 2018 21:45

Toliko, kolikor jih je bilo na enem mitingu..em..4 oz 5, enga sem samo vidla k se je neki prisetal mimo pozdravit :D ( dioniz) + lz (ki je verjetno spoznal skor vse forumasice :D )

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 19. Okt. 2018 6:56

Bi pa rada enkrat spoznala tudi exit.

hahah awww :D

LZ, k je že skor family :D pa saarijarvi s katero sva si tt kr blizu :D pa dioniz. ga še zdaj kdaj vidim po lj, pa mal počvekava. res same fajn ljudi sem spoznala <3

ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 19. Okt. 2018 19:36

Samo 1 že nekaj časa nazaj.
Skoraj bi sicer še enega forumaša in lahko rečem le to, da sem hvaležna, da ga nisem :tot: ... (ni lz :D )
Na splošno se mi zdi, da starejša kot sem, čedalje manj mi je do spoznavanja novih ljudi. Sploh, če ni nekih skupnih točk.

Se ti je kdaj zgodilo kaj "paranormalnega" oz. kaj kar si z razumom nisi znala pojasnit?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Okt. 2018 19:57

Joj, ku me zdej firbec, katere si spoznala. :D

Ne in hvalabogu. Imam pa tako domišljijo, sploh če je noč in če sem kakšno tako 'posebno' oddajo pred spanjem gledala, da si vse živo domišljam in slišim..

Ponavljam
Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 19. Okt. 2018 20:24

Meni ne. Ok, mogoče se je kdaj televizija prižgala sama od sebe pa nisem delala panike zaradi tega, pa kaka stvar padla iz police.

Sem pa slišala več zgodb od ljudi, ki delajo v bolnišnicah na oddelkih kjer ljudje tudi umirajo in so kar spooky zgodbe. Od zvonenja telefona, zvonček za pomoč iz sobe, ki je bila prazna in zaznavanje dotika medtem ko je dežurna oseba spala :eek: V glavnem, zanimivo :D

Ponavljam.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 19. Okt. 2018 20:41

Tu lahko napišem, v živo nisem preveč razlagala naokrog.
Ponoči sem kakšno leto nazaj šla pit vodo v kuhinjo, se sklonila vmes, da poberem igračo, se vstala in ruknila v nekaj (mislila sem, da je stojalo za oblačila). No, nisem se, ker ga ni bilo.
Zmedena spijem tisto vodo in se grem z domačega tel klicat na mobitel, ker ga nisem našla. Zvoni mobitel in naenkrat zvoni domači telefon v moji roki, rečem na glas "ke te fak" in slišim samo sebe v domačem telefonu.
Takrat sem letela gor k mojemu kot blesava :D zdaj to pripisujem naključju. Plus, da sem tel vrgla stran, za vsak slučaj.

Gledaš grozljivke? Si jih šla kdaj gledat v kino?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Okt. 2018 21:07

Ohjoj, no to je pa en najbol pametnih razlogov zakaj met tipa; da ti ni treba spat sam, sploh če si sam v hiši ali stanovanju. :D
Grozljivk ne, sem pa kdaj še ko sem bila mlajša in bila doma naletela na kakšne te posebne dokumentarce. V bistvu so mi eni najbolj strašnih stvari tudi te fore od nezemljanov, da te pridejo ugrabit in to.. Ma tudi o nekih nevidnih/ mrtvih ljudeh sem že gledla, zdej se spomnem enega prizora k je bla kamera v otroški sobi in na neke fore, kako se mali ponoči dere in stoji v uni svoji postlci in ga neki porine nazaj in tako.. Ma ja sej en veš lahko je to tudi kaj fake al zmotirano..

Ponavljam
Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 19. Okt. 2018 21:18

hayley napisal/-a:Ohjoj, no to je pa en najbol pametnih razlogov zakaj met tipa; da ti ni treba spat sam, sploh če si sam v hiši ali stanovanju. :D

Točno! :D

Mislim, da sem v kinu nazadnje gledala Ladjo groze. Torej enih 15 let nazaj. S tem, da vmes nisem vedla al si naj zakrivam oči ali zapiram ušesa in samo pripiram oči :D Mukotrpno. Doma sem včasih tudi pogledala kako, redko katero sama. Največkrat s sestro. Priznam pa, da me ene grozljivke zelo mikajo, pa ne upam. The Nun al pa The bride sta trenutno taki. Pa The boy mam še skoz na računalniku in ne upam. Verjetno tudi nikoli ne bom.

Kateri žanr grozljivk ti je najbolj grozen?
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 19. Okt. 2018 22:07

Joj folk, kaj me strašite pred spanjem :eek: Js sem čisto preveč občutljiva za te zadeve. Ko sem gledala The tale of two sisters pa The Grudge, nisem cel mesec spala. Pa sem takrat še imela fanta zraven.
Me sicer ful pritegnejo vsebine grozljivk, ampak se jih vseeno zj poskušam izogibati, ker mi je potem ponoči preveč grozno. Pa si potem vedno, ko se zdani, mislim, kako sem trapasta, da me je bilo strah... In potem pade mrak in sem spet na istem kot večer prej :D
Ravno dva dni nazaj se mi je sanjalo, da me Chucky preganja z mesarskim nožem, pa ga sploh nikoli nisem gledala.

Daleč najbolj grozne so mi te scene z duhovi pa s hišami, kjer se čudne stvari dogajajo.
Razni slahserji me ne ganejo toliko, zombiji sploh ne. Pa je recimo zanimivo, da lahko gledam brez problema vse grde grozne face, če je to zombi, medtem ko če bi ista faca bila prikazana v kontekstu nekega duha, bi me verjetno preganjala še mnogo noči.

Zj sm že čisto freaked out, ker razmišljam o teh zadevah :lach: Ponavljam, da bo še koga strah.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Okt. 2018 11:00

Zdaj je dan, podnevi ni strahcev :D

Najbolj grozne so mi grozljivke ala Ouija (board?), gledala sem ga v kinu in ne...to ni več zame.

Kako bi opisala svoj stil oblačenja?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Okt. 2018 15:32

Ne vem, nič posebnega, casual. Se mi zdi da dostikrat nosim neke bolj ozke kavbojke in kakšno srajčko/ bluzo. Poleti sem pa večinoma kratke (take, da so primerne za ven, ne čisto mini) oblekce, zdej sem si na zadnje nabavla eno kratko črno (fake) leather krilo, kao da ne bom samo v hlačah skos, ma dvomim, če bom to sploh kaj nosila..

Ponavljam
Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 20. Okt. 2018 17:03

Klasičen. Večinoma enobarven, malo vzorcev, če že, črtasto. Največ je črne, bele, sive, temno modre. Občasno rdeča. Obvezno hlače z visokim pasom, isto krilo. Flat za čez dan, zvečer obvezno petke.

Tvoja obsesija?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Okt. 2018 20:29

Nimam obsesije. Nobene. Vse je v mejah normale :)

Kak avto voziš oz kako se gibaš naokrog?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 22. Okt. 2018 5:19

Ga ze nekaj casa nimam vec, ker ga ne rabim in bi bil samo strosek. Podzemna, mestni vlak, pes

Ponavljam
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 22. Okt. 2018 8:01

Lpp <3

Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov