Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Uh, nimam pojma.. deadpool 2 al kej takega
Naj film?
Naj film?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Najmanj dolenjščina in narečje Zasavja ter Notranjske (Ribnica itd.)
Priljubljenega narečja nimam.
Ponavljam.
Priljubljenega narečja nimam.
Ponavljam.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Najbolj primorscina itak,
Najmanj dolenjscina, pa ta ljubljanscina/gorenjscina mi je tudi eden izmed najmanj.
Kaj je ze narecje zasavja? Lol moje znanje o vzhodni slo ni neki.. se mi zdi da je bil zadnji crush iz tam .. to zveni tko kot ljubljanscina samo lih malo drugace
Ponavljam
Najmanj dolenjscina, pa ta ljubljanscina/gorenjscina mi je tudi eden izmed najmanj.
Kaj je ze narecje zasavja? Lol moje znanje o vzhodni slo ni neki.. se mi zdi da je bil zadnji crush iz tam .. to zveni tko kot ljubljanscina samo lih malo drugace
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Koroški ugh. Primorski (bolj ta novogoriški - beri h namesto g - hremo!). Ugh.
mene, celjanko, so že stokrat nevedni ljubljančani vprašali, če sem korošica... ogromna razlika OGROMNA!
Ponavljam
mene, celjanko, so že stokrat nevedni ljubljančani vprašali, če sem korošica... ogromna razlika OGROMNA!
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
To s primorščino se strinjam, gre tudi meni na živce. Pa narečje okoli kraja Cerkno. Tudi mislim, da rečejo “hremo”. ugl. sem mela sošolko in bivšo sodelavko iz tam in sta obe govorili tko.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
Mislim, da je po cerkjansko/ idrijsko bolj grimo (mogoce je g malo podoben), ni pa nic podobno primorscini.. Narecje iz Cerknega/Idrije je pa res razred zase, ne mores falit. Ja 'hremo' je primorsko, gorisko.. ce pa ces npr. Briscino (Go Brda), mas pa ze 'hramo' ... Sem slisala edino, da naj bi bile podobne kaksne besede koroscini ali iz celja narecju, ceprav ni videt glede na lego nobene povezave..
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Nazadnje sem prebrala novo kratko zgodbo od Murakamija, trenutno pa berem novo knjigo od Zafona - The Labyrinth of Spirits. 800 strani, kr zajetna, ampak odlično branje, prov uživam. jo je pa malo nadležno s sabo okol nost. Po tem me pa čaka Gospodar Muh.
Ponavljam.
Ponavljam.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
V tem zivljenjskem obdobju mislim, da sem bolj za lazenje okrog. Sem bila pa iz otrostva bolj navajena all inclusive kot kampiranja. V bistvu sploh se nisem kampirala tipa v sotoru, bla edino na roadtripu s kamperjem in na jadrnici..
Ponavljam
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kombinacija obojega - mi pase malo avanturizma (najboljse mi je bilo v hiski na drevesu, brez tekoce vode, direktno na plazi ) ampak na vsake par dni je super imet vsaj vroc tus in posteljo, kjer se lahko konkretno naspis.. in potem dalje.
Za neke all inclusive hotele pa itak nimam denarja, razen ce najdemo res kaksno hudo akcijo.
Nosis kaksna pokrivala? (kape, cepice, cilinder..)
Za neke all inclusive hotele pa itak nimam denarja, razen ce najdemo res kaksno hudo akcijo.
Nosis kaksna pokrivala? (kape, cepice, cilinder..)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov