Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ma na bone sem zadnji 2 leti zelo malo, ker sem mela zajtrk in kosilo ubistvu zastonj v službi. Enako tudi zdaj odkar delam. Ko grem pa domov, gremo pa s familijo vsak vikend.
Pica je zakon .
Ti?
Pica je zakon .
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Odvisno, včasih tudi 2x na teden, včasih cel mesec ne.
-------------
V katerem mestu bi živel/a, če bi lahko zbirala? Če se ne bi selil/a, pa je vprašanje, kam bi se želel/a, če bi se moral/a preselit zaradi takšnih in drugačnih razlogov.
-------------
V katerem mestu bi živel/a, če bi lahko zbirala? Če se ne bi selil/a, pa je vprašanje, kam bi se želel/a, če bi se moral/a preselit zaradi takšnih in drugačnih razlogov.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kaj pa vem, Bangkok? Od evropskih pa kak Berlin ali pa kar Ljubljana Verjetno bi mi kako avstralsko mesto tudi ustrezalo, ampak se nisem bila.
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm.. nimam prav dolocenega mesta izbranega, niti nobenega izven slo ne poznam zelo dobro.. ce govorim malo na pamet bi tudi rekla Berlin ( se mi zdi, da je kar vedno bolj popularen in najbrz tudi cene tam kar rastejo?), mogoce Hamburg, Munchen (tuki je bivsi zivel nekaj casa), Amsterdam, Leuven, Lizbona.., mogoce tudi kaksno italiansko..
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Tukaj kjer sem, ce ne bi padel kak Dunaj. Rim mi je tudi cudovit, a kaj, ko ne znam ita
Kje vse ste se letos kopali?
Kje vse ste se letos kopali?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Dhaka (bazen steje?), Vietnam, Hrvaska - Novigrad.
Ponavljam
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Sava, Glinščica, nepoznana rečica na Madžarskem, Balaton, slo obala (Portorož Izola Koper), Krk. Pomoje še kje pa sem malo pozabila . Aja pa bazeni pri 2 frendih.
Ti? Se rada kopaš?
Ti? Se rada kopaš?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Makarska, Crikvenica, slapovi Krke, razne terme, domači bazen.
Rada se kopam, ampak na easy, malo potapljanja, malo bluzenja, ne tistih dolgih plavanj v eno in drugo smer.
Je kateri vonj, ki večini diši, tebi pa smrdi kot kuga?
Rada se kopam, ampak na easy, malo potapljanja, malo bluzenja, ne tistih dolgih plavanj v eno in drugo smer.
Je kateri vonj, ki večini diši, tebi pa smrdi kot kuga?
The world is as you are.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Verjetno vonj deodorantov v spreju ...saj ne vem, ali folku dejansko dišijo (eni smz, da se prov parfumirajo s tem), ampak mene prav duši tist vonj in ni šans, da jih uporabljam. Samo tekoče.
Ponavljam
Ponavljam
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Se nic taksnega ne spomnim, ce me ze kaj moti so kaksni premocni zenski ali moski parfumi, ne deodoranti, ne vem ce sem jih sploh kdaj zavohala, samo to verjetno vse moti..
Katere aplikacije imas na ozadju telefona/ prvi strani?
Katere aplikacije imas na ozadju telefona/ prvi strani?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
chrome, nastavitve, kamera, sporočila. mislim, da so ti appi naloženi že ob zagonu mobitela. nimam rada preveč aplikacij na domači strani, ker imam rada, da se vidi ozadje
Ponavljam
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov