Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jap. In glede na to da je šparovček za na lasersko operacijo že neki časa poln, pa še kar nisem šla, jih verjetno še nekaj časa bom
Ful sem lepša z očali ko brez.
Kaj daš nase, ko se hočeš počitit ekstra lepa?
Ful sem lepša z očali ko brez.
Kaj daš nase, ko se hočeš počitit ekstra lepa?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Oblekca, ki se zaveze v pasu + crne zabe + gleznarji s peto + navalovljeni lasje + rdeca sminka
(zadnjic sem studirala, da me je nekaj folka verjetno vedno videlo v enem in istem outfitu )
ponavljam
(zadnjic sem studirala, da me je nekaj folka verjetno vedno videlo v enem in istem outfitu )
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hmm.. ne lih ekstra lepa, ma tko..zadovoljna s sabo.. bi rekla, da zdaj za poletje je pač to neka (kratka) oblekca oz. nekaj, da se počutim bolj tako 'ženstveno', pet ponavadi poleti ne nosim, tako da neki bolj simpl, a elegantni sandali, razen če je bolj taka priložnost, kraj, da bi res pašale pete.. makeup tak bolj vsakodneven, s črnim eyelinerjem, mogoče z dodatkom rdeče šminke, lasje pa pač sveže oprani, naravno valoviti ali polikani in spodni del las 'navalovljen' s figarom.. recimo.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- linamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2017
Zdle ko je poletje, svojo najljubšo rumeno poletno oblekco, sandale s peto ali bele superge, odvisno od priložnosti.. Uhani, kakšen prstan, visok čop in gremo
Ponavljam.
Ponavljam.
-
Enega majhnega v obliki obeska za kljuce od Exit in pa ogrooomnega tigra doma doma (iz pariza)
Kupujes dekorativne izdelke? Raje naredis kay DiY? Ali ti je to vse krneki?
Kupujes dekorativne izdelke? Raje naredis kay DiY? Ali ti je to vse krneki?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Sem dec, I dont care.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Sem ženska & I don't care. (sploh ne vem, kaj je kay diy)
Po navadi dolgo sprejemaš odločitve in vse pretehtaš ali si bolj ''go with the flow, samo enkrat se živi''?
Po navadi dolgo sprejemaš odločitve in vse pretehtaš ali si bolj ''go with the flow, samo enkrat se živi''?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Diy = do it yourself, arts and crafts ipd shit
Hmmm, pretehtam, ampak sem se naucila pretehtat ful hitro, tako da je v praksi kar pogost ta 'enkrat se zivi'
Ponavljam
Hmmm, pretehtam, ampak sem se naucila pretehtat ful hitro, tako da je v praksi kar pogost ta 'enkrat se zivi'
Ponavljam
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Sem nekje na pol. Zagotovo nisen na strani "samo 1x se živi", si pa ne vzamem nekaj dni za neko povprečno odločitev in znam biti spontana. Tako, na zdravi strani sem recimo.
Si dobro izkoristila poletje?
Si dobro izkoristila poletje?
The world is as you are.
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Zelo odvisno od situacije.
Kar se tiče bolj resnega dela -mojega življenja, finančne situacije, faxa in poklica, zelo zelo zelo planiram v naprej in se konstantno spravljam v stres z razmišljanjem o vseh mogočih scenarijih, ki se lahko odvijejo in se nanje poskušam že v naprej pripraviti.
Sem pa rada spontana, kar se tiče kakšnih izletov, potovanj (moram sicer imeti osnovni plan, ki pa se lahko tekom potovanja spremeni) in drugih, življenjsko ne tako pomembnih, stvareh.
Aja ups, že novo vprašanje
Ja, sem, zelo dobro. Sem potovala po Turčiji, prebrala nekaj krasnih knjig, pokrpala nekdanje prijateljstvo in preživela čas z mojo kužo.
Ponavljam.
Kar se tiče bolj resnega dela -mojega življenja, finančne situacije, faxa in poklica, zelo zelo zelo planiram v naprej in se konstantno spravljam v stres z razmišljanjem o vseh mogočih scenarijih, ki se lahko odvijejo in se nanje poskušam že v naprej pripraviti.
Sem pa rada spontana, kar se tiče kakšnih izletov, potovanj (moram sicer imeti osnovni plan, ki pa se lahko tekom potovanja spremeni) in drugih, življenjsko ne tako pomembnih, stvareh.
Aja ups, že novo vprašanje
Ja, sem, zelo dobro. Sem potovala po Turčiji, prebrala nekaj krasnih knjig, pokrpala nekdanje prijateljstvo in preživela čas z mojo kužo.
Ponavljam.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
-Zavlačevanje s stvarmi, ki jih moram nujno nardit
-Prestavljanje budilke zjutraj
-Da dostikrat pozabim izklopit polnilec iz laptopa in se potem polni npr. pol dneva. Ali pa pozabim izklopit laptop oz. to ugotovim, ko sm že v postelji in se mi ne da it ugasnit.
-Mogoče tudi to, da dostikrat kupim kakšno stvar, ki mi ni zares všeč in je potem ne uporabljam kaj dosti.
Ponavljam.
-Prestavljanje budilke zjutraj
-Da dostikrat pozabim izklopit polnilec iz laptopa in se potem polni npr. pol dneva. Ali pa pozabim izklopit laptop oz. to ugotovim, ko sm že v postelji in se mi ne da it ugasnit.
-Mogoče tudi to, da dostikrat kupim kakšno stvar, ki mi ni zares všeč in je potem ne uporabljam kaj dosti.
Ponavljam.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
A se laptopa ne sme polnit po tem, ko je ze poln? Jaz imam vedno priklopljenega
Prokrastinacija, prevec sem na internetu, slabe spalne navade, prevec cukra
Ponavljam
Prokrastinacija, prevec sem na internetu, slabe spalne navade, prevec cukra
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]