Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Ene par komadov poznam in so ok, drugače ne, nasploh mi je vseeno za slavne pevce/igralce, ne spremljam, kaj počnejo itd.
S kakšnimi ljudmi se po navadi takoj poštekaš?
S kakšnimi ljudmi se po navadi takoj poštekaš?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Nimam pojma, nimam neke posebne kategorije ljudi.. z odprtimi, ki so na volji za razne debate, prijazni.. verjetno skoraj z vsemi razen kakšnimi zelo glasnimi, vzvišenimi, pretirano samozavestnimi..
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Z zgovornimi, a ne preglasnimi
Teces? Kako pogosto in na koliko?
Teces? Kako pogosto in na koliko?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Mah, kadar zamujam kam. Se pravi se kar redno.
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Bolj malo zadnji cas, enkrat na teden, 1x/ na dva tedna, pa se to nisem imela casa it na stezo, kamor sem po navadi hodila.. Sem pa 2. polovico osnovne in v gimnaziji tekla vsak dan, z izjemo zime... za dolzino ne vem, ne merim, sem tudi veckrat ( ko sem se malo vec ukvarjala s sportom) bolj gledla na hitrost, cas, kot da je cim vec km..
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Zarad filinga vmes, po, kondicije.. (v srednji smo imeli glede teka tudi ocenjevanje ene 4x letno, tako da mi je to bilo malo motivacija, lol in bit prva in imet cim boljsi cas)
Kakšna sončna očala nosiš?
Kakšna sončna očala nosiš?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
hmm 6 sončnih očal. vse iz optike, ker mi je tist plastičn šit, ki ga prodajajo naokoli grozn. dejansko obstaja razlika med tistimi navadnimi steklci, pa proper steklci iz optike je pa tko, da kupujem cenejše modele (beri: ne dior etc), in na razprodajah k so 50% off.
nosiš očala z dioptrijo?
nosiš očala z dioptrijo?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Imam in nosim vedno bolj pogosto, ceprav jih ne maram. Moram za lece zacet gledat.
ponavljam
ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov