Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Recimo, da sem na bolj samozavestni strani glede kariere in na malo manj samozavestni glede videza, ampak tudi to popravljam zadnje dni. Malo maskare in concealerja pri meni naredita čudež v počutju.
Kakšno prevozno sredstvo uporabljaš?
Kakšno prevozno sredstvo uporabljaš?
The world is as you are.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
hahahah, trenutno, stari MB kombiji, Merrel čevlje in Metro.
Obožujem podzemno.
.-----------
top komad na playbacku trenutno?
Obožujem podzemno.
.-----------
top komad na playbacku trenutno?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Astronomyy - There For U (Artlife remix)
Kak dober nasvet, ki si ga v zadnjem času dobil/a od koga?
Kak dober nasvet, ki si ga v zadnjem času dobil/a od koga?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
It is good.
Ko mi je pred očmi varnostnik na letališču zmetal objektive v škatlo in jo vrgel pod rentgen.
Je*em ti mater, sem instiktivno skočil in dobil še osebni pregled. FY
---------------------------------------------
Nosiš ročno uro?
Ko mi je pred očmi varnostnik na letališču zmetal objektive v škatlo in jo vrgel pod rentgen.
Je*em ti mater, sem instiktivno skočil in dobil še osebni pregled. FY
---------------------------------------------
Nosiš ročno uro?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- linamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2017
Verjetno kakšna iz srednje šole, ki je bila obvezna, a dolgočasna.. ali smo bili pa enostavno premladi, da bi jo razumeli
Ponavljam.
Ponavljam.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ne no, meni je pa Catcher in the rye ena najljubših..
Isto kašna iz srednje šole, kašne brezvezne politične drame (če izzvzamem Ibsena) pa kašne slovenske od unega pokristjanjevanja, Ta veseli dan ali matiček se ženi..
Ponavljam
Isto kašna iz srednje šole, kašne brezvezne politične drame (če izzvzamem Ibsena) pa kašne slovenske od unega pokristjanjevanja, Ta veseli dan ali matiček se ženi..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
What. Zakaj pa Catcher in the rye :O
Ne prenesem Vesne Milek. Sweet mother of god, kok sem se pa namatrala z njeno knjigo "Če"... sploh ne vem zakaj sem vztrajala, ampak sem imela upanje, da mogoče pa bo ok. pretensious. dolgočasna, pompozna, bruh. še dandanes cringam.
Pa teh starejših slovenskih dram, romanov etc res ne prenašam. od jurčiča, do klincapalca. BEŽI BRE. edina dva, ki sta mi ok sta Prežihov Voranc in pa Ivan Tavčar (Visoška kronika je prov proper). ostalo je pa res gadno, in ni čudno, da toliko ljudi ne bere, ker so jih matrali s tem dosadom od knjig (HEJTRKA) v osnovni šoli.
Katero knjigo bi pa priporočal ljudem, da jo preberejo? da se te je res dotaknila, spremenila pogled na življenje, pozitivno vplivala nate?
Ne prenesem Vesne Milek. Sweet mother of god, kok sem se pa namatrala z njeno knjigo "Če"... sploh ne vem zakaj sem vztrajala, ampak sem imela upanje, da mogoče pa bo ok. pretensious. dolgočasna, pompozna, bruh. še dandanes cringam.
Pa teh starejših slovenskih dram, romanov etc res ne prenašam. od jurčiča, do klincapalca. BEŽI BRE. edina dva, ki sta mi ok sta Prežihov Voranc in pa Ivan Tavčar (Visoška kronika je prov proper). ostalo je pa res gadno, in ni čudno, da toliko ljudi ne bere, ker so jih matrali s tem dosadom od knjig (HEJTRKA) v osnovni šoli.
Katero knjigo bi pa priporočal ljudem, da jo preberejo? da se te je res dotaknila, spremenila pogled na življenje, pozitivno vplivala nate?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]