Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mojchikaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2016
Sade, Prince, Bob Marley, Lauryn Hill...
Ponavljam.
Ponavljam.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ma meni so eni od teh premirni za tako čil muziko. Yann Tiersen imam bolj za učenje/ delo za fax + klasična, moderna klasična. Mo ta God is an astronaut sem bla z bivšim tipom na koncertu in me kr malo nanj spominja.
Ta vikend je blo večinoma lenarjenje, spanje, danes še tek, pilates prvič po mesecu in pol in malo dela za fax. Naslednji pa nek rojstni pa tudi razne obveznosti..
Pri kateri starosti si na zadnje moral/a kazati osebno?
Ta vikend je blo večinoma lenarjenje, spanje, danes še tek, pilates prvič po mesecu in pol in malo dela za fax. Naslednji pa nek rojstni pa tudi razne obveznosti..
Pri kateri starosti si na zadnje moral/a kazati osebno?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Se menjajo. Ponavadi sta pa moja go-to koktejla mojito ali cosmopolitan.
Ponavljam
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Sarissimo, Exit, Lz, hayley, pjeba, floribundo, Dioniza.. pa se par takih, ki ne sodelujejo vec.
najveckrat obiskana spletna stran (ce izvzamemo taksne za sluzbo in pa fbje, mejle, itd)?
najveckrat obiskana spletna stran (ce izvzamemo taksne za sluzbo in pa fbje, mejle, itd)?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Če imam že pavzo...
Dioniz, Mahagonij, Lz, tor, sonchika, Horus in njegova bivša, evelyn, floribunda, *mala*, purple rain, sunshine, Tammy De, claire, kika, pa še sem jih zagotovo nekaj pozabila.
Še 1x ponavljam.
Dioniz, Mahagonij, Lz, tor, sonchika, Horus in njegova bivša, evelyn, floribunda, *mala*, purple rain, sunshine, Tammy De, claire, kika, pa še sem jih zagotovo nekaj pozabila.
Še 1x ponavljam.
The world is as you are.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Odgovarjam na vprašanje od Saarijarvi, ki ste ga vsi spregledali
9gag, neka moja joga zadeva, drive.
Spremljaš to fuzbal norijo in jočeš ob zmagah/porazih/izenačenih? Kaj pa druge športe?
9gag, neka moja joga zadeva, drive.
Spremljaš to fuzbal norijo in jočeš ob zmagah/porazih/izenačenih? Kaj pa druge športe?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Skoke ali pa nogomet. Pa še to bolj ošvrknem s pogledom, če moj ravno gleda. Sama se načrtno ne spravim gledat, če ne štejem lanske košarke in fuzbala leta 2010.
Še zdaj se spomnim tekme, ko me je bivši peljal gledat tekmo hokeja Olimpija proti Avstriji. Ni mi bilo do skakanja v luft za Lj, nisem čutila naklonjenosti
Aja, po drugi strani grem tu in tam na tekmo nogometa, ko igra moj svak. Tam pa navijamo
Se počutiš samozavestno ali ne-gledano recimo na zadnji mesec?
Še zdaj se spomnim tekme, ko me je bivši peljal gledat tekmo hokeja Olimpija proti Avstriji. Ni mi bilo do skakanja v luft za Lj, nisem čutila naklonjenosti
Aja, po drugi strani grem tu in tam na tekmo nogometa, ko igra moj svak. Tam pa navijamo
Se počutiš samozavestno ali ne-gledano recimo na zadnji mesec?
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov