Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Bolj predvidljivo vreme.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm.. bi spremenila stan iz samskega v zvezo (mogoče postopoma, ne kar takoj.. V bistvu sem rada zaljubljena, v zvezi.. ne zdaj, da hočem skos tičati skupaj, s človekom s katrim sem v zvezi, ampak tako, da oba v paru ustvarita neko zdravo okolje in dober vpliv drug na drugega..
Pa še vedno bi glede postave dala kak/par kg proč..
Ponavljam
Pa še vedno bi glede postave dala kak/par kg proč..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
V bistvu sploh ne vem kakšen prvi vtis imajo ljudje o meni in me v bistvu sploh ne zanima na splošno kakšen vtis imajo ljudje o meni, pač sem kakršna sem, se sploh ne trudim naredit nikakršnega vtisa. Edino, kjer se sekiram je kakšna služba/ praksa/ štud delo.. tam me kdaj na začetku celo bolj skrbi, kako se bom ujela z ljudmi, moj vtis, kot kako mi bo šlo moje delo.. pač itak da me skrbi oboje, sam me še skoraj bolj, kako se bom na začetku ujela z ljudmi.. Enkrat mi je, pred leti, en šef na enem študentskem delu tako odpredaval, kako je (najbolj) pomemben odnos med ljudmi, sodelavci, da ne bom nikoli pozabla.. Ne delam sploh v tistem področju, samo mi je vseeno tako ostalo..
Ponavljam
Ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Je težko rečt, ker po navad niti ne zvem, kakšen prvi vtis kdo dobi. Redko koga vprašam, razen če se že tolk zbližamo.
Mogoče edino mi je že ene par ljudi reklo, da so mislili, da sem bolj zadržana, pač da ne zgledam na videz ravno klepetava in energična in so bli full presenečeni, ko smo se dejansko začel pogovarjat.
Najbolj smotano gosp. opravilo?
Mogoče edino mi je že ene par ljudi reklo, da so mislili, da sem bolj zadržana, pač da ne zgledam na videz ravno klepetava in energična in so bli full presenečeni, ko smo se dejansko začel pogovarjat.
Najbolj smotano gosp. opravilo?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Pomivanje posode. God bless pomivalca. Vsako žličko vtaknem not, res, pomivanje mi gre najbolj na živce, že od nekdaj. Sploh ker sem mojster v prekomerni porabi posode med kuhanjem.
Kako izgleda tvoje čiščenje na tedenski ravni?
Kako izgleda tvoje čiščenje na tedenski ravni?
The world is as you are.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Posoda obvezno sproti, ponavadi jo umijem ze med kuhanjem (in potem samo se lonec operem). Prav ciscenje pa po potrebi, vsaj 1x na teden posesam, po kuhinji pometem skoraj vsak dan, prah tudi 1x na teden, edino oken in raznih steklenih vrat ne maram umivati pa pomivanje tal mi je tudi muka, vse ostalo drzim kar se da cisto.
nosis rokavice med ciscenjem?
nosis rokavice med ciscenjem?
-
Cryselle - Kofetarica
Ja, rada. Bi še raje, če bi se mi dalo vedno it v trgovino, ko se mi česa zalušta in rabim full enih sestavin. To me mal spravlja ob živce, zato ne kuham vsak dan.
Eno zanimivo dejstvo o tebi?
Eno zanimivo dejstvo o tebi?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Cryselle - Kofetarica
Sem levičarka in desničarka. (s tem da npr. jem z levo, pišem z desno, točim/pretakam stvari z desno, režem z levo, mečem z levo ... ampak lahko delam vse stvari z obema rokama, če želim.)
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Se dejansko ne spomnim nič takšnega.. da jem raje z lesenimi palčkami kot s priborom in obožujem res pekočo hrano. Pa da vidim vse številke, letne čase, tedne, leta v neki vizualizaciji.. bivši fant je 1x pravil, da tega ne vidi, pa sem mislila, da to vsi tako vidijo..
Tvoja naj chill muzika, izvajalec, za se sprostit, odklopit?
Tvoja naj chill muzika, izvajalec, za se sprostit, odklopit?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov