Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Umm preferiram bradate tipe, visoke, lep nasmeh. to je pa tut to... sem bila tudi s fantom, ki ji bil nižji od mene... mam kao osnovna vodila kaj mi je všeč pri nasprotnem spolu, sem pa opazila, da sem kdaj napalila na nekoga, ki je čisto kontra pač če klikne, klikne.
Ponavljam
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Nasplosno bi rekla da na visoke in crne/temnolase, ( pa temne/ rjave oci..) To sta taka tipicna kriterija. Blond mi recimo sploh ne potegnejo. Bradatih tudi neki ne gledam. Ma neki na ful brada mi ni, ali nic alpa par mm..
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Bradate, temne, scruffy. Zdej pa pogledam še za kakim "smart casual" ker sem na šihtu ugotovila, da mi ful dogajajo srajce zatlačene v hlače in ure. . Go figure. Drugače pa sem zadnje čase tudi za 2 blondincema 2x pogledala (vem iz glave, ker se mi to že iz osnovne šole ni zgodilo . Se kr držim prve povedi )
Kako se lotiš kompleksnega problema, za katerega že v štartu veš, da ga ne boš mogla rešit sama?
Kako se lotiš kompleksnega problema, za katerega že v štartu veš, da ga ne boš mogla rešit sama?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Ja ga ne resim sama, ampak poskusam dobit neko znanje/ pomoc od nekoga, ki bi to znal oz od vec ljudi.. tezko neki ful na splosno povedat..
Imas kaksne omejitve za starost pri partnerju/partnerici, koliko ti je min in max?
Imas kaksne omejitve za starost pri partnerju/partnerici, koliko ti je min in max?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Težko na splošno povedat, je odvisno od posameznika
Ko te nekdo živcira - poveš ali trpiš v tišini?
Ko te nekdo živcira - poveš ali trpiš v tišini?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Skoraj vedno se umaknem, ker me zivcirajo malenkosti, ki se jih ta clovek najbrz niti ne zaveda. V faco bi pa to rekla samo nekomu, pri komer sem sproscena (fant, familija, itd).
No, razen ce je kdo nesramen (npr. stalno govori med koncertom, se vriva v vrsto, me brca v zadnjo stran sedeza, itd.. ), takrat pa odprem usta, ja.
Ponavljam
No, razen ce je kdo nesramen (npr. stalno govori med koncertom, se vriva v vrsto, me brca v zadnjo stran sedeza, itd.. ), takrat pa odprem usta, ja.
Ponavljam
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Bližnjim povem takoj. Brez nekih bremz.
Tistim, ki niso v mojem krogu, povem po ovinkih. Neznancev se lotim v primeru, da me res razkurijo, recimo potiskanje vozička v mojo rit, medtem ko imam voziček pred sabo ipd.
Kam greš jutri?
Tistim, ki niso v mojem krogu, povem po ovinkih. Neznancev se lotim v primeru, da me res razkurijo, recimo potiskanje vozička v mojo rit, medtem ko imam voziček pred sabo ipd.
Kam greš jutri?
The world is as you are.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Ne bo nič frej popoldneva, ker moram napisat eno obsežno prijavo do konca. In še kar zavlačujem. Tko da se bom s tem ukvarjala.
Najljubše sadje?
Najljubše sadje?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Cryselle - Kofetarica
Melona, ananas, maline, kivi (če je res 100 % zrel in sladek, da ne skeli po zobeh).
Kupuješ stvari na zalogo ali raje manjše količine? (živila, obleke itd.)
Kupuješ stvari na zalogo ali raje manjše količine? (živila, obleke itd.)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Kar se hrane tiče bolj manjše, ker večinoma samo zase kuham in res ne maram metati stvari stran. Tako da bolj sproti kupujem. Edino nekaj konzerv imam vedno rada na zalogi (čičerika in grah sta nujna, kakšna tuna je tudi fajn). Obleke pa pač kupujem tiste, ki so mi všeč lahko 2 meseca nič novega, potem pa v enem dnevu mnogo novih stvari.
Najljubša zdrava jed oz. hrana?
Najljubša zdrava jed oz. hrana?
-
hayley - Cosmopsiho
Uf ful bi se najdlo, mogoče morska hrana, ribe, čeprav zdaj v školjkah naj bi blo tudi ful slabih stvari, če niso v dovolj čistem morju.. Pa recimo avokado, glih danes sem ga jedla..
Ponavljam
Ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
Avokado, ovseni kosmiči, pa nasploh mam rada zelenjavo.
Ena stvar, ki bi jo trenutno spremenila v svojem življenju?
Ena stvar, ki bi jo trenutno spremenila v svojem življenju?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov