Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
vecinoma s kartico. se veckrat zgodi, da nimam gotovine pri roki, ko bi jo rabla.
najstniski crush? (zvezdnik, pevec, boyband, itd)
najstniski crush? (zvezdnik, pevec, boyband, itd)
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Britney spears sem bla še bolj otrok takrat kot najstnica.
Kasneje pa Tokio Hotel. So mi še zdaj full simpatični in zabavni kot celota, vsi štirje skupaj ... s smislom za humor občasno še vedno počekiram kaj počnejo. Zdaj pred kratkim sem zvedela, da en član hodi s Heidi Klum
Tvoj?
Kasneje pa Tokio Hotel. So mi še zdaj full simpatični in zabavni kot celota, vsi štirje skupaj ... s smislom za humor občasno še vedno počekiram kaj počnejo. Zdaj pred kratkim sem zvedela, da en član hodi s Heidi Klum
Tvoj?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Uh, jih je bilo za cel avtobus Prvi hormonski izlivi so se zaceli z Game over. Kmalu za tem je prisel Johnny Depp, po tem ko sem kot mula sla gledat prve Pirate v kino. Me je stric iz videoteke ze poznal, ker sem mu vedno tezila, da mi poisce vse njegove filme v racunalniku.. sej ne, da bi mi bil lahko fotr, ce ne dedek kasneje je prislo 'dark' obdobje in obsesija z Good Charlotte (Sarissima ) in Apocalyptico. Dalec dalec najbolj zaljubljena pa sem bila v 30 seconds to Mars, zelodcne rane dobivala od metuljckov. Good times
ponavljam
ponavljam
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Legolas je bil moj glavni crush ne orlando bloom, ampak Legolas
Pa ko sem pogledala film Angus, thongs and perfect snogging, mi je bil blazno všeč Aaron Johnson. je pa res, da sem bila takrat že preveč stara za kakšen večji filmski crush.
Ponavljam.
Pa ko sem pogledala film Angus, thongs and perfect snogging, mi je bil blazno všeč Aaron Johnson. je pa res, da sem bila takrat že preveč stara za kakšen večji filmski crush.
Ponavljam.
- banananjammm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2017
Leonardo Diaprio, Jared Leto OMG in to še traja
Ponavljam.
Ponavljam.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Dwayne Johnson. In še tudi traja. Ampak to je bolj iz srednje, v oš nisem imela "crushev", samo ljudi,ki so mi bili fajn. Recimo Eminem, njegove cdje sem imela ful veselje poslušati in brati aka se učiti besedila, ki so bila priložena.
Kaj boš/si danes počela?
Kaj boš/si danes počela?
The world is as you are.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Sem že:
- pospravil sobo
- posortiral cote
- našel en daljši črn pulover od ene forumašice in ga medtem ko šel v trgovino dal v kontejner za oblačila
- formatiral zunanju disk da lahko dela na Win in Mac sistemu, trenutno si delam backup
- šel v trgovino in kupil pol kg purana da si ga spoham za AVTOBUS EJGA (sem iz vasi in ko greš nekam maš s sabo dunajce)--
- naložil knjige na bralnik
- dal prati oblačila
- zašil grb Slovenije na moj termoflis
- dal vso robo na kup da spakiram kasneje
trenutno:
- poham dunajce
- vlečem nekaj stvari
- urejam dokumentacijo in karte skupaj
čaka:
- poberem neko opremo še iz moje hiše
- poslovim od babice
- večerja z družino
- sprehod
- pakiranje
- en butast film zraven enga Monsterja in noge na mizi
tebe?
- pospravil sobo
- posortiral cote
- našel en daljši črn pulover od ene forumašice in ga medtem ko šel v trgovino dal v kontejner za oblačila
- formatiral zunanju disk da lahko dela na Win in Mac sistemu, trenutno si delam backup
- šel v trgovino in kupil pol kg purana da si ga spoham za AVTOBUS EJGA (sem iz vasi in ko greš nekam maš s sabo dunajce)--
- naložil knjige na bralnik
- dal prati oblačila
- zašil grb Slovenije na moj termoflis
- dal vso robo na kup da spakiram kasneje
trenutno:
- poham dunajce
- vlečem nekaj stvari
- urejam dokumentacijo in karte skupaj
čaka:
- poberem neko opremo še iz moje hiše
- poslovim od babice
- večerja z družino
- sprehod
- pakiranje
- en butast film zraven enga Monsterja in noge na mizi
tebe?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Lol dejansko sem se zbudila pred eno uro
pol ure sem se spravljala kavo skuhat
bom pa danes brala, šla na šmarno, pogledala kak dober film. nedelje so edini fraj dan v tednu, i have to chill
Ponavljam
pol ure sem se spravljala kavo skuhat
bom pa danes brala, šla na šmarno, pogledala kak dober film. nedelje so edini fraj dan v tednu, i have to chill
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Služba, potem na hitro po opravkih na banko (menjala telefon in mi morajo na novo validirat aplikacijo ) in potem malo na Savo
Zvečer gin&tonic night ker pride par kolegov hengat na balkon
Kako odrragiras ko te nekdo prosi za uslugo?
Zvečer gin&tonic night ker pride par kolegov hengat na balkon
Kako odrragiras ko te nekdo prosi za uslugo?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Mi ni problem nardit usluge za nekoga, ki vem, da tega ne bo izkoriščal. Medvedjih uslug se probam izogibat, če se le da, in obrazložit, zakaj ne.
Če gre pa za osebo, ki vem, da izkorišča, potem pa povem odkrito, vljudno, zakaj se mi zdi neka usluga too much.
Kater telefon maš, kolk časa že?
Če gre pa za osebo, ki vem, da izkorišča, potem pa povem odkrito, vljudno, zakaj se mi zdi neka usluga too much.
Kater telefon maš, kolk časa že?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Medvedjih uslug tudi noben ne isce, ker cloveku prinesejo skodo.
medvedja usluga. Usluga, ki to ni - ne pripomore k rešitvi, včasih naredi več škode kot koristi.
One Plus 2, imam ga kak mesec in presenetljivo buggira, ker sem kupila rabljenega. Sem imela ze vec One plusov in bila vedno super hepi, s temle imam prvic tezave.
Za neporocene: bi obdrzala svoj priimek ali vzela mozevega? Za porocene: zakaj si se odlocila, kot si se odlocila glede priimka?
medvedja usluga. Usluga, ki to ni - ne pripomore k rešitvi, včasih naredi več škode kot koristi.
One Plus 2, imam ga kak mesec in presenetljivo buggira, ker sem kupila rabljenega. Sem imela ze vec One plusov in bila vedno super hepi, s temle imam prvic tezave.
Za neporocene: bi obdrzala svoj priimek ali vzela mozevega? Za porocene: zakaj si se odlocila, kot si se odlocila glede priimka?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Js bi mogoce hipoteticno se najbolj imela kar oba priimka, mozevega in svojega ( Sem si dejansko prebrala v mislih s svojim priimkom in priimkom tipa, ki mi je nazadnje ratal vsec xD) Poznam folk, ki se odloci glefe na numerologijo..
Koliko zvez si imela do zdaj in koliko casa so trajale?
Koliko zvez si imela do zdaj in koliko casa so trajale?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sem v prvi, ki steje.. leto pa pol, malo vec.
ponavljam
ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov