Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Pojma nimam, ni bilo se nekih groznih lowpointow. Tezko je bilo v preteklih mesecih, ker sva oba hotela cimprej ven iz tistega nesrecnega kraja, ker nama kuca-poso lifestyle ne ustreza.. tam pa je to skoraj neizbezno. Se malo bo treba stisnit zobe, ampak kjer je volja tam je pot, pa to.
Naj otroska knjiga?
Naj otroska knjiga?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Mavrična ribica. Pa tiste zbirke od Anice od Dese Muck (če se ne motim) se full spominjam Anica in materinski dan, Anica in grozovitež, Anica in Jakob...
Ponavljam
Ponavljam
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Emil iz Lonneberga, še zadnjič sem jo prebral, ker je smešna za crknt.
tvoja?
tvoja?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Oooo, obožujem Emila <3 moja mami se še vedno spomni, da ko sem to brala, se je non-stop smeh slišal iz moje sobe v spodnje nadstropje
Emil je zih med mojimi top 3 otroških knjig. Bratec in Kljukec s strehe bi tudi tu omenila potem sem pa tudi zelo rada brala 5 prijateljev.
ponavljam, ful luštno vprašanje
Emil je zih med mojimi top 3 otroških knjig. Bratec in Kljukec s strehe bi tudi tu omenila potem sem pa tudi zelo rada brala 5 prijateljev.
ponavljam, ful luštno vprašanje
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Uh kot otrok sem požirala knjige... pika nogavička, ronja razbojniška hči, pet prijateljev, novohlačniki, Harry Potter, Njegova temna tvar trilogija, vsesvet zbirka, vse od Nejke Omahen (Silvija, Dež, Veliko srce, Življenje kot v filmu), vse od Janje Vidmar, vse od ivana sivca... ne morem pa zbrat najljubše...
Ponavljam
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Isto bila obsedena s 5 prijateljev, prav spomnim se tistega ingverjevega piva, ki so ga skos pili in ku je vedno bil podroben opis hrane bil noter. . In tudi od Dese Muck, kar je ze zgori omenjeno. Pa neka z naslovom v smislu Molly, hipnoza, sem po prebrani knjigi bila prepricana da znam tudi jaz hipnotizirat in sem poskusala na starsih , pol neka 4 prijateljice, ki so si izmenjevale hlace/jeans, smo pol isto foro imele s 3mi prijateljicami, samo, da smo si izmenjevale nek drug predmet, ne hlac..
Kaj si nazadnje naredil/a prvic?
Kaj si nazadnje naredil/a prvic?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
ol neka 4 prijateljice, ki so si izmenjevale hlace/jeans, smo pol isto foro imele s 3mi prijateljicami, samo, da smo si izmenjevale nek drug predmet, ne hlac..
omg jaaaa to sem tudi jaz brala. sj so posnel pol film po tem blake lively not igra predn je mela nose job
joj pa tist caffe club ko je šest punc delalo v enem kafiču oh.
Ummm kupila karto za oddaljeno destinacijo.
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Slepega moskega pod roko peljala do zeljene destinacije
si ze kdaj bil/a na pedikuri?
si ze kdaj bil/a na pedikuri?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Ja.
Rad/a debatiraš o perečih temah, ko si npr. v družbi ljudi, ali si bolj na strani tistih, ki pametno molčijo oz. povejo svoje mnenje v enem, dveh stavkih?
Rad/a debatiraš o perečih temah, ko si npr. v družbi ljudi, ali si bolj na strani tistih, ki pametno molčijo oz. povejo svoje mnenje v enem, dveh stavkih?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Imam pravilo, da o politiki in veri ne diskutiram, ker a) ljudje so obcutljivi in jih hitro uzalis ter b) ce si na nasprotnih bregovih, ne bos prisel skupaj, samo na zivce ti bo sla oseba. Tak da what's the point?
O drugih temah pa rada debatiram, predvsem v druzbi ljudi, ki jih poznam in ob dobri kapljici
Ponavljam
O drugih temah pa rada debatiram, predvsem v druzbi ljudi, ki jih poznam in ob dobri kapljici
Ponavljam
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Če je to moja družba, se komot pomenimo, četudi kaj bolj glasno. Če je to x družba, se ponavadi ne izpostavljam, ampak povem mnenje v stavku, dveh.
Kaj te vleče, ampak že ob misli na to čutiš malo strahu?
Kaj te vleče, ampak že ob misli na to čutiš malo strahu?
The world is as you are.
-
Konfrontirat nekoga glede necesa. Pa skok s padalom
imas vedno kaj gotovine pri sebi ali placujes izkljucno s karticami?
imas vedno kaj gotovine pri sebi ali placujes izkljucno s karticami?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]