Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Poletje, pomlad. kr so to modrc, gate, pa oblekca, in gremo naši. sovražim neko pretirano oblačenje, nimam živcev za to. včaas pride kak moment, ko se prov zrihtam, ampak se to zgodi petkrat na leto.
torej najljubši čas za kombiniranje so topli dnevi, ko se je treba s kombiniranjem najmanj ukvarjat.
Kaj na svojem telesu ne bi nikoli spremenila, s čim si najbolj zadovoljna?
torej najljubši čas za kombiniranje so topli dnevi, ko se je treba s kombiniranjem najmanj ukvarjat.
Kaj na svojem telesu ne bi nikoli spremenila, s čim si najbolj zadovoljna?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Bolj ne kot ja. Sem nekako v zadnjih petih letih pogruntala, kaj mi najbolj paše. Barva las bo pomoje od zdaj ostala ista, dokler ne osivim (razen nevpadljiv balayage pride v poštev), lase imam že od otroštva dolge, najkrajše kar je, sem imela do rame, mi ni bilo všeč. Mogoče edino kar se tiče stila grem iz svojih okvirjev, tisto kar je moderno in mi je všeč, nikoli pa nekaj, kar bi nosila samo zato, ker je moderno.
ponavljam
ponavljam
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Sem tudi včasih bolj pogosto spreminjala, predvsem barvo in dolžino las.
Zdaj pa ostajam pri tem, da se ne barvam, in občasno postrižem konice las... ciljam na reees dolge lase, ker mi bolj pristajajo. stila pa tut neki ne spreminjam... pač itak sn 99% v črnini lol.
Mejkap pa po večini tut enak - eyeliner ali uizi senčilo pa rdeča šminka.
Ponavljam
Zdaj pa ostajam pri tem, da se ne barvam, in občasno postrižem konice las... ciljam na reees dolge lase, ker mi bolj pristajajo. stila pa tut neki ne spreminjam... pač itak sn 99% v črnini lol.
Mejkap pa po večini tut enak - eyeliner ali uizi senčilo pa rdeča šminka.
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ne vem, nekako ga bolj malo spreminjam, kar se las recimo tice. Najvec kar je bilo razlike, da sem v nekaterih obdobjih imela paz, zdaj dolge. Glede barve sem pa imela samo malo posvetljeno s prameni, nobene drasticne razlike. Glede makeupa imam v bistvu najveckrat cisto minimalen, ali pa ga ni, nikoli nisem nosila mocnega make upa, razen za zurat kdaj. Ga pa cez dan nosim zdaj pogosteje kot v srednji soli.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ne. Občasno poskusim kak kos garderobe, ki si ga načeloma ne bi kupila in ga kupim,če mi pristaja, ali pa kak nov odtenek šminke, tu se konča.
Kako drugačna si od podobe na forumu, tako, v dejanskem življenju?
Kako drugačna si od podobe na forumu, tako, v dejanskem življenju?
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
Po pravici povedano sploh nimam filinga kaksna sem na forumu. Lz mi je reku da sem ( v zivo) bolj taka vesela, pozitivna - sangvinik (ce se prav spomnim), ker delujem, ko tle pisem al kar sem kdaj v preteklosti pisala bolj melanholicno, zamorjeno..
Ponavljam
Ponavljam
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Zanimivo vprašanje, v bistvu sploh nimam občutka kako izpadem na forumu (oz. za kakšno me forumaši imajo). Težko bi rekla drugačna, ker je vse kar pišem tu, del mojega mnenja oz. počutje v danem trenutku. Bi pa rekla, da sem v vsakdanjem življenju karakterno večdimenzionalna Kar je logično.
Dvomim, da se na forumih lahko dobi čisto pravi vtis karakterja posameznika, bolj neke delčke celote.
Mogoče v reali bolj pogosto izražam svoje mnenje oz. sem direktna z njim (ampak ne v smislu namerne konfliktnosti), kar tu na forumu velikokrat nisem - v smislu, da se bolj redko vmešam v nekaj kar me zmoti in si raje mislim svoje, ker nimam časa (in energije) za debate. Plus forumašov ne poznam osebno in tako nekako ne želim vmešavat svojih opazk, ker lahko da imam zgrešeno predstavo/ne poznam ozadja itd. Če mi je kdo anti, preskočim.
(še največkrat sem se "počla" z Abby, ker sva dve zelo različni osebi)
Ponavljam
Dvomim, da se na forumih lahko dobi čisto pravi vtis karakterja posameznika, bolj neke delčke celote.
Mogoče v reali bolj pogosto izražam svoje mnenje oz. sem direktna z njim (ampak ne v smislu namerne konfliktnosti), kar tu na forumu velikokrat nisem - v smislu, da se bolj redko vmešam v nekaj kar me zmoti in si raje mislim svoje, ker nimam časa (in energije) za debate. Plus forumašov ne poznam osebno in tako nekako ne želim vmešavat svojih opazk, ker lahko da imam zgrešeno predstavo/ne poznam ozadja itd. Če mi je kdo anti, preskočim.
(še največkrat sem se "počla" z Abby, ker sva dve zelo različni osebi)
Ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Ma ja, se zakrijejo določene karakterne lastnosti preko pisanja. Bi rekla, da sem v živo glasna in mam svoje fore, ki udarijo ven, ko sem z ljudmi, ob katerih se popolna sprostim in vem, da nimajo predsodkov.
Drugač sem tudi jaz za hayley mislila, da je umirjena po naravi. Se je tudi meni zdelo malo melanholično kar je pisala do zdaj (sej je sama že napisala )...se res lahko marsikaj skrije preko pisanja, sploh če pišeš kake občutljive stvari glede čustev, ki jih v živo itak ne razlagaš po dolgem in počez kar vsakemu.
Te je že kdaj oseba, ki si jo imel/a za dobro prijateljico/prijatla izdala? Kaj se je zgodilo? (osnovnošolske fore ne štejejo )
Drugač sem tudi jaz za hayley mislila, da je umirjena po naravi. Se je tudi meni zdelo malo melanholično kar je pisala do zdaj (sej je sama že napisala )...se res lahko marsikaj skrije preko pisanja, sploh če pišeš kake občutljive stvari glede čustev, ki jih v živo itak ne razlagaš po dolgem in počez kar vsakemu.
Te je že kdaj oseba, ki si jo imel/a za dobro prijateljico/prijatla izdala? Kaj se je zgodilo? (osnovnošolske fore ne štejejo )
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
Mislim jaz sem uporabljala sploh na zacetku forum ku nek tipa dnevnik, da se potozis kar ti lezi na dusi, ali kar ti gre na zivce, kar te skrbi, tudi ko sem bila mlajsa, ko sem pisala dnevnik, sem vedno bolj ko sem bila slabe volje, nekih pozitivnih stvari niti nimam toliko potrebe dajat ven iz sebe oz ne vem kako to bolj opisat.. Nisem sploh razmisljala kako izpadem, v bistvu niti nimam filinga na nek nacin, da kdo to bere, bolj kot, da sm samo jaz in neki virtualni ljudje na nek nacin.. sploh na zacetku sem imela bolj tak obcutek. Zdej ga pa dost uporabljam med kako pavzo ali ko kaj cakam, kar tako.. Sem pa najbrz zacela tle gor pisat bolj v casu, ko nisem imela najboljsega obdobja in sem zato dejansko bla melanholicna.. V bistvu me niti ne briga kako izpadem, ce sem melanholicna, sem pac melanholicna, jbg. Si pa predstavljam, da izpadem cist bedna tle gor, lol. Je pa res, da se niti nisem toliko zavedala prej tega, da kao izpadem drugacna v resnici (ce izpadem).
Ma od osnovne sole naprej ni bilo nic takega, razen da si kdo ne vzame vec tolk casa al se ne spomni tolikokrat name..
Ponavljam
Ma od osnovne sole naprej ni bilo nic takega, razen da si kdo ne vzame vec tolk casa al se ne spomni tolikokrat name..
Ponavljam
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
hayley,to kar si napisala je čisto razumljivo. Tudi sama sem gor med odmori, plus da pišem preko telefona jn je zato tudi pisanje kdaj manj "široko" kot bi bil pogocor v živo.
Plus,ne pozabiti,na splošno za forum-tipkovnica vse prenese,v živo je potem lahko vse skupaj čisto nekaj drugega.
Ne,nobena me ni izdala. Itak nimam veliko prijateljic, te kar so so mi kot družina, tako da upam, da tako ostane.
Kaj je bil največji low point sedanjega/preteklega razmerja?
Plus,ne pozabiti,na splošno za forum-tipkovnica vse prenese,v živo je potem lahko vse skupaj čisto nekaj drugega.
Ne,nobena me ni izdala. Itak nimam veliko prijateljic, te kar so so mi kot družina, tako da upam, da tako ostane.
Kaj je bil največji low point sedanjega/preteklega razmerja?
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov