Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Kaj je tocno misljeno kot sibka tocka? Da se ne mores upret al neki v tem smislu? Pri pijaci definitivno kava. Pri hrani so cokolada, razne slascice, piskoti, orescki - indijski, indijski s cilijem, arasidi, sladoled/lucke.. pa kaksna lazanja.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Meso nasploh. Ga preveč pojem. Potem pa še burgerji, kake testenine/njoki s full sira. Od sladkega niti ni nič takšnega, mogoče edino v poletnih mesecih sladoled.
Si oseba, ki raje špara in potem tisti denar zapravi za potovanje/večji nakup ali sproti raje lagodnejše živiš in daš denar npr. za obleke/večerje zunaj, druga razvajanja itd.?
Si oseba, ki raje špara in potem tisti denar zapravi za potovanje/večji nakup ali sproti raje lagodnejše živiš in daš denar npr. za obleke/večerje zunaj, druga razvajanja itd.?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Oboje. Včasih si tut rada kej spontano privoščim - največkrat je to kakšna knjiga (evo, ravno včeraj sem si spet eno kupila )... me pa najbolj j* te pijačke, pa kosila... ogromno zapravim na tak način... ne zapravljam pa bv za kakšne šopinge, mejkap etc.
sicer sem pa tudi hvala bogu toliko disciplinirana, da si dam na stran za kakšno potovanje.
Ponavljam
sicer sem pa tudi hvala bogu toliko disciplinirana, da si dam na stran za kakšno potovanje.
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Cryselle - Kofetarica
Oboje. Načeloma večkrat standard. Mi je pa smešno, če moški prekriža noge, ko sedi. ne vem zakaj, ampak mi je to taka ženska poza.
Tri stvari, ki bi jih spremenil/a na svojem videzu? Lahk je tut odgovor “nič”.
Tri stvari, ki bi jih spremenil/a na svojem videzu? Lahk je tut odgovor “nič”.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- met neki kil manj, si zmanjsat joske, ce bi bla 100% ziher da ne bom duckface, bi si z kak procent povecala ustnice. Ampak glede na fail slike dvomim, da bi se lahko kdaj odlocla za to
Ponavljam
Ponavljam
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Hm... krajši nožni prsti , naravno malo temnejši ten kože namesto porcelanastega (no, čeprav na nek način dobro izpade v kombinaciji s črnimi lasmi), bolj simetrična ključnica (posledica poškodbe)
Kaj ti najbolj paše pit, ko je vroče (voda ne šteje)?
Kaj ti najbolj paše pit, ko je vroče (voda ne šteje)?
-
hayley - Cosmopsiho
Sej ne da meni je pa lih kaka dva dni nazaj ena nonka k je stala za mano v vrsti za kruh v merkatoju se najprej začela opravičevat, ker je mislna da me je pohodila in pol mi začne komentirat kako imam lepe, majhne prste ( na nogi).. Najprej sm mislna da mi komentira samo lak za nohte, dokler je rekla samo lepi in ni začela še s tem d so majhni..lol kr bizarno blo to.
Kava mi vedno ful paše, tud na soncu, ko je toplo. Čene pa limonada, mrzlo pivo, radler.. odvisno kaj mam un dan za počet.
Ponavljam
Kava mi vedno ful paše, tud na soncu, ko je toplo. Čene pa limonada, mrzlo pivo, radler.. odvisno kaj mam un dan za počet.
Ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
Limonada, brez cukra, kisla.
Najljubši letni čas za obleke? (Pač za delat kombinacije ... v smislu mode)
Najljubši letni čas za obleke? (Pač za delat kombinacije ... v smislu mode)
-
hayley - Cosmopsiho
Uf to ni lih moje področje, ker js vedno pograbim, kar mi pride prvo pod roke in nikol ne načrtujem kaj bom oblekla. Vem, da kakšne prijateljice, ki se na to bolj spoznajo, pravijo, da je zima boljša. Ma pač poletje mi je v vseh pogledih najboljše, tudi ker so obleke bol v izi in podobno..
Ponavljam
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov