Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Kar je prostega casa sproti, ( lol ma tudi oba fanta do zdaj sta imela neke vikende na hrvaskem in smo pol kar tja hodili, kar se morja tice in ni blo treba nic planirat..) ne vem bom planirala, ko bom mela otroke al neki. Kar se tice obveznosti/ nepocitnic, mam pa vse vnaprej splanirano za cez poletje..
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Sproti, mam to sreco da lahko spakiram laptop in grem. Prej je bilo seveda odvisno od dopusta.
Si kdaj kaj nesel/a reklamirati?
Si kdaj kaj nesel/a reklamirati?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
50/50. ampak zdaj za glavni dopust si rada splaniram.... sam je tut tko, da ne vem točno katera lokacija "bo padla", spremljam akcije, in če je kaka ugodna letalska, pač kupim.
za vikende pa znam bit dost spontana, in se za neke stvari odločim zadnjo sekundo, in izpade čisto super.
Ponavljam
za vikende pa znam bit dost spontana, in se za neke stvari odločim zadnjo sekundo, in izpade čisto super.
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Spet mešano na žaru?
Glede reklamacij. Večkrat sem že kaj nesla nazaj in vedno ugodno rešila. V bistvu v primeru stvarne napake sploh več ne debatiram, ker te eni prodajci hočejo malo zafrkniti in imajo "interna pravila v podjetju", kar ne gre skozi.
Te je sram recimo nesti kaj nazaj kot reklamacijo ali to rešiš kot moraš?
Glede reklamacij. Večkrat sem že kaj nesla nazaj in vedno ugodno rešila. V bistvu v primeru stvarne napake sploh več ne debatiram, ker te eni prodajci hočejo malo zafrkniti in imajo "interna pravila v podjetju", kar ne gre skozi.
Te je sram recimo nesti kaj nazaj kot reklamacijo ali to rešiš kot moraš?
The world is as you are.
-
Ne, do zdaj nikoli nisem morala nicesar razlagat, je slo vedno BP. Sploh tukaj je malo drugacen policy, vecino stvari imas pravico prinesti nazaj do dolocenega datuma po nakupu. Tudi, ce s stvarjo ni nic narobe.
Mi je pa zelo neprijetno tezit v kaksnem hotelu/hostelu/pri prevoznikih, se moram tudi to se malo naucit. Prva taka 'zmaga' je bila z mravljami v hotelski sobi. mravelj res ne prenesem, tako da so mi ob 3h zjutri poslali cistilca in je resil. So me potem se naslednji dan vsi grdo gledali (ocitno so v aziji mravlje del inventarja?) in ravno to me martra, da se nerada zamerim ljudem. Beh.
ponavljam
Mi je pa zelo neprijetno tezit v kaksnem hotelu/hostelu/pri prevoznikih, se moram tudi to se malo naucit. Prva taka 'zmaga' je bila z mravljami v hotelski sobi. mravelj res ne prenesem, tako da so mi ob 3h zjutri poslali cistilca in je resil. So me potem se naslednji dan vsi grdo gledali (ocitno so v aziji mravlje del inventarja?) in ravno to me martra, da se nerada zamerim ljudem. Beh.
ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Ne vem, zakaj bi bilo koga sram, bolj se mi zdi problem, da se ljudem ne da zapravljati časa, sploh če gre za majhne zneske storitve oz. nakupa. Tko da ja, rešim brez pomislekov kaj si bo kdo mislil itd.
Si oseba, ki ljudem pove v obraz svoje mnenje/nestrinjanje ali načeloma raje molčiš in pozabiš vse skupaj? (je odvisno od situacije itak, ampak tko mislim, kaj ti je bolj v navadi)
Si oseba, ki ljudem pove v obraz svoje mnenje/nestrinjanje ali načeloma raje molčiš in pozabiš vse skupaj? (je odvisno od situacije itak, ampak tko mislim, kaj ti je bolj v navadi)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
Če je neka stvar, ki se mene ne tiče ali nima veze z mano, mislim da se večinoma v takih primerih ne vtikam. Če pa ima vezo z mano, povem, ampak najprej bolj na lep/ vljuden način (če to ni familja ali neke zelo bližnje osebe).
Ponavljam
Ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Huh
Rad bi rekel da nisem tak, ampak sem totalno, sploh alergičen sem da človek trdi nekaj, potem pa dela drugače, ali če imam občutek da nekdo ki ga imam rad ne izkorišča svojega potenciala.
Odvisno je predvsem koliko mi nekdo pomeni, če si tam neka random oseba, se poznava in to, potem mi je vseeno, če si pa moj inner circle, potem smo si pa redno na tapeti.
Tudi obkrožam se z ljudmi ki me špiknejo občasno, ker znam biti kot gluh Jack Russel terrier, k grem, grem in me težko prikličeš nazaj.
------------------------------------
Bolj temperamentne ali bolj umirjene narave?
Rad bi rekel da nisem tak, ampak sem totalno, sploh alergičen sem da človek trdi nekaj, potem pa dela drugače, ali če imam občutek da nekdo ki ga imam rad ne izkorišča svojega potenciala.
Odvisno je predvsem koliko mi nekdo pomeni, če si tam neka random oseba, se poznava in to, potem mi je vseeno, če si pa moj inner circle, potem smo si pa redno na tapeti.
Tudi obkrožam se z ljudmi ki me špiknejo občasno, ker znam biti kot gluh Jack Russel terrier, k grem, grem in me težko prikličeš nazaj.
------------------------------------
Bolj temperamentne ali bolj umirjene narave?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
Ne vem kaj bi rekla. Mogoče znam bit v bližini bližnjih bolj temperamentna, v bolj nekih uradnih okoljih in med znanci/ tujjci/ nebližnjimi bolj umirjena.. Nekoč sem veljala v razredu za bolj/ najbolj umirjeno. Hkrati so mi pa doma v hecu v najstniških letih govorili, da bi mogla bit odvetnica, ker sem dobra v kreganju..
Ponavljam
Ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Temperamentna po naravi.
To kako se včasih rabimo prikazat v formalnemu okolju je itak svet zase in je nekak logično, da imamo vsi umirjeno plat tudi.
Ponavljam
To kako se včasih rabimo prikazat v formalnemu okolju je itak svet zase in je nekak logično, da imamo vsi umirjeno plat tudi.
Ponavljam
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
saarijarvi napisal/-a:So me potem se naslednji dan vsi grdo gledali (ocitno so v aziji mravlje del inventarja?) in ravno to me martra, da se nerada zamerim ljudem
Ja, so. Jaz imam z mojimi mravljami odgovor, da lahko bivajo v stanovanju brezplacno, a ne rinejo v mojo hrano in ne plazijo prevec vidno po kuhinji. V zameno pa ponoci pospravijo scurke, ki jih pobijeje (a ne poje) moj macek. Glede na to, da vsaj pospravljajo scurke, so v bistvu nadgradnja bivsih cimrov.
Mah odvisno od situacije. Naceloma bi rekla, da sem bolj temperamentna v stilu, da sem kolerik. Ce me nic ne razjezi, sem pa pac umirjena
Ponavljam
-
^
Haha, si predstavljam.. sam takrat je blo tako, da sem po par tednih bambus hostelov z vsemi mogocimi scurki, pajki, komarji (80+ pikov na eni nogi ) res hotela eno noc v malo boljsi sobi, da se naspim kot treba. In potem bam, roj mravelj pri kanti za smeti. Enemy nr 1.
Znam ohraniti zivce, ko jih drugi ne znajo. Ampak mam tudi svoje momente, seveda. Sploh doma.
kaj imas obuto?
Haha, si predstavljam.. sam takrat je blo tako, da sem po par tednih bambus hostelov z vsemi mogocimi scurki, pajki, komarji (80+ pikov na eni nogi ) res hotela eno noc v malo boljsi sobi, da se naspim kot treba. In potem bam, roj mravelj pri kanti za smeti. Enemy nr 1.
Znam ohraniti zivce, ko jih drugi ne znajo. Ampak mam tudi svoje momente, seveda. Sploh doma.
kaj imas obuto?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Na macu, dolgčas mi je, crkujem v tej sopari...razmišljam da bi šel v Ljubljano v kino, bazen, trgovine...sam, ker rabim malo.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov