Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Maj. 2018 18:29

V ozji nobenega, oz rabijo samo ob branju kdaj starsi zdaj v bolj starejsih letih, ko so bili mlajsi ni mel noben.
Glede outfitov, js nimam enega najljubsega, mi jih je vec tam tam.. mogoce mam bolj od poletnih kasno oblekco, kar zdej se ne nosim..

Ponavljam.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 23. Maj. 2018 22:42

4/5 :lach:

------------------

Kateri predmet ti je bil najljubši v OŠ, in je ljubezen do njega kdaj minila?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Maj. 2018 22:52

Likovna in fizika, dokler ni blo fizike pa matematika. Ne, nič se mi ni lih zamerlo.

Ponavljam
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Maj. 2018 5:48

V OS sem bila piflarka, vse mi je blo fajn.
Najbolj pa po moje knjizevnost pri slovenscini (slovnicni del mi je postal bolj zanimiv v gimnaziji), geografija in anglescina. Matematika mi je bila tudi kolikortoliko vsec, ker mi je se sla takrat.
Matematika me je minila, ker mi v gimnaziji ni sla, ostalo mi je se zdaj zanimivo. Je bil pa moj najljubsi predmet v gimnaziji psihologija.
Najmanj: fizika, sportna vzgoja ugh, smo imeli prasico za uciteljico sportne. Se opravicujem za izraz, ampak je bila res.

Ponavljam najljubsi in najmanj ljubsi (haha slovenscina, a?) predmet v OS?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Maj. 2018 6:16

Najljubše sem že napisala, najmanj, slovenščina in zgodovina, mi je ratala pa slovenščina, sploh književnost, ful bolj zanimiva v srednji, ker so bile teme/ dela (svetovna književnost) bolj zanimive in boljši profesorji. Zgodovina mi nikoli ni bila preveč všeč, daleč najbolj mi je bil zanimiv 4. letnik v srednji, 20. stoletje, se mi je kar ocena dvignila tisto leto, vse pred tem pa bolj ne. V gimnaziji so mi bili ful zanimivi tudi filozofija in psihologija, sociologija (čeprav sociologijo smo mi meli malo po svoje k je bil nek ful uizi profesor). Na začetku gim sem mislila, da bom šla na maturi delat fiziko in filozofijo. Samo me je potem filozofija minila, ko sem ugotovila, da je treba esej pisat in sem preveč anti za pisanje..

Ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 24. Maj. 2018 8:37

Lol jaz se sploh ne spomnim, ce smo imeli sociologijo v srednji (Sarissima)? :D
V osnovni likovni, ker me je trsica dosktikrat pohvalila pred razredom in se mi je zdelo fajn. Pa anglescina.
V srednji mi je bila pomoje tudi anglescina najmanj mucna. Skozi naravoslovne sem se komaj prebila, psihologija mi je bla krneki.

Do kdaj ponavadi spis?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 24. Maj. 2018 9:19

Če imam čas, po navadi spim 10 - 11ur.

Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 24. Maj. 2018 12:17

Do sedmih, osmih.
(In ja, smo imeli sociologijo, ampak jo je učil en relativno mlad ampak po duši star krompir od ženske).

Spremljaš trenutno predvolilno dogajanje?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Maj. 2018 12:36

Kaj, a bojo kake volitve? :eek:

Ponavljam, da zvem kaj mogoce :lach:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 24. Maj. 2018 13:03

A nas je ucila una od psihologije? Vse to mi je blurr.. :D

Se kar, ni da se grozno poglabljam ampak priblizno vem, kam koga uvrstit. Si preberem, kar mi pac pade pred oci. Revolucije ne bo nardil noben, je pa zalostno videt, kako radikalno postaja javno mnenje.. In tudi to, kako tesno je politika v 2018 se povezana z vero (krscanski demokrati, sls, sds, razni primci, kanglerji.. prakticno polovica?). Smo se zelo nazaj, kar se tice dolocenij zadev.

Slika

Ta isti tip bo danes imel posvete v Drzavnem svetu (o preprecitvi izumiranja slovenskega naroda).

Sem pa ze pridno oddala glasovnico :)

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Maj. 2018 13:07

Ne, se to bi se mi manjkalo. So mi pa prav debilni tej plakati - xy misli resno. Wtf res.

Ponavljam
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 24. Maj. 2018 13:44

Z kolegom občasno skupaj gledava soočenja, sam dnevno berem siol.net, nova24 in Reporter sta mi zabavna.

Dejstvo je da Slovenija obupano potrebuje neko zmerno desno-sredinsko opcijo, ker bodimo iskreni, Slovenci smo zelo konzervativen narod, in levica zmaguje zaradi extremno nesposobne desnice. V trenutku ko se bo pojavil nov mesija na desni je levica v Sloveniji fucked.

Tele volitve so mi misterij, je pa dejstvo da karkoli bo ven prišlo iz tega bo zelo nepovezano in slabo...zmagal bo SDS, samo ne bo mogel sestaviti vlade, ker se Janša ne pomakne v vlogo njegovega Voldemorta Kučana in vleče niti iz ozadja.
Folk ga ima poln k***c, ima več sovražnikov kot zaveznikov, sicer njegova stranka dobiva konstatni delež zaradi njega, ampak nič ne napreduje.

Levica je pa društvo jokajočih fantkov, en bolj joka od drugega in išče oporo na ramici od drugega, sam da ne bo un zlobn fant od Janeza zmagal, ko vidim Meseca se mi začnejo možgani radikalizirati v ultra desnico in začnem klicati k orožju, obenem si grem preveriti raven estrogena...ker take ko on nabija o nekem multikulti dreamlandu, začnem dajati za mašo. Problem levice je da so vsi preveč v comfort zonu, vse je zelo medlo, status quo, da ja ne bomo tvegali in se preveč izpostavljali , mamo ta šihte in je škoda zajebat.

Imamo dva extrema, imamo neko društvo kvazi Orbanov, na drugi strani pa društvo Jokajočih fantov ki mi tumijo neke ideje o super socialni liberalni multikulturni deželi pod soncem. Resnica je nekje v sredini, in upam da nekoč pride ven.

Smo pa fucked v vsakemu primeru.

-----------------------------

Kaj ti trenutno povzroča največ stresa?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Maj. 2018 14:06

O fak saarijarvi prej mi sploh ni pokazalo te slike. Fucked up. Kdo je dejansko to spisal oz kam spada?

Ma kaj kak sds, kaj sanjas, kaj to so kasne napovedi/ ankete take al kaj? Ne spremljam nic tega..

Bolj s faxom povezane stvari..

Ponavljam
monkey
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a monkey » 24. Maj. 2018 14:25

Iskanje joba...

Ponavljam.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 24. Maj. 2018 16:31

Vprašanje ali bo zbolela še druga podgana ali ne. Ostalo je vse ful umirjeno in sem zadovoljna :)

Priporoči mi serijo! Kako manj mainstream, če se da :)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov