Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 17. Maj. 2018 9:55

Se strinjam. Jedla bi pa pila. pa vsako neumno stvar, ki bi padla na pamet, bi nardila :D

Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 17. Maj. 2018 15:03

Hmm, početi karkoli 24 ur, brez finančnih omejitev...
Jaz bi cel dan vlagala v nepremičnine, da bi potem dosti dlje kot 24 ur lahko počela, kar želim. A to velja? :D
Pa šla bi v tečaj potapljanja, pa kupila bi si tisto že narezano sadje v lončku, ki mi vedno ful lepo zgleda, ampak je čisto predrago, da bi se mi zdelo vredno kupiti :D

Kaj je najbolj nepozabna prepovedana / ilegalna stvar, ki si jo kdaj storil/a?
Milli
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Milli » 18. Maj. 2018 10:42

Da sem v Amsterdamu ukradla en magnetek za na hladilnik iz trgovine s spominki :D Ni lih ful divje, ampak je nepozabno, ker je bilo v amsterdamu in je bil res hud trip.

Ponavljam.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Maj. 2018 10:53

Uf isto nič takšnega, ko smo bile še srednješolke smo s prijateljicami nekje parkirale in potem smo namesto, da bi plačale parkirnino, šle po dve dvignit neko verigo in tatretja je peljala odspodi. Možno, da smo tudi s kamperjem kje se ustavile in prespale, kjer ni bil plac za to.. Šla s tujimi osebnimi v klub. Na začetku srednje šole (16) smo bile s prijateljico v koloniji in tam smo spoznale še eno drugo, s katero smo enkrat zvečer na skrivaj šle ven (nismo smeli hodit čene), iz tistega našega naselja, splezale čez ograjo, smo se skrivale za nekimi drevesi, dokler nismo bile izven ograje in pol smo šle do nekega lokala ob plaži na koktejl. :D Na enih šolskih tridnevnih ekskurzijah v srednji smo se napili, kjer so nas dobili in smo dobili neke ukore in so mogli starši prit na sestanek.. Enkrat sem mutila z nekom, ki je bil (začasno) profesor na neki srednji in so ostali spremljevalci na maturantskem naredili malo panike, da ne bi smela bit skupaj in da nisem polnoletna ( čeprav sem bila)..
Ko sem bila mlajša je bilo tud več takih ne zares illegalnih stvari, da sem 'zbežala' od doma in šla ven s prijatelji, ko so moji mislili, da sem že spala, ko sem prvič prespala pri fantu, sem rekla staršem, da sem prespala pri prijateljici in sem tudi naslednje dopoldne šla k prijateljici kamor so me prišli iskat.. :D , kar se je še vsaj enkrat ponovilo z eno drugo prijateljico..

Si spremljal/a kraljevo poroko?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 20. Maj. 2018 18:21

Ne. Sem vidla samo par slik. Ne vem, me ne zanimajo te stvari sploh. Kar se tiče neveste, mi ni mela sploh lepe, posebne obleke. Videna že 100x pač. Tudi mi ni kaj preveč lušna. Tko čisto nekaj average. Kate mi je bla dosti lepša, čeprav mi tudi ni kaj posebna lepotica (čisto normalna lušna ženska). :)

Kako je zgledal tvoj najslabši zmenek do zdaj?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Maj. 2018 18:45

Js sm pogledla en kratek filmcek, povzetek. Meni pa je lusna Megan, obleka mi je bla kr lepa, ceprav je za kraljevo poroko pricakovat, da bo mela se kaj bolj spesl.. Kate mi je tudi lusna, samo mi deluje megan bolj simpaticna. Mi je pa Diana bla lepsa od obeh kot zenska, ne mislim njene obleke, pac jr bla moderna v unih cajtih.. lol mama mi je odpredavala kako noben od unih dveh princev, ne Harry, ne moz od kate sploh ni od njenega moza, Charlesa in da je bla Diana nekaj casa v psihiatricni kmalu po poroki..

Nevem ce je bil to prav zmenek, ampak blo mi je tko se najbolj awkward pijača do zdaj..ker mi je bil cisto mimo tip, sploh se nisem mogla nic pogovarjat z njim ( na zacetku se itak pac bolj splosno, samo pol sem ugotovila da cisto nisva na isti valovni), ne zabaven ni bil, ne lusen, ceprav na zacetku se mi je zdel tko neki srednjega, ma vrjetno ga nisem dobro pogledla :D . Vec casa, ko sem bila z njim, bolj sem vse to ugotavljala. Pac nic posebnega..sladoled, sprehod malo naokoli in pol sva sla se na pijaco..sem samo cakala da grem, sem se potem neki napol izmislila, da sem prej sla..

Ponavljam
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 20. Maj. 2018 20:15

Bolj neprjetno kot kaj drugega je blo najbolj to, da mi je tip odkrito priznal, da še vedno razmišlja o bivši. Če zdaj gledam za nazaj, ne vem, zakaj se nisem vstala in šla. Če se mi to še kdaj zgodi, se definitivno bom. :P
Potem z enim drugim je blo spet awkward, ker ni bilo kemije in sem imela občutek, kot da sva dva penzionista
Drugače pa nič takega do sedaj, so bli vsi normalni.

Ponavljam
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Maj. 2018 23:27

Preko neta sem se spoznavala s tipom, ki mi je bil na videz uff. Karakter niti ne, ampak tako nisem iskala resne veze in sem se kratkočasila z dopisovanjem. No, na koncu zmenka me je polizal po naličenem obrazu. Groza. Takrat je bilo prvič in zadnjič na tak način, da sem sploh dajala pozornost nekomu popolnoma drugačnemu od mene.

Koliko okrasja imaš v spalnici?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 21. Maj. 2018 7:13

Warm white lučke nad posteljo (še te bolj služijo dejanski razsvetljavi zvečer, ker je stropna luč za bit na kompu premočna). Nisem fen okrasja nikjer.

Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 21. Maj. 2018 7:27

Kaj vse se sploh šteje pod okrasje?
V Lj: Bonsai, (v sobi doma sem imela vrtnice iz vrta), ena slika v svinčnik tehniki, ki sem jo sama narisala, neka prazna, zunaj okrašena diy flaša vina poljepljena z nekimi sličicami napisi, verzi.. od frendice (rojstni dan), taka manjša vodna pipa, ki je bolj samo za okras, ku kej druzga :D, na steni en obesek v obliki srčka, ki je bil utež na enem helijevem balonu, ki sem ga dobila za rojstni (napisala neko željo na listek privezala na balon in izpustila v nebo :) )

Ponavljam
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 21. Maj. 2018 11:38

Nic, cisto nic. Golo pohistvo in zavese. Mam vec stvari v drugih prostorih.

Imas 10 minut za evakuacijo pred neko naravno katastrofo. Kaj vzames?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 21. Maj. 2018 14:01

Ce je mozno komp, cene pa samo sebe (pa pac ce jekdo od bliznjih se zravn..)

Ponavljam
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 21. Maj. 2018 18:44

Podgano in telefon/računalnik, kar je bolj pri roki. Pa ključe od avta :D

Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 21. Maj. 2018 19:32

Mrzlično bi začela pakirat kufer in noter zmetala, kar je možno.

5 jedi oz. živil, ki bi jih zbral/a, če bi mogla le-te jesti do konca življenja? Pa še eno pijačo (poleg vode)?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 21. Maj. 2018 19:46

Ohh ne vem..pac precekirala bi prvo kjrih pet jedi vsebuje vse hranilne snovi in to bi blo to.. cene pa kake ribe, lignji, skampi, skoljke, puranje meso, pecen/ kuhan krompir, vse mozne solate in zelenjavne juhe, kari..

Ce bi mogla samo eno pijaco, ne vem al bi kavo alpa pivo tezka bi bla za odlocit..

Ponavljam

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov