Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Maj. 2018 15:02

Palačinke :P

Kam si šla nazadnje, da ni bil opravek?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Maj. 2018 15:07

Trst

Tvoja naj hitra prehrana, kaj največkrat ješ po žuru?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 13. Maj. 2018 23:06

Uf po žuru nič, grem pod tuš in spat :D
Drugače pa smo v "zgodnjih študentskih letih" žrli uno gnusno pico tam na bavarcu. Ko so bli boni še ponoči :D. Fak sem stara :D.

Se ti zdi, da se (na splošno) veliko vtikaš v življenje drugih ljudi? (sprašuješ osebne stvari, razlagaš osebne stvari itd)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Maj. 2018 23:15

Ne, nikoli, če mi nekdo nečesa sam ne pove, si niti ne upam spraševat, ker se mi ne zdi vljudno, razen če je neka ful bližnja prijateljica, še to, če vidim, da ni na volji za govorit, pustim stat. Razlagam, kaj vem, kakšni prijateljici že, ampak o sebi, to ni vtikanje..

Ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 14. Maj. 2018 0:24

Odvisno.. od tega kdaj, s kom, kak mood je, koliko so resne zadeve, itd.. :) Imam rada dober gossip, ampak to je potem bolj o ljudjeh, ki mi niso ekstra blizu. Ne maram, ko mi ljudje razlagajo privat stvari svojih 'dobrih' prijateljev in jih opravljajo za hrbtom.
Za na dolgo in siroko razlagat osebne stvari imam pa par ljudi, s katerimi lahko res ure cvekam. Se mi pa zna odvozlat jezik, ko kaj spijem in sem zaradi necesa emocionalna. :D Takrat se 'priznam da' lahko skrije, haha.. Ceprav je ze dolgo od tega.

ponavljam
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 14. Maj. 2018 8:24

Zelo. Rada govorim o osebni stvareh (svojih in tujih), in nasploh nisem fan chitchata o vremenu, oblekah in filmih. Z večino ljudi tudi uspem navezati en tak zaupen odnos, da potem sami začnejo šerat svoje osebno življenje z mano. Mam rada dober gossip, ampak nikoli ne izdam zaupanih informacij (sploh če je bilo nekaj res povedano samo.meni). Se pa po tem, ko informacije pridejo že po uradni poti ven rada prav smugly pohvalim, da sem vedela že dolgo prej :D. Scumbag. Izjema je moj, z njim pač vedno delim vse :). Olajševalna okoliščina je, da on vse pozabi v 10min odkar je slišal :D

Kornfleks, kosmiči, Čokolešnik itd? Katero in zakaj?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Maj. 2018 8:28

Js jem samo navadne ovsene kosmiče, ker so bolj zdravi in se boljše počutiš po njih. (enkrat sem jih kuhala, zdaj zadnji čas pa največkrat samo namočim čez noč skupaj z lanenimi semeni in potem jem z jogurtom in ostalimi dodatki) Sem pa kdaj jedla od bivšega tipa vse možne neke sladke, čokoldne kosmiče, neke čoka čops, cini minis al kaj že so vse.. :lach: . Pač ljudje, ki se jih nič ne primejo kg in lahko jejo kar hočejo/ šit skos. :rolleyes:

Ponavljam
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 14. Maj. 2018 9:45

Enako, ovseni kosmiči, namešani z mlekom v kozarcu čez noč. Ful rada preizkušam različe kombinacije.
Drugače pa tudi čokolešnik, kadar ga dobim.

Zaradi česar si bila nazadnje najbolj ponosna nase?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 14. Maj. 2018 10:05

Vceraj mi je pisala ena neznana punca, da je nekje videla ene moje izdelke in da so ji bili tako vsec, da mi je morala pisati :hearts: :hearts: :D sem se cisto raznezila.

ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Maj. 2018 10:08

Da mi je uspelo nekaj dni jest cisto zdravo in so mi dolocene vaje/ videii postale enostavne, po tem, ko sem jih (med pocitnicam)i delala vsak dan in za zelo pozitivne komentarje napisane od mentorice v obrazcu od prakse..

Ponavljam
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 14. Maj. 2018 12:39

Nazadnje ko sem imela zadnji izpit na faxu in je profesor full pohvalil moje delo in sva imela eno tako prijetno, zaključno debato. Je res dober motivator. Se mi zdi, da tega manjka na faxih..pač da se profesorji poskušajo približat študentom, jim svetovati iz svojih izkušenj itd.

Pa potem malo manjši občutek ponosa kake dva tedna nazaj, ko mi je pisala ena punca, da ji je profesor priporočil mojo diplomsko in je rekla, da ji je full pomagala, ko je iskala neke vire informacij.
Majhne stvari, ampak štejejo. :)

Zaradi česar si bila nazadnje razočarana?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Maj. 2018 9:09

Nazadnje me je razočaralo nekaj, do česar ni prišlo in kar drugače gledam na to osebo. Ljudje se včasih spreminjajo oz kažejo prave barve glede na korist, nimaš kaj.

Si srečna?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 16. Maj. 2018 10:08

All in all ja. Sicer je zame sreča večplastna stvar, s čimer hočem povedat, da lahko si presrečen na enem področju, na drugem pa niti ne tolko. In ta področja segajo na področje kariere, čustev, zdravja, financ itd. Trenutno kar se čustvenega področja tiče sem zlo stabilna, obkrožena zgolj z ljudmi, ki jim zaupam in pozitivno name vplivajo. Nimam potrebe po kaj več zaenkrat. Karierno so 3-4 stvari pod vprašajem oz. o moji sreči na tem področju odloča razplet teh stvari. Glede zdravja je trenutno na srečo vse ok. Finance mam tudi kar pošlihtane.
------------------------

Če bi v tem trenutku dobil/a sporočilo, da lahko 24ur počneš KARKOLI ti srce poželi, brez finančnih omejitev, za kaj bi se odločil/a?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Maj. 2018 10:33

Isto kot vsak dan. Če bi bla ko časovno čist na free bi bla doma in dosti spal in tekla in telovadla, jogirala k me ful sprošča in osrečuje to. Glede finančnih neomejitev bi domačim kakšno stvar 'podarila'..

Ponavljam
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 16. Maj. 2018 12:33

Eh v 24 urah komaj pridem iz mesta :D
Sla bi v najboljso restavracijo v mestu in se najedla njihovega sashimija. Potem pa letela nekam, kjer se dobi fenomenalno vino (ne to za 20 dolarjev, ki ga imamo tu) in poskusila nekaj res dragega, pac tisto par 1000 dolarjev vino. Me je vedno zanimalo, ce je vredno :cool:
Skatka, jedla pa pila bi :wein:

Ponavljam

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov