Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Ja, dvakrat. Enkrat za maturantski ples, tisto je še kar šlo, res ni bilo težko, pa enkrat na swing. Bila sem tako naravno netalentirana, da se mi zdi, da se je še inštruktor čudil ples zgleda res ni zame, pomoje bi mogla res ful ful vaditi, če bi želela vsaj približno normalno odplesati nekaj.
Ponavljam.
Ponavljam.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
* Js sem sicer plesala enkrat hip hop in modern, ampak za plese v paru sem se pa vedno počutla leseno . Ne vem, mi ni všeč, da si tko neki omejen al se moreš usklajevat še z nekom, razn če un drug res obvlada.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Imam en tanek plav termovelur pulover ki mi ga je kupila pokojna babica ko sem bil star 13 let...nosim ga nekajkrat letno in ga pač ohranjam v dobremu stanju, ker ga nikoli ne mislim vržt stran.
Ponavljam
Ponavljam
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
OG hipijevska srajca od mojega oceta, stara okoli 45 let
Sedaj umazano bele brave z belim hipijevskim izvezenim vzorcem. Vcasih je bila rumen barve. Pac oprijet kroj (moj oce je bil zelo suh v mladih letih ) in dolgi rokavi na zvonec. Imam slike fotra, ki jo nosi v dokaz
Ponavljam
Sedaj umazano bele brave z belim hipijevskim izvezenim vzorcem. Vcasih je bila rumen barve. Pac oprijet kroj (moj oce je bil zelo suh v mladih letih ) in dolgi rokavi na zvonec. Imam slike fotra, ki jo nosi v dokaz
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Je verjetno v omari doma doma kaj starejšega, v tej v Ljubljani, mislim da ni nič zelo starega, že zato ne, ker po večini ne morem istih oblek nosit kot 5 let nazaj ali več . Mogoče je najstarejša ena majca, ki se spomnem, da sem jo imela na eni sliki, na petrovškovem, ko sem bila prvi dan brucka. Je tak siv pleten pulover, malo bolj odprt v ramenih, se bi lahko nosilo tudi na eno ramo al ku se temu reče in na enih delih bolj luknjast, oz bol na redko pleten.. ne znam opisat boljše.
Kaj je najnovejšega v tvoji omari?
Kaj je najnovejšega v tvoji omari?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Bledo rumeno krilo in temno rumen top (lol, drugace mi je rumena najgrsa barva za nosit) in bolj sportni cevlji, beli z rozastim vzorcem. Aja pa spodnji del kopalk, stirje modrci in neke cist obicne spodnje hlace. Vse naenkrat kupila.
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Črno dolgo krilo z rožastim potiskom, spredi krajše in zadaj dolgo v omari v lj in doma dve oblekice, ena rdeča, ena bela z rožastim potiskom, tudi vse naenkrat kupljeno.
Ponavljam
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Dvoje fejk olstarke.
Mail inbox - vse urejeno, sortirani, sproti bereš maile, ali 6396 neprebranih sporočil, pomembno zmešano s spamom?
Mail inbox - vse urejeno, sortirani, sproti bereš maile, ali 6396 neprebranih sporočil, pomembno zmešano s spamom?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Dva sluzbena sta relativno urejena, za vse ostalo imam enega prastarega in pa enega za cisti spam (ko je treba na kaksno levo stran napisat email, npr)
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Mam ful neurejen mail, spam mam posebi, kaj se zmesa tud med navadne, mam ful neprebranih, ma so vecinoma se neke stare.. potem mam se en nov mail od letos k itak je urejen k ga ful malo rabim in nima dost mailov notr, pa unga od faxa k ga skor nikol ne gledam.
Tvoja naj zvrst plesa in na kakšno muziko najraje plešeš? (Lahko je posebej, ni nujno naj zvrst plesa na to naj muziko)
Tvoja naj zvrst plesa in na kakšno muziko najraje plešeš? (Lahko je posebej, ni nujno naj zvrst plesa na to naj muziko)
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Sovražim kakršne koli plese v paru. Res si raje nogo zlomim kot pa, da plešem s kom v paru. i hate it. vdiranje v moj prostor + neko prisilno plesanje na glasbo k mi sploh ne sede (recimo kaki latino plesi. please god no). tut kak hip hop etc. bog ne daj
najraj plešem na elektroniko - dnb, techno. če se loh mojemu mahanju z rokami, miganju z rameni reče sploh ples. je pa res, da se na dnbju ornk naplešeš, pnvad grem vedno s športnim modrcem haha
Ponavljam
najraj plešem na elektroniko - dnb, techno. če se loh mojemu mahanju z rokami, miganju z rameni reče sploh ples. je pa res, da se na dnbju ornk naplešeš, pnvad grem vedno s športnim modrcem haha
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
Ko sem bila mlajsa sem isto sovrazila plese v parih, pa trebusni mi tud niso bli vsec. Ko sem se plesala mi je najbolj bil hip hop ( na razlicno muziko, tud bolj remixe, tudi bolj v stilu elektronske, v stilu kot je mel maestro, kjer sm bla, ne samo un tipicen hip hop, kot je bil poznan, ko sem bla js v osnovni), takoj za njim contemporary/ modern pa tudi house. Balet mi je fajn, sploh lep za videt, ma ni tolk zabaven za trenirat kot kasni drugi zgori omenjeni plesi..
Najrajs plesem tudi jaz na elektroniko, trip hop..
Ponavljam
Najrajs plesem tudi jaz na elektroniko, trip hop..
Ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Imam dve levi nogi in nic smisla za ritem. Tak da ne vem, tisto ko pac awkward sedis/slonis nekje v kotu in migas z glavo?
Kaj naj jem za vecerjo?
Kaj naj jem za vecerjo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov