Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Moj je od nekje prinesel en tuna sendvič (nikoli ga nisem jedla, ker ni nekaj kar bi od sendvičev izbrala) in sem se samo nakremžila in rekla, da ne jem tuna sendvičev...ker sem bla malo lačna sem rekla, da bom potem mogoče polovico in dala še njemu pol...no, na koncu sem pojedla celega (sorry ), ful dober, 8/10 (za sendvič)
ponavljam
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
V cacaotu čokoladni muffin - okus sladoleda, ful dober, ma se mi zdi, da mi je običajni čokoladni še malo boljši. Aja pa še king lučka peanut je bila po tem. Drgač sem pa danes ješprenovo rižoto (z jurčki, petršiljem, korenčkom) in se v bistvu ne spomnim, da bi jo kdaj prej že jedla. Sladoled čokoladni mufin 9, king lučka peanut 10, ješpren z jurčki 10.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Uf, danes neko puhasto čokoladno kokosovo pecivo. Namesto kisle smetane, ki je bila (glede na okus) uporabljena v kokosovem delu delu bi dala sladko smetano, ker me kombinacija sladko/kislo vrže iz tira, in pa še 1 žlico pravega kakava v čokoladni del, da dobiš tisti pravi kakavov žmoht. Drugače pa izredno dobro (pa nisem ljubitelj sladkega). 7/10
Jed, ki jo najpogosteje ješ?
Jed, ki jo najpogosteje ješ?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Meh zadn mesec razne štručke, ker se mi ne da kuhat...
čeprov zadn tedn pa sn tt pojedla ogromno raznih solato, ker očitno čutim primanjkovanje hranilnih snovi
Ponavljam
čeprov zadn tedn pa sn tt pojedla ogromno raznih solato, ker očitno čutim primanjkovanje hranilnih snovi
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
Zadn čas zeleno solato ob vsakem faking obroku in je mam že čez glavo, pa puranje meso tudi dosti in špinačne juhe..in jogurte tudi dosti, od sladkega pa očitno najpogosteje frutabelo z arašidi
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Kaj to sploh pomeni? Po mojem smotan tip osebe. Ok ..mogoče bolj 'cute' ali pa nekaj vmes? Ne vem, mogla bi koga vprašat, ne znam in ne maram ocenjevat same sebe.
Ti?
Ti?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Oboje doh
Kdaj in kje si se nazadnje naplesal?
Kdaj in kje si se nazadnje naplesal?
-
Uf. Pred enim tednom.
Ti? (+ ali sploh plešeš?)
Ti? (+ ali sploh plešeš?)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Vceraj na partiju, presvicala zivega boga iz sebe. V paru pa nazadnje na tecaju Irskih plesov kak mesec nazaj.
Ali tvoj partner/bivsi/bodoci rad plese v paru?
Ali tvoj partner/bivsi/bodoci rad plese v paru?
-
hayley - Cosmopsiho
Ne, noben ni rad plesal v paru, niti meni ni neki posebno všeč ples v paru..(vsaj uni bol standardni ne)
Sem se enkrat malo učila iz youtuba z bivšim lindy hop (vrsta swinga) in je takoj po unih največjih osnovah obupal.. bi ga verjetno skos mogla spodbujat, kako mu gre dobro, kot enga otroka, da bi kam pršla z njim.. Ampak blo je pa fajn k je blo utrgano, smešno, sm kr malo crkavala od smeha zravn..
Ponavljam
Sem se enkrat malo učila iz youtuba z bivšim lindy hop (vrsta swinga) in je takoj po unih največjih osnovah obupal.. bi ga verjetno skos mogla spodbujat, kako mu gre dobro, kot enga otroka, da bi kam pršla z njim.. Ampak blo je pa fajn k je blo utrgano, smešno, sm kr malo crkavala od smeha zravn..
Ponavljam
-
Jap, oba rada . Iščeva drugače kako klapo za ples (a la plesni večeri ali kaj podobnega) če kdo hodi/je hodil/pozna kaj. Pa da ni samo neka salsa, ampak malo vsega po možnosti .
Si kdaj hodila na plesni tečaj?
Si kdaj hodila na plesni tečaj?
-
hayley - Cosmopsiho
Plesov v paru? Ne, me nikoli niso tolk potegnili plesi v paru. Mogoče bi me swing edino malo bolj od teh standardnih/latinsko ameriških, ker mi je tudi muzika od swinga bolj všeč. More pač bit taka muzika, da se ti zadensa, čene ni nič. Sem pa plesala v preteklosti plese, ki niso v parih.
Ponavljam
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov