Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm, nimam najljubše, zbiram bolj po modelu, pa kar se mi zdi da bolše stoji na meni. Sem pa že vidla na kakšnih random slikah, kjer so mi zgledale ful lepe rdeče. Sama sicer imam/ najbolj nosim enobarvne svetlo fluorescentno zelene, enobarvne petrolejsko modre in mornarsko črtaste temno modre in bele..
Ponavljam + naj model kopalk
Ponavljam + naj model kopalk
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Zadnja leta sem imela večinoma črne, letos za malo spremembe bom kakšne barvne - oranžne, koralno rdeče, mogoče kak cvetlični vzorček...
Glede modela pa ne vem, normalne? ne maram, da je spodnji del prevelik (bolj v stilu brazilk nosim), ne maram preveč zakompliciranih, da čudno ogoriš...ne nosim enodelnih. Pa tistih, ki se zavezujejo samo s štrikci v boku in mini trikotniki za top tudi ne maram.
ponavljam
Glede modela pa ne vem, normalne? ne maram, da je spodnji del prevelik (bolj v stilu brazilk nosim), ne maram preveč zakompliciranih, da čudno ogoriš...ne nosim enodelnih. Pa tistih, ki se zavezujejo samo s štrikci v boku in mini trikotniki za top tudi ne maram.
ponavljam
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Barva: črna/črna s polka dot vzorcem v območju prsi, tudi črtaste sp. del in zgoraj rdeče pridejo v upoštev.
Model: enodelne, rahlo retro (pa ne 80's) ali dvodelne (sp. del visok pas, zgoraj za okrog vratu). No, te dvodelne so bolj redko na sporedu, ker me začne boleti vrat.
Ponavljam.
Model: enodelne, rahlo retro (pa ne 80's) ali dvodelne (sp. del visok pas, zgoraj za okrog vratu). No, te dvodelne so bolj redko na sporedu, ker me začne boleti vrat.
Ponavljam.
The world is as you are.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Kratke do kolen, turkizno modre barve
--------------------------------------------------
Piercing na moškemu, sprejemljiv? Kje?
--------------------------------------------------
Piercing na moškemu, sprejemljiv? Kje?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
Model - dvodelne. Od modercov naredijo za moje pojme najlepše prsi tiste s kostjo/lokom in za zavezat za vratom in na hrbtu. So mi pa tudi fajn in zelo udobne za nosit simpl bikinke, nič podložene, trikotniki, s tankimi špagicami za zavezat na hrbtu in za vratom. Ali pa pač ne nosim zgornjega dela. Spodnji del mi je malo vseeno. Od modelov nosim ali čisto navadne, brez vezanja, ali navadne in pri strani za zavezat, ali bikini model, ki malo manj pokrijejo od navadnih, s tanšimi špagicami za zavezat.
Ponavljam
Ponavljam
Zadnjič spremenil hayley, dne 26. Apr. 2018 9:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
hayley - Cosmopsiho
Ušesni hrustanec mi je kul, obrvi, okoli ustnic, jezik mi deluje že skoraj malo preveč najstniško.
Ponavljam + za punce isto vpr
Ponavljam + za punce isto vpr
Zadnjič spremenil hayley, dne 26. Apr. 2018 9:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Za tipe ne vem, kul se mi je slišalo v niplu dokler se enmu kolegu ni zgodila nesreča in se bil malo hm. Hm. Nope.
Ženske, všeč so mi bili v niplih, jezik mi je tenajđ, nos me je tudi minil, ušesa ne preveč prosim, v obrvi je ogaben, pod ustnico je tenajđ, v licih je nepotreben, vađajna mi ni všeč ker sem slišal 50/50 zgodbe, v popku tenajđ.
Torej, ušesa pogojno, nipli sexy.
Ponavljam?
Ženske, všeč so mi bili v niplih, jezik mi je tenajđ, nos me je tudi minil, ušesa ne preveč prosim, v obrvi je ogaben, pod ustnico je tenajđ, v licih je nepotreben, vađajna mi ni všeč ker sem slišal 50/50 zgodbe, v popku tenajđ.
Torej, ušesa pogojno, nipli sexy.
Ponavljam?
-
hayley - Cosmopsiho
Za punce..najbolj mi je skor ušesni hrustanec in niple. Niple mi je sexy in bi ful mela, samo si ne upam it delat, ker bi verjetno umrla od bolečine.
Js v nosu ali kaj okrog ustnic/ jezik ne bi imela. Na nekaterih je ok. Aja intimni predeli pod popkom - ne, hvala.
Ponavljam
Js v nosu ali kaj okrog ustnic/ jezik ne bi imela. Na nekaterih je ok. Aja intimni predeli pod popkom - ne, hvala.
Ponavljam
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Uh js sn včas mela 6 pirsov zdj mi je pa vse tko passe.
Mela sn ga v jeziku, dva pod ustnco, v nosu, jezik, pod obrvjo (anti-eyebrow). vse mi je bilo kul, zdej pa nimam nobenega več in bo tako tudi ostalo, čeprav me je nekaj časa mikal septum, sam je ultra basic hipster bitch.
Ponavljam
Mela sn ga v jeziku, dva pod ustnco, v nosu, jezik, pod obrvjo (anti-eyebrow). vse mi je bilo kul, zdej pa nimam nobenega več in bo tako tudi ostalo, čeprav me je nekaj časa mikal septum, sam je ultra basic hipster bitch.
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
Off topic: Zdej sm se spomnla da pri nas v osnovni je bilo ful popularno imet pod jezikom, iz sosednjega razreda so imele skor vse in se mi zdi d so si same naredile. Najbrž kakšne thirteen inspiracije
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Bodoči partner, prosim ne bit popirsan, hvala.
Mi niso všeč ne na noškem, ne na ženski. Meni je to stvar, ki spada v bolj srednješolsko obdobje, če že. Privlači me sploh ne.
Če že moram zbrati potem edino mogoče pri ženski v popku, pa še to če ima ženska lep trebuh in da je tudi uhan lep.
Kaj je po tvojem mnenju najbolj neumna stvar, zaradi katere se veliko ljudi krega v zvezah?
Mi niso všeč ne na noškem, ne na ženski. Meni je to stvar, ki spada v bolj srednješolsko obdobje, če že. Privlači me sploh ne.
Če že moram zbrati potem edino mogoče pri ženski v popku, pa še to če ima ženska lep trebuh in da je tudi uhan lep.
Kaj je po tvojem mnenju najbolj neumna stvar, zaradi katere se veliko ljudi krega v zvezah?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Kam se bo šlo na dopust.
Če se ne moreš zmeniti kje bosta preživela PROSTI ČAS ki je namenjen ali počitku ali dopustu...pač pojdita narazen ali pa pojdita vsak po svoje.
tvoj?
Če se ne moreš zmeniti kje bosta preživela PROSTI ČAS ki je namenjen ali počitku ali dopustu...pač pojdita narazen ali pa pojdita vsak po svoje.
tvoj?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ kako cudovito nekonkreten odgovor
Midva sva se ze stokrat skregala ker pusca ruzak in celado na tleh pri omari, namesto da stvari pospravi v omaro. Pac pozabi, mene pa triggera, ker sem mu ze 239130x na miren nacin rekla, naj tega ne pusca tam, pa je se vedno vsak vecer naslonjeno tja. In potem si zaradi tega skociva v lase.
Drugace pa vrtim z ocmi, ko so pari po nepotrebnem ljubosumni in se skregajo zaradi vsakega sms-a, pogleda, ''a un iz sluzbe ti je dans kavo castil?'', itd.
Zadnjic si kolegica (stara skoraj 30) zunaj ni upala biti v druzbi enih fantov, ker njenega pac ni zraven in se je bala, da bodo problemi.
Se vsak dan licis?
Midva sva se ze stokrat skregala ker pusca ruzak in celado na tleh pri omari, namesto da stvari pospravi v omaro. Pac pozabi, mene pa triggera, ker sem mu ze 239130x na miren nacin rekla, naj tega ne pusca tam, pa je se vedno vsak vecer naslonjeno tja. In potem si zaradi tega skociva v lase.
Drugace pa vrtim z ocmi, ko so pari po nepotrebnem ljubosumni in se skregajo zaradi vsakega sms-a, pogleda, ''a un iz sluzbe ti je dans kavo castil?'', itd.
Zadnjic si kolegica (stara skoraj 30) zunaj ni upala biti v druzbi enih fantov, ker njenega pac ni zraven in se je bala, da bodo problemi.
Se vsak dan licis?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov