Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Pri fantu mi je vsec to, da je najbolj prijazna in topla oseba na svetu (hkrati pa ni copata in se zna postavit zase, ko je treba). Zna z vsakim, medtem ko sem jaz bolj zadrzana, ce mi ljudje ne pasejo. Da ima hobije, je zelo kreativen, da je dozivel ze veliko vec kot jaz (je namrec 8 let starejsi). Vsec mi je, da imava iste zelje za trenutno zivljenjsko obdobje. No, pa tudi po izgledu mi je 10/10
Najbrz bo bolje spustiti dejstvo, da je karakterno nenormalno podoben mojemu fotru.
Si ze kdaj razmisljal/a o leptonem posegu? Ce bi si lahko dal/a kak del malo popraviti, kaj bi to bilo?
Najbrz bo bolje spustiti dejstvo, da je karakterno nenormalno podoben mojemu fotru.
Si ze kdaj razmisljal/a o leptonem posegu? Ce bi si lahko dal/a kak del malo popraviti, kaj bi to bilo?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Laserska operacija oči, samo potem bi še vedno nosil očala
-----------------------------
Bi lahko preživela en mesec na samotnemu otoku s svojo najboljšo prijateljico?
-----------------------------
Bi lahko preživela en mesec na samotnemu otoku s svojo najboljšo prijateljico?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
z best frendoma bi najbrz slo (ce se vsake toliko lahko damo vsak pod svojo palmo )
si pises v planer?
si pises v planer?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ja si, v unga bol koledar stil si še vedno, tadruzga (ideje) pa zdej zadn čas si nisem, ker sm celega popisala pa še vedno nisem novga nabavla..
Katere(barva) allstarke nosiš oz si v lajfu mel/a?
Katere(barva) allstarke nosiš oz si v lajfu mel/a?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
samo crne, ko sem bla 'metalka' v osnovni.
si kdaj v zivljenju kaj ukradel/a?
si kdaj v zivljenju kaj ukradel/a?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Jp. ko sem bla 16 let stara, sem bla kr kleptomanka
sem pa enkrat ukradla obroček za lase pa so me dobil. dva varnostnika sta me počakala prred blagajno pa peljala v neko sobo pa še policijo so klical.
groza.
mislim pa da je bila to posledica tega, da sta se starša v tistem času ločevala, in mi ga je malo zamlelo
zdaj pa ne bi nikoooli več česar koli ukradla. no way in hell.
Ponavljam
sem pa enkrat ukradla obroček za lase pa so me dobil. dva varnostnika sta me počakala prred blagajno pa peljala v neko sobo pa še policijo so klical.
groza.
mislim pa da je bila to posledica tega, da sta se starša v tistem času ločevala, in mi ga je malo zamlelo
zdaj pa ne bi nikoooli več česar koli ukradla. no way in hell.
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Kot otrok sem frendicam ukradla ful enih barbie dodatkov (ne vem kaj mi je blo).. v trgovini mislim da ne, ceprav so bli neki dare-i v osnovni za krast sladkarije. Sva pa lani pobrala ene vrzene kovance v enem parku (na en kip jih mecejo 'za sreco' in sva rekla what the hell kup kovancev po 2eur pusceni sredi gozda lol. Vseeno je bil kar adenaline kick ampak sva vstopnino mastno preplacala, tako da nimam moralca)
Priznam, da sem si cunje za halloween kostum kupila in jih kasneje odnesla nazaj vrnit ker jih nisem vec rabila. Sem probala in je vzgalo, kaj naj 50eur nazaj v zep.
kak laptop imas?
Priznam, da sem si cunje za halloween kostum kupila in jih kasneje odnesla nazaj vrnit ker jih nisem vec rabila. Sem probala in je vzgalo, kaj naj 50eur nazaj v zep.
kak laptop imas?
-
Macbook air 13 2016 verzija
ti?
ti?
-
Nosim taka da lahko sploh vidim skozi njih (dioptrija)
Vsa moja očala so derivat wayfarer oblike.
--------------------
ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov