Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
4 krat sem bila na exitu, enkrat na szgigetu pa enkrt na terraneu... letos pa grem na grape festival. vse proper. bi pa ful šla na burning mana mam na bucketlisti. pa kak outlook me mami...
ponavljam
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Joooj, burning man, tudi jaz! Sem pred več leti že brala o tem festivalu v eni reviji (global ?) in sem totalno dobila fetiš d bi šla! Drugače pa ne vem, Exit mogoče..
Js v bistvu nisem nič hodila po festivalih, malo škoda, večina jih je tudi bla ravno med izpitnimi obdobji kolkr vem, ma sej bodo še šanse.
Ponavljam
Js v bistvu nisem nič hodila po festivalih, malo škoda, večina jih je tudi bla ravno med izpitnimi obdobji kolkr vem, ma sej bodo še šanse.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Nisem bila še na nobenem (se mi tbh ne zdijo nekaj v čemer bi js uživala). Bi pa šla, če bi že morala nekam, na burning mana.
Kaj počneš na to sončno nedeljsko popoldne?
Kaj počneš na to sončno nedeljsko popoldne?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Aja drgač tko fun fact. js mam nickname Exit zrad exit festivala ko sem se prvič registrirala na ta forum sn ležala na postli pa razmišlala kir nickname bi si dala, pa sn tko pogledala gor in sn vidla d mam na regalu obešeno karto za exit. in eto
Spala sem, ker sem včeraj šla na piknik, in valda smo šli ven tko da sem prša ob sedmih zjutri domov. je pasal it se mal nažurat po dveh mescih
Ponavljam
Spala sem, ker sem včeraj šla na piknik, in valda smo šli ven tko da sem prša ob sedmih zjutri domov. je pasal it se mal nažurat po dveh mescih
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Odvisno od dela dneva/lokacije/razpoloženja. Dopoldne kafe, ob nedeljah zraven še jegra popoldne/zvečer pa odvisno od družbe in placa v katerem smo - craft pivo, aperol spritz, metin čaj in krigl leda ali chai latte.
Imaš vzrornika? Zakaj ja/ne?
Imaš vzrornika? Zakaj ja/ne?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Moj foter.
Ker je človek ki je neverjetno predan svoji družini, vedno postavi sebe pred druge, vodi z vzorom, je zelo pošten in njegova beseda je beton. Najbolj trd, zaj., vztrajen človek kar sem jih kdaj spoznal, obenem pa zelo sproščen in odličen situacijski humor, zelo praktičen a zelo radoveden in discipliniran v učenju novih stvari.
Znal uskladiti družinsko življenje in neke osebne cilje in avanture.
Zelo radodaren do neznancev, zaupljiv do tujca, toleranten, ponosen... ima svoje fore, ampak če bom kdaj pol deca k moj foter bom hepi.
Me podpira v čemerkoli, in mi je nekako dal vedeti da je karakter tisto kar te spravi skoz življenje in ti nikoli ne more biti vzeto.
Stoik.
-------------
tvoj?
Ker je človek ki je neverjetno predan svoji družini, vedno postavi sebe pred druge, vodi z vzorom, je zelo pošten in njegova beseda je beton. Najbolj trd, zaj., vztrajen človek kar sem jih kdaj spoznal, obenem pa zelo sproščen in odličen situacijski humor, zelo praktičen a zelo radoveden in discipliniran v učenju novih stvari.
Znal uskladiti družinsko življenje in neke osebne cilje in avanture.
Zelo radodaren do neznancev, zaupljiv do tujca, toleranten, ponosen... ima svoje fore, ampak če bom kdaj pol deca k moj foter bom hepi.
Me podpira v čemerkoli, in mi je nekako dal vedeti da je karakter tisto kar te spravi skoz življenje in ti nikoli ne more biti vzeto.
Stoik.
-------------
tvoj?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
not really
so ti ze kdaj ukradli telefon?
so ti ze kdaj ukradli telefon?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Ne, ne iščem vzornikov na ljudeh. Mi je to taka bolj osnovnošolska fora, da k stremiš k nekemu idealu. Po mojem mnenju je treba stremet k temu, da si čim boljša verzija samega sebe, za to pa (vsaj jaz) ne rabiš vzornikov. Opaziš, kaj dobrega/slabega delajo drugi, in to meni že zadostuje.
Aha, že novo vprašanje. Ne, niso.
Tvoj pogled na pojem sorodne duše? (kakšna bi bla tvoja definicija, obstaja zgolj ena ali jih je več itd.)
Aha, že novo vprašanje. Ne, niso.
Tvoj pogled na pojem sorodne duše? (kakšna bi bla tvoja definicija, obstaja zgolj ena ali jih je več itd.)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Moj pojem sorodne duše je človek, ki deli podobne, če ne enake poglede na življenje, je nekdo, ki razume tvoj odziv na različne situacije, je nekdo, ki te ima rad takega, kot si in je nekdo, s katerim skupaj osebnostno rasteš.
Koliko jih je? Po moje naenkrat ena.
Ponavljam.
Koliko jih je? Po moje naenkrat ena.
Ponavljam.
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Js dobim prvo asociacijo na sorodno dušo prijatelje, s katerimi se zelo ujameš in imaš podobna mnenja in razmišljanja glede določenih stvari. In lahko je eden od teh tudi partner ja.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jih je več, pojavljajo se ob različnih časih in v različnih tvojih stanjih.
Za življenje ne rabiš sorodne duše, ne bi maral da bi bila moja aprtnerica moja sorodna duša, ker meni to pomeni da si deliva preveč podobnosti.
---------------------------------
Z katero forumašico bi šla na kosilo?
Za življenje ne rabiš sorodne duše, ne bi maral da bi bila moja aprtnerica moja sorodna duša, ker meni to pomeni da si deliva preveč podobnosti.
---------------------------------
Z katero forumašico bi šla na kosilo?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov