Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kakor kdaj, ce imam kaj za porabit planiram nakup/kuhanje okoli stvari, ki morajo najprej iti. Ne planiram si pa tedenskega kuhanja, mogoce za dan dva vnaprej.
Si ze hodil/a zunaj v kratkih letos?
Si ze hodil/a zunaj v kratkih letos?
- Mojchikaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2016
Kratkih še ne, v takih lahkotnih tričetrt pa ja Mogoče bo pa ta vikend otvoritveni
Ponavljam.
Ponavljam.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Vedno
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Mah nevem nic tako drasticnega nimam filinga, da bi se. Da dvomim, ce bom sploh lahko s kom bila za vec casa ali za vedno skupaj. Malo sem spoznala, da sem zelo osredotocena nase in ce vidim, da mi nekaj ni vsec in nima nekega dobrega vpliva na moj lajf in na dolocena podrocja, potem grem proc in da se nisem pripravljena dosti prilagajat. Znam zdaj bolj poslusat svoj filing, sebe in hitreje ugotovim, da nekaj ni zame. Se mi zdi, da sem skozi zadnjo zvezo pridobila tud vec samozavesti in cenjenja sebe, tudi po zaslugi bivsega partnerja.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
hayley napisal/-a:Da dvomim, ce bom sploh lahko s kom bila za vec casa ali za vedno skupaj. Malo sem spoznala, da sem zelo osredotocena nase in ce vidim, da mi nekaj ni vsec in nima nekega dobrega vpliva na moj lajf in na dolocena podrocja, potem grem proc in da se nisem pripravljena dosti prilagajat. Znam zdaj bolj poslusat svoj filing, sebe in hitreje ugotovim, da nekaj ni zame.
Enako.
Sem dosti samosvoja in da rabim res dosti časa, predem se zaljubim in sem pripravljena za neko osebo res tvegat itd. Funkcioniram v zvezah čisto racionalno in zelo malo emocionalno. Nasploh pa mi je bila že ena sama večletna zveza dovolj, da vem, s kakšnim človekom si želim ustvarit življenje. In če ne bo takšnega, potem bi bila samo nesrečna cel čas in mi je boljše bit sama. Pa kljub temu, da sem samosvoja, to ne pomeni, da bi rada, da je vse po moje in da sem prepirljiva. Sploh ne, samo tko kot je že hayley rekla: grem stran in ne jokcam.
Te moti, če je partner neambiciozen na kariernem področju?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
Niti ne.. je ful taka splosna izjava tako da mi je tezje odgovorit, kot ce bi en bolj konkreten primer imela. Ampak naceloma ne iscem nekih hart ambicioznezev, ne.
Priznam pa da me je pri prvem fantu meddrugim pritegnila ravno ambicioznost, se mi zdi da zdej ne padam vec tolk na to.
Ponavljam
Priznam pa da me je pri prvem fantu meddrugim pritegnila ravno ambicioznost, se mi zdi da zdej ne padam vec tolk na to.
Ponavljam
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Če je na poti do cilja in se trudi, je to zame to. Moj mož je recimo ambiciozen in se mu to redno obrestuje, kar res cenim na njem. Ker mi ne bi bilo všeč, če bi partner kar obstal na eni točki in se sprijaznil s tem.
Katero serijo gledaš?
Katero serijo gledaš?
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
Naj glasbeni festival, od tistih, kjer si bil/a in top 3 kamor bi si želel/a v bližnji prihodnosti it?
(* sem po nesreči napisala nov post, namesto starega popravla)
(* sem po nesreči napisala nov post, namesto starega popravla)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov