Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 15. Apr. 2018 23:00

Nic, ker stanovanje ni moje. Pisalno mizo in stol sem si kupila, ce steje.

cesa si se nazadnje res razveselil/a?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Apr. 2018 5:45

Da mi po znj casa jebanja neka informaticna zadeva koncno deluje

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 16. Apr. 2018 11:33

Da so mi ravnokar eno torbo, ki sem jo prejsnji teden narocila, dostavili in zgleda super :jive:

Ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 16. Apr. 2018 19:50

Sporocila, da so me po Skype sestanku izbrali za bodoco cimro. Glede na to, da sem takrat sele zlezla iz postelje in bila totalen krompir, to stejem kot velik uspeh.

Kateri tip 'nazija' ti gre najboj na zivce? :D Femi-nazi, grammar-nazi, vege-nazi, itd.. in zakaj? Za katerega bi mogoce stel sebe?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Apr. 2018 21:39

Veggienaziji. Ker ne bi smel niti jajca pobrati za kokošjo, ker ji prekineš cikel in uboga kokoš spet nese naprej in se izčrpa. Ne vem koliko kokoši so takšni videli v živo, ampak večino jih prav malo briga kaj se zgodi z jajcem, ki ga izvalijo kar mimogrede. In četudi kokoši po nesnosti ne ubiješ, je zagotovo prišla iz krute reje in si spet mučitelj po mnenju tahujših.
Sama se ne prištevam med nobene izmed teh.

Ponavljam.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Apr. 2018 21:50

Isto veginaziji, sej meni tudi ni lih vseeno za živali, tudi, če nisem vegan.. Samo mam par ljudi po fbju k vedno neke ekstremne stvari objavljajo. Js sm pa itak preveč flegma, da bi se vpičla/iskala ves folk, ki kaj objavlja in vse unfollowala/unfriendala..
Bi pa bila za prepoved baterijske reje kokoši al kaj je že to zdaj nekaj aktualno..

Se ne prištevam pod nobene nazije.

Ponavljam
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 17. Apr. 2018 6:43

Glede na to, da sem v flatu šele slaba dva tedna, še nič.
Moram si kupiti knjižni regal, ker imam trenutno knjige na omari pa v eni škatli. groza :D

Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 17. Apr. 2018 6:47

Exit se mi zdi d si eno stran falila :D
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 17. Apr. 2018 12:19

Se kr pridružujem temu mnenju o veginazijih. Moja sestra je zdej nazadnje dejtala z enim veganom in tip ni mogel cel mesec spati, ker je zvedel, da je po nesreči probal eno pecivo, ki je vsebovalo med. First world problems ftw.

Te wnb feministke zadnjih let pa isto (se mi zdi, da je to bolj problem ZDA, ampak se na žalost tudi v Evropo širi)... se bunijo zarad moških izjav kot so 'ej dobre jošk imaš'. :roll: ko pa se dogajajo resne stvari, ko so ženske res v nevarnosti zaradi posilstev itd., pa se noben resno ne ukvarja s tem, razna MeToo gibanja pa po drugi strani dosegajo ne vem kakšno popularnost. Tudi ta medijski pomp, povezan s hollywoodskimi igralkami, ki so bile tako glasno zaradi spolnega nadlegovanja, se mi zdi full za lase privlečeno. Nobena ni nič pisnila, ko jih je režiser povabil v posteljo in jim v zameno podpisal pogodbo za nek wnb hud hollywoodski film. Hinavščina. :heul:

Ponavljam.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Apr. 2018 13:25

Veginaziji.

Čeprav imam alergijo na nek nov tip modelov, včasih so bili hipsterji, ampak zdej so šli naprej v evolucijo, prej so bili Gremlini 1, kjut, razmeroma neškodljivi, sedaj so Gremlini 2, in je problem.
Nek fejk zmes kvazi intelektualcov, poduhovljenih gurujev, socialno ozaveščenih, super liberarnih, samopromotorskih antitestosteron mašin ki skrivajo svoj pravi obraz.

Aj hejt dem.

-------------------------------

Katere vrednote iz politično leve in desne strani so ti blizu?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 18. Apr. 2018 20:05

Sicer je to zelo broad vprasanje, sploh ker se te vrednote razlikujejo tudi od kraja do kraja in primera do primera.. ampak ce res poenostavimo:

Levica: stremenje k socialni enakosti ''malega cloveka'' in osnovna socialna oskrba za vse, borba za pravice manjsin, borba proti privatizaciji stvari, ki bi morale biti drzavne, ukvarjanje z okoljevarstvenimi vprasanji, transparentnost pri javnih zadevah, pro choice

Desnica: ohranjanje neke tradicije (kar bi bilo v teoriji cisto lepo, ce ne bi v praksi vecinoma prihajalo do izkljucevanja vsega, kar ni po kalupu), pravica do priloznosti posameznika (torej ce si je nekdo v zivljenju pridelal vec kot povprecnez, ima pravico, da mu to ostane), omejitev nefiltriranega priseljevanja (ce bi bilo po meni bi vsak clovek imel pravico it kamor hoce, dokler nikomur ne skodi in se trudi bit funkcionalen del druzbe.. pri hujsih kriminalnih dejanjih pa pok po posti domov.)

^ kljub temu, da se z nekaterimi tockami strinjam, dejansko se nisem srecala self-proclaimed desnicarja, ki bi imel zdrav pogled na svet. No, pa tudi ekstremnega levicarja/libtarda ne.

kaj vse moras jutri postoriti?
Westi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Westi » 19. Apr. 2018 13:40

Preveč :) ampak bom probala vse čim prej zrihtati, da bom šla lahko čim prej uživat na sončka :)

Ponavljam.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 19. Apr. 2018 13:58

Brezveze, da pišem cel dan, ker bo spis. Edina stvar izven ustaljenega reda je fotografiranje mlade družinice.

Kaj boš počela danes zvečer?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 19. Apr. 2018 14:04

Popravljal bom neke texte, se spravil kmalu spat.

ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 19. Apr. 2018 14:34

Se pripraviti za službo jutri.

Si načrt za prehranjevanje in nakupiš hrano vnaprej ali po občutku, zadnji moment?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]