Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ne ( me pa mogoce se kdaj prime, ker so v familiji vsi vrtickasto usmerjeni. Baka ima npr. dobesedno dzunglo okoli hise, nekdo bo moral skrbet za to)
kaksne lepotne tretmaje si ze dala cez? (obrvi, trepalnice, nega pri kozmeticarki, blablabla)
kaksne lepotne tretmaje si ze dala cez? (obrvi, trepalnice, nega pri kozmeticarki, blablabla)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Samo frizer lol... (kakih nohtov si nikoli nisem delala, obrvi sem si vedno sama urejala, s trepalnicami sem zadovoljna v naravni obliki, na kakih brazliskih depilacijah tudi še nisem bla ..)
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
Bom js kr eno novo vpr., ker na to očitno noben več ne odgovarja.
Ste že kdaj imeli ponovna srečanja, obletnice z razredom osnovne ali srednje šole, se jih udeležuješ?
Ste že kdaj imeli ponovna srečanja, obletnice z razredom osnovne ali srednje šole, se jih udeležuješ?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Za osnovno solo mislim da nismo nikoli imeli in tudi po moje ne bi sla, ker se nisem s skoraj nobenim nekaj prevec razumela. Obletnico mature smo pa imeli ze parkrat, sem sla, edino na deseto obletnico 3 leta (?) nazaj ne, ker nisem bila v Sloveniji.
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Od gimnazije nismo še nikol imeli, od konca osnovne imamo letos deseto obletnico, ampak ne bom šla, mi isto noben ni bil blizu od tam, edina best frendica iz osnovne bo v tujini za čas dogodka. So mi pa že enkrat na enem srečanju razreda iz osnovne, dale sošolke, ki me niso marale iz osnovne neko pekočo stvar v pijačo, ko nisem vidla, tabasko al neki, ne mislim sploh rabit svojega časa, da bom tak folk gledala, pa še mlajši brat od mojga prvega tipa bo tam..
Ponavljam
Ponavljam
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
hayley napisal/-a:So mi pa že enkrat na enem srečanju razreda iz osnovne, dale sošolke, ki me niso marale iz osnovne neko pekočo stvar v pijačo, ko nisem vidla, tabasko al neki,
wtf, a to resno? Ma te punce so obtičale na razvojni ravni diaboličnih 10-letnic? Noro, jaz tudi ne bi hodila na takšna srečanja.
Mi nismo z OŠ še nikoli imeli srečanja za obletnico, bi pa verjetno šla iz čistega firbca
S srednjo šolo smo imeli pa že kar nekajkrat in se, če imam le čas in sem v Sloveniji, z veseljem udeležim, je bilo še vedno do sedaj zelo luštno.
Ponavljam.
-
hayley - Cosmopsiho
Resno, resno, v osnovni se je več takih podobnih stvari dogajalo, smo imeli kar malo 'mean girls' sceno ja in tudi kakšno res moteno sošolko, hvala bogu, da so nas dali potem v gimnaziji v različne razrede z enimi, sem bla kar srečna, ko sem takrat prvič seznam vidla
S srednjo kaj vem, nismo bili toliko enoten razred, že za maturanca se nismo mogli zmenit, potem je pa šla vsaka skupina ljudi po svoje, mogoče bo kaj za 10letno obletnico ..
S srednjo kaj vem, nismo bili toliko enoten razred, že za maturanca se nismo mogli zmenit, potem je pa šla vsaka skupina ljudi po svoje, mogoče bo kaj za 10letno obletnico ..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Na OŠ sem šel enkrat, je bilo dovolj.
Na SŠ sem šel enkrat, je bilo dovolj.
Sovražim zganjat nostalgijo, maš FB, poglej kar te zanima, vidiš me v Mercatorju, lahko se pogovarjava, čao miki.
-----------------------
Kam si šla nazadnje na izlet?
Na SŠ sem šel enkrat, je bilo dovolj.
Sovražim zganjat nostalgijo, maš FB, poglej kar te zanima, vidiš me v Mercatorju, lahko se pogovarjava, čao miki.
-----------------------
Kam si šla nazadnje na izlet?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
(Js nobenega ne vidim "v merkatorju", tako da me kr firbca )
Uf, Tour de Kras/Vipavska dolina prejšnji vikend. 16 ur, 200 km (5 peš, 20 bicikel ostalo avto ), 3 obiski, najmanj 4000 požrtih in spitih kcal . Easily eden izmed top 5 dnevov v letošnjem letu.
Ti?
Uf, Tour de Kras/Vipavska dolina prejšnji vikend. 16 ur, 200 km (5 peš, 20 bicikel ostalo avto ), 3 obiski, najmanj 4000 požrtih in spitih kcal . Easily eden izmed top 5 dnevov v letošnjem letu.
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
V en gozd vzhodno od mesta, nic spektakularnega
ponavljam
ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kupujem pohištvo - regal, omarico za čevlje itd. Nameravava pobeliti in pregraditi prostor z zaveso. Pa spolirat bo treba krušno peč v stanovanju.
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov