Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
"Domače" hiše hvalabogu nikoli. Home sweet home . Sem strahotno navezana na našo hiško, pomojem bi mela resno krizo če bi se starši selili kam drugam. Drugače pa 5x, zdaj se bom šestič , potem pa v roku leta, dveh upam da za nekaj časa zadnjič
Katero od bivališč (do sedaj) ti je najbolj pri srcu in zakaj?
Katero od bivališč (do sedaj) ti je najbolj pri srcu in zakaj?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Zadnje v Sloveniji, ker sem stanovanje imela sama zase in za macko. Tudi trenutno ni slabo, ker je veliko in svetlo, vsak ima plac zase, vse trgovine so na dosegu roke.. ampak kaj, ko mi lokacija ne sede
ponavljam
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Se gre samo za razlicne konce Lj, ne bom zdaj tocno opisovsla kje, ampak eno, ki ni to kjer sem zdaj, sem bila bolj na zacetku faxa tam, ce prvega meseca ne stejem..
Drugace mi je itak najljubse doma, za tem pa mi je blo pri bivsem..
Ponavljam
Drugace mi je itak najljubse doma, za tem pa mi je blo pri bivsem..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Heh, sem se jeseni odločila da neham odgovarjat "dobro" na ta vprašanja, ker je brezpredmetno .
Torej.
Sem živčna na površini, ker se dogajajo wtf stvari v zadnjem tednu. Ampak na splošno mirna, ker mi tavelike stvari v življenju padajo na pravo mesto .
Trenutno še "playful" ker igram igrice
Pa malo lačna.
Ti?
Torej.
Sem živčna na površini, ker se dogajajo wtf stvari v zadnjem tednu. Ampak na splošno mirna, ker mi tavelike stvari v življenju padajo na pravo mesto .
Trenutno še "playful" ker igram igrice
Pa malo lačna.
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Fizično odlično.
Žalosten.
-------------------
ti?
Žalosten.
-------------------
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Zaspana sem in pihično izčrpana, ker imam v službi tak primer, da se za glavo primeš. Pa pod stresom, ker se mi pri financah trenutno zatika, ker moram plačat sestrino visoko položnico za prekršek in me čaka še kritičen pogovor z njo. Hvala bogu za starejše "judgy" sestre, ki ti rešujejo rit, ko se zaradi butastih potez znajdeš v butastih situacijah.
Kaj ti najhitreje pokvari razpoloženje?
Kaj ti najhitreje pokvari razpoloženje?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ze veckrat omenjene sramne kocine, ko grem zjutraj v kopalnico; pocasen internet; ko je fant slabe volje ponavadi tudi mene naredi zivcno; birokracija
ponavljam
ponavljam
-
Kreteni na cesti. Ko ne dela avtomat za kahvo v službi (ni smajlija, ki se razpoči od jeze!) Kak dobronameren komentar moje VD tašče. Kak dobronameren komentar moje familije. Ne maram dobronamernih komentarjev
Kako odreagiraš, ko ti ljudje prijazno solijo pamet glede random nepomembnih stvari (kako bi moral kaj naredit, kaj bi si moral obleč, kako se obnašat, itd)
Kako odreagiraš, ko ti ljudje prijazno solijo pamet glede random nepomembnih stvari (kako bi moral kaj naredit, kaj bi si moral obleč, kako se obnašat, itd)
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Prijazno s pridihom sarkazma odgovorim nazaj. Prav nikomur se ne pustim-to ne pomeni,da se skregam, ampak mirno povem svoje. Za kakšne random stvari se mi še najbolj zdi, da nikogar ne zadevajo in jaz zagotovo ne bom nikomur subjekt ocenjevanja.
Ponavljam.
Ponavljam.
The world is as you are.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Odvisno od razpolozenja. Ce nisem prevec tecna, najprej prijazno na kratko razlozim, zakaj se ne strinjam, ce (ko) nima ucinka, samo se kimam, a hkrati zacnem delat nekaj drugega, da je ocitno, da me ne zanima. Ce imam slab dan, sem odkrito sarkasticna in lahko celo nesramna nazaj
Kaj je bil zadnji tak "dobronamerni" nasvet?
Kaj je bil zadnji tak "dobronamerni" nasvet?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Alergijo mam na to. Res. Včasih sem se ful jezila, ampak đabe, škoda energije. Zdej pač poslušam do konca, rečem ok, in se skušam čim prej odstranit. Nimam rada ljudi, ki imajo filing, da so boga za jajca prjel, in si dovolijo delit take nasvete. Pa imam zelo negativne izkušnje, če jim skušam dopovedat, da naj mal pazijo, ker nimajo pravice mi solit pameti... ampak v večini situacij obrnejo situacijo tako, da izpade, kot da js ne prenesem kritike pa da sem preveč občutljiva. Neki je konstruktivna kritika, neki je pa direkt soljenje pameti.
sem imela pa ravno pred kratkim tako izkušnjo z enim boljših prijateljev, in je z njegove strani izpadl tako kretensko.... ko sem mu povedala, da se nima pravice na tak način pogovarjat z menoj (res mi je posredoval to na zelo grd način), mi je samo rekel, da trpi moj ego ladida. sem preusmerila pogovor in je to to. ne da se mi kregat, ne nič
Imajo pa po navadi ravno ti ljudje največ masla na glavi, ampak je seveda bolš po drugih kurč*
Ponavljam
sem imela pa ravno pred kratkim tako izkušnjo z enim boljših prijateljev, in je z njegove strani izpadl tako kretensko.... ko sem mu povedala, da se nima pravice na tak način pogovarjat z menoj (res mi je posredoval to na zelo grd način), mi je samo rekel, da trpi moj ego ladida. sem preusmerila pogovor in je to to. ne da se mi kregat, ne nič
Imajo pa po navadi ravno ti ljudje največ masla na glavi, ampak je seveda bolš po drugih kurč*
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Niti nimam izkušenj, da bi mi ljudje v okolici direktno solili pamet (mogoče js že avtomatično prefiltriram kakšne stvari). Še najbolj mi starši oz. mama.. ja zdej zadnje čase pač poskušam razumet, pogledat kar se da objektivno stvari in potem, jo poslušam, če se mi zdi upravičeno. Drugače bi rekla da, če je kdo kakorkoli preveč tečen ali gre čez mejo že povem nazaj, sicer pa mi je glavno, da jaz vem, kaj je prav, kaj želim in mi skor malo dol visi za mnenja drugih in zato ne dajem preveč pozornosti takim stvarem..
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Tudi nimam pogostih situacij, da bi mi folk solil pamet glede kakih brezveznih stvari. Al pa preslišim in sproti pozabim, kar se mi zdi nepomembno. Mogoče mi gre še najbolj na živce folk, ki so v nečem al pa za neko področje specializirani in mi nekaj glede tega povejo na tak pokroviteljski način. Če je konstruktivno me ne moti, ker sem večinoma dovolj samokritična, da lahko vidim objektivno situacijo brez, da bi vse osebno vzela. Mi je bolj smešno in jim pustim ta njihov moment, da se lahko počutijo super duper pametne, ker škoda ne dojamejo, da meni ni noben problem priznat, da tega ne vem al pa da za neko stvar nimam znanja/info.
Mislim, da mi je nazadnje en solil pamet glede tega kako se pravilno pometa.
Če jaz kdaj "solim pamet" je pa v večini primerov dobronamerno, sploh sestram in vem, da ko bodo dorasle, da bodo razumele zakaj poudarjam odgovornost v raznih situacijah (no saj nekatere na srečo že). Jbg tak si, če moraš čez noč odrast.
Kako najraje preživiš prosti čas?
Mislim, da mi je nazadnje en solil pamet glede tega kako se pravilno pometa.
Če jaz kdaj "solim pamet" je pa v večini primerov dobronamerno, sploh sestram in vem, da ko bodo dorasle, da bodo razumele zakaj poudarjam odgovornost v raznih situacijah (no saj nekatere na srečo že). Jbg tak si, če moraš čez noč odrast.
Kako najraje preživiš prosti čas?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]