Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 01. Apr. 2018 16:49

Nisem vedla, da me Exit ne prenese :D

Z bivšim...ker ga nisem imela več rada, posledično mi seks ni bil več "to to". Ni bilo velikokrat, malo pred razhodom.

Tvoj najodločilnejši razlog, da nek seks ni dober seks?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Apr. 2018 16:59

Hm..ma po eni strani so mi bili vsi, ki niso bili z zadnjim partnerjem kar slabi.
Sej ne vem s kom bi točno rekla d je najslabše, po eni strani mi s prvim tipom na splošno ni bil dober sex in me je pogosto kaj bolelo in je bil ful egoističen (samo tega se tkrt niti nisem tolk zavedala, ker sem bla samo z njim do takrat).. po drugi strani pa z enim, s katerim res ni blo neke povezave (mi je bil privlačen, ko sem ga spoznala in si naredila neko sliko o njem, potem pa vedno manj, ker je bil čist drugačen..) pa tudi njegova velikost mi ni bla kul (je pa čene obvadal oralca :D )

Ponavljam
Zadnjič spremenil hayley, dne 01. Apr. 2018 17:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Apr. 2018 17:01

Aja novo vprašanje: ja očitno to, da ima tip premajhnega in me ne privlači dovolj oz. ni prave kemije med nama in tudi, če ni dovolj samozavesten/odločen/ dominanten ali če tip nima nekega občutka za punco, kaj ji je všeč, kaj ji ni ali, če je egoističen. Če bi mogla rečt samo eno stvar bi pa blo kar tisto z velikostjo. :D oh god kašna sm. :D

Lahko bi pa tudi strnila v to, da ni dober, če nisi zaljubljen, zagledan drug v drugega.

Ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 01. Apr. 2018 18:31

Kot ze omenjeno egoizem, vecina punc pac rabi se kaj drugega kot ven-not, da ji bo prislo in presenetljivo veliko tipov se vedno misli, da imajo pri ONS-ju edini pravico do orgazma. Najslabsi mi je bil en, ki mi je bil sicer cisto hud ampak je bil on hud tudi sam sebi, tako da je cel cas gledal samo sebe in kako mu boki delajo in.. ohhh groza :D pa se nic ni znal.

Si pa moram priznat, da sem se tudi jaz sele zdej v zvezi naucila kaj tocno meni pase in kako to skomunicirat, hvala bogu me vedno postavi na prvo mesto :cool:

ponavljam
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 02. Apr. 2018 7:18

Se pridružujem mnenju :D pomembno je, da z osebo klikneš, se počutiš sproščeno, ti ni "nerodno" skomunicirat želje etc. če tega ni... meeeh :D

Si do zdaj pri seksu vednu uporabljal/a zaščito, ali se je kdaj pri kakem onsju zgodilo, da ni blo kondoma etc?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Apr. 2018 7:25

Se je zgodilo, da ni blo kondoma, pri onsju, sicer so se takrat stvari prekinile, ko smo to ugotovili/ se spomnili... da bi pa zavedno, dovolj trezna šla seksat z nekom, ki ga nisem dobro poznala, pa ni blo nikoli..

Ponavljam
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 02. Apr. 2018 13:38

Nisem prakticirala ons-jev, če pa bi jih, bi definitivno uporabila zaščito, kdo ve kaj vse nabašeš lahko pri takih...
Sicer vedno zaščita.

Če bi lahko na kosilo in pogovor povabila eno slavno osebo, koga bi in zakaj?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Apr. 2018 20:37

The Rocka. Ker je bil moja najdaljša celebrity crush.

Kako izgleda tvoja najboljša prijateljica?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 02. Apr. 2018 21:35

Hej, kot ženska verzija unega tipota s Kinder čokolade :D. Mala, kjutkana, petite, srčast obraz, vedno sončkasta, še ko se pizdi je faking adorable :D.

Tvoja?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Apr. 2018 21:54

Po videzu? Hm ena je taka drobna, lih malo manjša od mene, mogoče malo hipster stil, z očali ali lečami,temnejše oči in lasje, ful taka prijazna, čustvena, umetniška..druga pa tko isto velika kot js, blond, taka odrezava, 'za neumnosti', bla vedno 'partner in crime', še vedno mam asociacijo rdečih ali vijoličnih las nanjo iz srednje šole..
V bistvu sta mi tako najbližje, ne vem če bi rekla, da imam prav najboljšo zdaj, ker se z nobeno ful pogosto ne videvam, je bla una taprva ful časa najboljša..

Ponavljam
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 03. Apr. 2018 6:54

Manjša od mene (welll...d000h), močnejše postave - ampak tko zelo ženstveno, prelep obraz, gosti lasje. sicer pa tko res topla oseba, družinsko usmerjena, mirna, pametna...

Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 03. Apr. 2018 11:59

Malo nižja od mene, svetlolasa in modrooka z nežnimi obraznimi potezami, postava peščene ure, seksi stil oblačenja.

Kako si navezal/a prvi kontakt z osebo, ki je danes tvoj/a best frend/ica?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 03. Apr. 2018 12:30

Tudi pri meni ni vec enega best frenda/ice, dva boljsa prijatelja pa sem spoznala v srednji soli. Prvih besed se ravno ne spomnim, smo bili pa takrat vsi awfully awkward. Bolj smo se zaceli druziti sele kasneje, ker smo bili mastni na iste indie bende.

Kolikokrat si se v zivljenju preselil/a? (torej kolikokrat si menjal/a stanovanje, ne kraj)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 03. Apr. 2018 13:36

5x.

Ti
The world is as you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka