Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
nope, si pa želim da bi si, ker imam res debele kosti se nič ne zlomi, posledično imam probleme z zapestjem, gležnjem...moralo bi se zlomiti, pa je najebalo mehko tkivo.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ja, kost malo nad zapestjem, ma mislim da je bla delno pocena, ne prav zlomljena, bla v italjanski bolnici, ko so mi dajali gibs in nisem cist tocno vedla kaj vse je blo.. xD. Sem pa najprej mislila, da ni nic taksnega in sem sla v bolnico sele ene 6 ur po padcu ( z bordom). Ful sm bla lesena tkrt, ja.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jap, tepla sem se s fanti in si spiralno strla levo podlaht - obe kosti .
Se bojiš javnega nastopanja?
Se bojiš javnega nastopanja?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Nope, nikoli nisem imel problema s tem, mi je fajn.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
Mam ponavadi prej tremo, se pa ne bojim. Je precej odvisno koliko se cutim pripravljena, ce mam filing, da sem dobro in obvladam, potem komaj cakam. Ceprav ta verzija ni bla lih vecinska do zdaj, ker velikokrat bolj zadnji trenutek delam.. Se trudim izboljsat to.
Ponavljam
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ker sem v veliki večini skupin "tazgovorna" sem ponavadi (ne)hote glavni za predstavitve in nastope ( ) tako da sem od malega rastla s tem. V večini primerov nimam težav in mi je ok. Imam pa manj prakse s tem zadnje čase.
Na npr službenem teambuildingu se razdelite v skupine, dobite navodila za enostavno nalogo na papirju. Kakšno vlogo v skupini ponavadi prevzameš?
Na npr službenem teambuildingu se razdelite v skupine, dobite navodila za enostavno nalogo na papirju. Kakšno vlogo v skupini ponavadi prevzameš?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Sicer se nisem bila na teambuildingu ampak na mladinskih projektih sem se zadnje case kar okorajzila vzet stvari v svoje roke, ker se nobenemu drugemu ne da in jaz hocem koncat v bistvu je odvisno od okolja, ce se kdo ze pred mano javi bit 'taglasen' mu rade volje pustim, drugace pa jaz prevzamem.
Javno nastopanje je pa moja najhujsa fobija, raje sem 4h pri zobozdravniku, kot da bi v razredu 15min predstavljala stvar, ki po moznosti nobenega ne zanima. Hvala bogu je bil nas razred na faksu relativno majhen (20 ljudi), ce bi imela predavanja s kaksnimi 100+ neznanimi studenti pomoje nikoli ne bi faksa koncala pa se pobruhala bi se vedno.
Ampak to je bilo vedno samo v soli ali na faksu. Ce moram kdaj kaj povedat v sproscenem okolju, kjer se lahko malo hecamo, mi ni nobene panike in sem tudi rada v 'srediscu'.
ponavljam
Javno nastopanje je pa moja najhujsa fobija, raje sem 4h pri zobozdravniku, kot da bi v razredu 15min predstavljala stvar, ki po moznosti nobenega ne zanima. Hvala bogu je bil nas razred na faksu relativno majhen (20 ljudi), ce bi imela predavanja s kaksnimi 100+ neznanimi studenti pomoje nikoli ne bi faksa koncala pa se pobruhala bi se vedno.
Ampak to je bilo vedno samo v soli ali na faksu. Ce moram kdaj kaj povedat v sproscenem okolju, kjer se lahko malo hecamo, mi ni nobene panike in sem tudi rada v 'srediscu'.
ponavljam
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Odvisno. ampak v večini primerov js prevzamem pobudo, pa sem rahlo ukazovalna, delim naloge etc. Tudi pri predstavitvah nimam ravno težav, včasih me stisne... čisto odvisno od počutja... če sem prepričana vase in v to kar govorim, in da bom lahko lepo in enostavno predstavila, naravnost uživam.
Ponavljam
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
- Chaski
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2015
Podobno kot saarijarvi. Če nihče ne začne z nalogo in je to stvar, ki jo znam ter me zanima potem pričnem z nalogo, drugače pa nalogo prepustim drugim.
Zadnji dogodek, ki te je razjezil, vendar si ob tem poskušal/-a skriti svojo jezo in se obnašati kot, da se ni nič zgodilo?
Zadnji dogodek, ki te je razjezil, vendar si ob tem poskušal/-a skriti svojo jezo in se obnašati kot, da se ni nič zgodilo?
-
hayley - Cosmopsiho
Hm..ko me je ena ženska odrinila na troli, namesto, da bi normalno prosila, če se umaknem. Pa nekega froca je mela, pa si je zato očitno mislila, da ima neke privilegije. Blo mi je malo smotano, ni me zares razjezilo. Malo tudi na cimro, ker gre ob 22:00 že v posteljo in potem če sem jaz doma in imam še kaj za delat, sem pod pritiskom, da ji morem zapret luči ali se odstraniti iz sobe..
Ponavljam
Ponavljam
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Mačka je zgrizla vrečo z mačjimi briketi, tako da, ko sem hotla dat za jest se je polovico vreče vsulo po tleh...ja, sem bila jezna, ker sem bla utrujena in se mi res ni dalo pospravljat še to...samo se nisem mogla odkrito jezit na mačko, ker kaj pa boga žvau ve
Če bi izbiral/a in imel/a na voljo samo ti dve opciji - bi imel/a raje partnerja, ki je od tebe pametnejši ali partnerja od katerega si ti pametnejši/a?
Če bi izbiral/a in imel/a na voljo samo ti dve opciji - bi imel/a raje partnerja, ki je od tebe pametnejši ali partnerja od katerega si ti pametnejši/a?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov