Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Oh god, nič. Sem popolnoma umetniško nenavdahnjena oseba.
Mogoče res kak dober combo v igricah
Ali pa peka in kuhanje. Tam sem še najbolj ustvarjalna
Ne vem, ponavaljam (tudi tu nisem sutvarjalna )
Mogoče res kak dober combo v igricah
Ali pa peka in kuhanje. Tam sem še najbolj ustvarjalna
Ne vem, ponavaljam (tudi tu nisem sutvarjalna )
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm bi rekla kr petje (sem pela v zboru, drgač pa kdaj tko, ko sem sama v avtu) in ples (balet, modern) čeprav se z obojim zdaj ukvarjam ful malo, skoraj nič napram preteklosti. Tudi risanje, kar tudi že ful časa nisem, ampak je pr meni to kr dolgotrajno početje, sem nazadnje eno sliko risala cel dan oz. skor par dni če štejem popravke pa prvotno verzijo. V osnovni šoli sem neki malga igrala tud v kakšni predstavi, pa v kakšnem filmčku/skeču v srednji šoli in ko sem frendici pomagala pri enem projektu za fax.. Se pa nimam posebi talentirano za nič (ok pri plesu gre skoraj bolj za neskončno količino treningov kot kaj drugega.. , mogoče bi bla celo še najbližje pri risanju, glede na to da imam že v žlahti slikarje)
Si ze imel/a kaksno istospolno izkusnjo oz koliko dalec si sel/sla pri istem spolu?
Si ze imel/a kaksno istospolno izkusnjo oz koliko dalec si sel/sla pri istem spolu?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Wut
17.02
-----------------
Ura ko si se rodila?
17.02
-----------------
Ura ko si se rodila?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
23.14.
Nebesno znamenje, in če verjameš v to, misliš da imaš kakšno "pripisano lastnost"?
Nebesno znamenje, in če verjameš v to, misliš da imaš kakšno "pripisano lastnost"?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Verjamem v te stvari do ene mere, da nekaj drzi, ne pa da te determinira. 'Verjamem' bolj v ta razmerja med planeti, konjunkcije, opozicije, ..ne sam v nebesna znamenja.
Horoskop sem ribi, ascendent strelec in v luni tehtnica, ja veljajo stvari, pri vseh je kaj takega da drzi, zdaj tocno kaj drzi kaj ne, pa bi se mogla precekirat opise vseh in bi blo kar za pisat..(lazy)
Ponavjam
Horoskop sem ribi, ascendent strelec in v luni tehtnica, ja veljajo stvari, pri vseh je kaj takega da drzi, zdaj tocno kaj drzi kaj ne, pa bi se mogla precekirat opise vseh in bi blo kar za pisat..(lazy)
Ponavjam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Devica: velja da sm bolj na mirni strani in da dam veliko na urejenost. Ne verjamem pa v horoskop, poznam dosti devic, ki so cisto kontra, tako da bs
se tusiras zjutraj ali pred spanjem?
se tusiras zjutraj ali pred spanjem?
-
Ne verjamem v horoskop, mislim, da je napisan tako, da se vsak najde v opisanih lastnostih določenega znamenja. Zato pa je toliko sončevih, luninih, kitajskih itd horoskopov . Da če ne moreš rečt, da si lev, rečeš mam pa devico v ascendentu in v kitajskem horoskopu sem riba.
Jaz sem lev s škorpijonom v ascendentu, obe znamenji sta kar podobni v značilnostih npr agresivna, glasna, intenzivna, karizmatična, potegnem ljudi za sabo, samoohranitveni nagon čez vse. Pomembno mi je, kaj si ljudje mislijo o meni. Ampak to vem tudi iz tega da sem Slytherin
Prebereš horoskop v revijah, na troli?
Jaz sem lev s škorpijonom v ascendentu, obe znamenji sta kar podobni v značilnostih npr agresivna, glasna, intenzivna, karizmatična, potegnem ljudi za sabo, samoohranitveni nagon čez vse. Pomembno mi je, kaj si ljudje mislijo o meni. Ampak to vem tudi iz tega da sem Slytherin
Prebereš horoskop v revijah, na troli?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Pismo no, ze drugic al tretjic, da se moje vprasanje spregleda in odgovori na prejsnjega. Zresnite se
ne berem, ker ze dolgo ne kupujem revij
Se tusiras zjutraj ali pred spanjem?
ne berem, ker ze dolgo ne kupujem revij
Se tusiras zjutraj ali pred spanjem?
-
SORI. Ampak mi ni pokazalo :O
Drugače ne bi odgovorjala na horoskopastega
Tuširam se pa po potrebi in navdihu. Dejansko se rajši tuširam popoldne/dopoldne, ko imam na izbiro fraj kopalnico in prosti čas.
Od zjutraj/zvečer se pa večkrat zvečer, ker se mi zjutraj ne da zapravljat časa za to
Ponavljam od saarijarvi!
Drugače ne bi odgovorjala na horoskopastega
Tuširam se pa po potrebi in navdihu. Dejansko se rajši tuširam popoldne/dopoldne, ko imam na izbiro fraj kopalnico in prosti čas.
Od zjutraj/zvečer se pa večkrat zvečer, ker se mi zjutraj ne da zapravljat časa za to
Ponavljam od saarijarvi!
-
Se grem pocartat, komu izlijem gnev v zivo ali na messengerju (ali pa tukaj), delam nacrt v glavi kako popravit/ublazit stvar, ki je sprozila mojo slabo voljo. Pa vrzem se v delo, najbolj kreativna se mi zdi da sem takrat, ko sem jezna.
Si si kdaj kaj zlomil/a?
Si si kdaj kaj zlomil/a?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov