Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Uf. Šiht, ekspedicija domov, zobar, ekspedicija nazaj v Lj, iskanje točno določenega zobarja, ki mi je pred enim letom rešil zdravo pamet in moj strah pred zobarji in se prepisat k njemu, (računam da) podpis obeh pogodb (ali vsaj ene), strokovno predavanje mojega mentorja na faksu, kafe z enim Poljakom, ki ga kenslam že dober teden, obisk noniča v bolnici, v petek zvečer priprave, vikend je pa presenečenje . Moj me nekam pelje
Edit: dokončno stepst predsednika komisije, da se strinja z datumom zagovora drugi teden. Za znoret, en mesec ga že masiram....
Upam da bo kul teden!
Kako in kje običajno nakupuješ "špežo, fasengo, groceries" (ne poznam primerne slovenske besede - ali obstaja?) (npr vsak dan, 1x na teden, mesec.... itd)
Edit: dokončno stepst predsednika komisije, da se strinja z datumom zagovora drugi teden. Za znoret, en mesec ga že masiram....
Upam da bo kul teden!
Kako in kje običajno nakupuješ "špežo, fasengo, groceries" (ne poznam primerne slovenske besede - ali obstaja?) (npr vsak dan, 1x na teden, mesec.... itd)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
V povprecju grem 2x na teden in se natovorim kot osel. Vedno znova se jezim, da iz ogromnega zaklja zelenjave pride ven glih loncek omake ali juhe.. pol stekam zakaj folk raje vrecke kupuje grem pa v Lidl po vse osnovno, ce rabim kaj bolj eksoticnega imamo zraven hise gigantski 24ur tesco, kar je kr prirocno. ampak mi je predrag za vsakodnevne nakupe (tipa njihov Mercator)
ponavljam
ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ful različno. Včasih tudi vsak dan (slabo skalkuliram koliko rabim, kaj pozabim, ali ostanem nepredvideno doma pa rabim nekaj jest), včasih pa tudi po 2 tedna ne grem (jem 2-3 obroke na šihtu in potem nisem lačna ko pridem domov). Kupujem pa praktično povsod, blizu imam 2 hoferja, čeprav mi je od teh nizokcenovnih najbolj pri srcu lidl. Drugače pa imam zelo rada spar, ker ima kvalitetne izdelke in res lepe trgovine + meni osebno fave izbor to-go stvari (sem bila nekaj časa nazaj cel teden zaradi ful zadev cel dan zdoma, in ker nimam navade jest zajtrka preden grem iz hiše sem se seznanila z celotnim asortimanom . res majo svašta, sem jedla od breakfast sendvičev, do sveže narezanega tropskega sadja z grškim jogurom, chia pudinga z blendanim sadjem...). Najmanj rada grem pa v mercator, ker se mi zdi da ima manjšo izbiro od ostalih trgovin, ki so podobne velikosti (izvzet mercator šiška ) in pa v eurospin, ker imam vedno občutek, da sem zašla v (slabo pospravljeno) skladišče.
Kaj sem se razpisala
Trgovine so ob nedeljah zaprte. Pro/contra?
Kaj sem se razpisala
Trgovine so ob nedeljah zaprte. Pro/contra?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Mi je vseeno. Jaz cisto lahko prezivim en dan brez trgovin, tak da ce komu to koristi (vem, kak je met bedn delavnik), super.
Ponavljam
Ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Pro, bomo preživeli.
-------------------------
Napiši tvoj prvi spomin
-------------------------
Napiši tvoj prvi spomin
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima: ker zobar to?
Ja, kr nekajkrat ze
Mesto zunaj Slo, ki si ga najveckrat obiskal/a?
Ja, kr nekajkrat ze
Mesto zunaj Slo, ki si ga najveckrat obiskal/a?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Redko kje sem bila vec kot enkrat. Mislim, da sem bila kar v Bangkoku najveckrat, ene petkrat.
Aja, pa Nerezine na Losinju, ker smo poleti z druzino hodili tja na morje, ko sem bila mala
Ponavljam
Aja, pa Nerezine na Losinju, ker smo poleti z druzino hodili tja na morje, ko sem bila mala
Ponavljam
-
Rab, ce ne stejem Hrvaske bo pa najbrz Dunaj.
Prvih pet stvari, ki bi si jih kupil/a, ce bi dobil/a nenaden dodatni priliv denarja?
Prvih pet stvari, ki bi si jih kupil/a, ce bi dobil/a nenaden dodatni priliv denarja?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
S prvim fantom bolj nimamo stika več, niti nisva skregana ne nič, z drugim, hm..nisva skregana, se razumeva, si še vedno zaupava, se bolj redko vidiva v živo, on pa pač noče bit več (samo) prijatelj naprej,( sva bila prej prijatelja, preden sva karkoli začela)..
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov