Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Se po doolgem času nebranja, po sodelavkinem predlogu, nameravam lotit ta vikend Eleganco ježa in mi glede na njene komentarje deluje, da bi znal bit bolj moj stil knjige. Will see.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
berem ta forum in navodila za delo
kako izgleda tvoj najljubsi set posteljnine?
kako izgleda tvoj najljubsi set posteljnine?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Conversations with friends. Požrla sem 70% knjige v enem dnevu (na kindlu berem ), predpostavljam, da bom danes do konca. REEEEES je dobra. z vsebinskega stališča nič posebnega, ampak je slog za zjokat dober, + its quirky. p
pa še eno pesniško zbirko Honeybee berem, s katero se pa rahlo matram... nisn stručko, ko pride do poezije, ampak tole je res mlačno.
Potem pa začnem s knjigo Ljubimki od Jelinekove, za katero pa rahlo "cvikam"... pisateljica je napisala tudi knjigo Učiteljica klavirja, ki je sicer nisem prebrala, ampak sem gledala film (fantastična režija Michael Hanekeja), in me je tolk napsihiru, da sem še en teden bila pod vtisom... tko res tist uneasy feeling. Pustmo dejstvo, da je Haneke mojster vzbujanja neprijetnih čustev, ampak tut vsebina je disturbing. tko, da ne vem.. prov strah me je knjige haha
Kako bi opisala ta teden s čustvenega stališča?
pa še eno pesniško zbirko Honeybee berem, s katero se pa rahlo matram... nisn stručko, ko pride do poezije, ampak tole je res mlačno.
Potem pa začnem s knjigo Ljubimki od Jelinekove, za katero pa rahlo "cvikam"... pisateljica je napisala tudi knjigo Učiteljica klavirja, ki je sicer nisem prebrala, ampak sem gledala film (fantastična režija Michael Hanekeja), in me je tolk napsihiru, da sem še en teden bila pod vtisom... tko res tist uneasy feeling. Pustmo dejstvo, da je Haneke mojster vzbujanja neprijetnih čustev, ampak tut vsebina je disturbing. tko, da ne vem.. prov strah me je knjige haha
Kako bi opisala ta teden s čustvenega stališča?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
Joj Dobra stran mojih nihanj in downov je, da hitro pozabim, ko je enkrat mimo.. Par stvari se mi je dogajalo v glavi, ki so me malo špikale, sploh na začetku tedna in komaj čakam, da se bom lahko, še doma pogovorila, ko grem domov..drugače pa nič hujšega, je bil kašen teden prej manj prijeten.
Si bil/a na maturantskem (absolventskem izletu)? Zakaj ja/ne? Kam ste šli?
Si bil/a na maturantskem (absolventskem izletu)? Zakaj ja/ne? Kam ste šli?
-
hayley - Cosmopsiho
Js pa ravno kontra, najprej nisem hotela it (oz. sem hotela namesto maturanca it na eno zadevo v tujino sama, kamor me potem itak starši niso pustili) pa so me potem prijateljice prepričale in mi ni žal, da sem šla z njimi.
Hm..barvamo pirhe doma. Unih tavečjih čokoladnih jajc pa ne dobivam več . Ko sem bila še v osnovni šoli, sem kdaj šla skupaj s sošolkami/ sosedami iz vasi v cerkev žegnat pirhe.
Ponavljam
Hm..barvamo pirhe doma. Unih tavečjih čokoladnih jajc pa ne dobivam več . Ko sem bila še v osnovni šoli, sem kdaj šla skupaj s sošolkami/ sosedami iz vasi v cerkev žegnat pirhe.
Ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ne praznujem. Ko sem bila otrok smo z mamo barvale pirhe in stara mama je spekla potico, ampak samo to, brez cerkvenih zadev. Sedaj pa ze dooooolgo nic.
Ponavljam
Ponavljam
-
Odvisno od razpolozenja, guglam trenutne lestvice filmov in izberem. Ali pa kak ze pogledan chick flick, pa vedno veckrat mi zapasejo 80's komedije (a la 'Big' ali kaj podobnega.. ne vem, takrat je bil cisto drug vajb v filmih in me ob njih daje neka cudna nostalgija, ceprav takrat sploh nisem bila rojena)
Zadnji obisk kina, kdaj in kaj?
Zadnji obisk kina, kdaj in kaj?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
včeraj, Tomb Raider, čist solidna zabava
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Hmm, pomoje je bil Dunkirk zadnji, je ze kr neki od tega.
se enkrat ponavljam
se enkrat ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.
Blade Runner je zakon.
Blade Runner je zakon.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov