Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Niti slučajno, rad menjam poklice, se pa vseeno želim specializirati za eno področje, vem katero je, in to je to.
Se karakterno bolj ujameš z naravoslovci ali družboslovci?
Se karakterno bolj ujameš z naravoslovci ali družboslovci?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Za zgornjo zadevo nisem v bistvu nikoli toliko razmišljala za celo življenje, nekaj na tem področju ja. Definitivno ne na istem delovnem mestu, razen če bo nekaj, kar me bo tako potegnilo, še nisem odkrila. Isto daje izobrazba širok spekter zaposlitev..
Js bi rekla da se precej bolj z naravoslovci, alpa s kašnimi bolj umetniškimi smermi tudi. Od bolj dolgoletnih prijateljic je pa več družboslovk.
Ponavljam
Js bi rekla da se precej bolj z naravoslovci, alpa s kašnimi bolj umetniškimi smermi tudi. Od bolj dolgoletnih prijateljic je pa več družboslovk.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
Pač ponavadi jem zuni in obično juha (vedno zelenjavna, ker goveje mi niso neki), glavna jed in solata, kdaj mam tudi v času kosila bolj neko malico (ali jogurt, sadje, frutabela, kapučino..) in je potem kosilo v poznejših popoldanskih urah..
Koliko ur tedensko si pripravljen vložit v svojo kariero/službo?
Koliko ur tedensko si pripravljen vložit v svojo kariero/službo?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Uf. Odvisno. Če bo neko braindead delo, brez kakršnekoli možnosti napredovanja itd, je 40 zgornja meja . Načeloma pa si želim neki vložit v svojo kariero, naj točno to niš v kateri bom helluva dobra in lahko strokovno napredovala + nekoč kam splezala .
Torej sorazmerno z izzivom, ki mi ga bo predstavljala in s prihodnostjo, ki jo bom na določenemu delovnemu mestu videla.
Imaš svojega hišnega ljubljenčka? Zakaj ja/ne?
Torej sorazmerno z izzivom, ki mi ga bo predstavljala in s prihodnostjo, ki jo bom na določenemu delovnemu mestu videla.
Imaš svojega hišnega ljubljenčka? Zakaj ja/ne?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Seveda. Tri. Psa,mačka in bradato agamo. V načrtu (torej letu, bolj dveh) so še en večji pes, še ena mačka, akvarij in kopenska želva.
Zakaj? Ker mi je to v veselje, ker jih imam rada in ker si ne predstavljam življenja brez živali. In ker jih lahko imam.
Minusi? Več čiščenja.
Ponavljam.
Zakaj? Ker mi je to v veselje, ker jih imam rada in ker si ne predstavljam življenja brez živali. In ker jih lahko imam.
Minusi? Več čiščenja.
Ponavljam.
The world is as you are.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Trenutno ne, pride pa hrt takoj, ko bodo pogoji. Kasneje bi definitivno imela vec zivali.
Kdaj si sel/a nazadnje sportat?
Kdaj si sel/a nazadnje sportat?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
saarijarvi napisal/-a:Trenutno ne, pride pa hrt takoj, ko bodo pogoji.
kakšne pogoje pa rabiš??? kateri hrt ti je pri srcu? če te zanimajo info, vprašaj!
Jaz hodim na dolge sprehode, s hrtom seveda. vsak dan, če le ni dežja, med 4,5km in 10km (to bolj med vikendi, v dveh etapah).
ti?
-
hayley - Cosmopsiho
Ful manj sportam kot kdaj prej, kdaj tud cel teden nic ( ) cne pa ali tek ali pilates/ mesanica joge in pilatesa doma al ure baleta, kdaj smo hodili tudi na kak bliznji hrib hodit, ma zdej ze dolgo nism..
Si se kdaj sla kake druzabne bolj seksualne igre z vec osebami in kaj so ble ( verjetno brezveze vprasanje glede na st sodelujocih ma ajde) ?
Si se kdaj sla kake druzabne bolj seksualne igre z vec osebami in kaj so ble ( verjetno brezveze vprasanje glede na st sodelujocih ma ajde) ?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov