Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Uff nek fanfic. Presque toujours pur.
Tvoj obvezen ritual pred spanjem?
Tvoj obvezen ritual pred spanjem?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ga niti nimam, mam bolj jutranje rituale Čene še najbolj to, da si očistim kožo s tonikom in se namažem s kremo, če se spomnem, pa zdej zadn čas sm malo pobrala od cimre, da po mobiju/ netu malo scrollam, preden zaspim, aja če imam zelo hud/ slab dan, pol imam rada mal monologov v mislih z mojim spritualnim poslušalcem preden zaspim.
Tvoj?
Tvoj?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Del kaksne 'mozgani na off' serije, ciscenje obraza in nocna krema (+ zadnje case na debelo vazelin na koticke ustnic in ob straneh nosnic, ce ne mi to popoka v 1 uri ), cartanje, stafetna predaja svojega laptopa fantu, ki na njemu gejma ko grem jaz spat
Serija, ki je bila na zacetku kul, potem pa sla po gobe?
Serija, ki je bila na zacetku kul, potem pa sla po gobe?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Lost, How I met your mother, the Walking dead
tvoja?
tvoja?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Big Bang Theory, Modern Family.. mal se bojim, da bodo Vikingi sli v to smer, ceprov se pol s kaksno epizodo vedno poberejo. Isto Shameless.
Zadnja 'na novo' skuhana stvar oz. uporabljeno zivilo? (Zadnjic me je presinilo, da se nikoli nisem uporabila pora ampak je prva juha uspela, trep trep po rami)
Zadnja 'na novo' skuhana stvar oz. uporabljeno zivilo? (Zadnjic me je presinilo, da se nikoli nisem uporabila pora ampak je prva juha uspela, trep trep po rami)
-
Nekje med 5.15 in 7.45. Edina 2 prostora na svetu kjer spim dlje, sta pri mojemu doma (vstajam nekje 8.45) in v naši vikendici (približno enako). Ne morem spat dlje .
Kdaj hodiš spat?
Kdaj hodiš spat?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Med 11 in 2 na navaden dan.
Se ti zdi boljše, če človek ima ali nima vzornikov + zakaj?
Se ti zdi boljše, če človek ima ali nima vzornikov + zakaj?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Pred kolegi sem prijel vrečo smeti za vrvici in stresel da bi se vreča sama zavezala, vreča se je strgala in po hlačah sem dobil ostanke alkohola in hrane,
-----------------------------------------------------
Glede na tvojo izobrazbo, si predstavljaš celo življenje delati v temu fohu?
-----------------------------------------------------
Glede na tvojo izobrazbo, si predstavljaš celo življenje delati v temu fohu?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Hell yeah. Si pa ne predstavljam na istem delovnem mestu. Mislim da ti po par letih zmanjka nekih izzivov. Moja izobrazba daje kr širok spekter ful različnih zaposlitev. Na stara leta se vidim kot eno uno flowerpower mamco z različnimi zvarki tete pehte v mini butični trgovinici
Zanimivo ponavljam!
Zanimivo ponavljam!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov