Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Mar. 2018 17:24

Najbližje prijateljice so proti koncu študija in večina v zvezah, nobena pa ni v dolgoletni zvezi ala 5+ ali zaročena/poročena/ z otroci.. (Nekatere malo starejše kolegice so tudi že v službi, krog ljudi s katerimi sem se zadnji čas bolj družla na faxu pa vsi v zvezah, tudi zaročeni ali poročeni..)
Če povzamem najbližje prijateljice bi rekla, da smo na približno isti stopnji.

Ti?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 02. Mar. 2018 22:24

Skoraj vse kolegice v zvezah, a vecinoma se ne zivijo skupaj. Skoraj vsi koncali faks ampak se se malo lovijo s krajsimi studentskimi deli. Sluzbo za nedolocen cas jih ma samo pescica. Vecinoma smo vsi v neki 'prehodni' fazi torej

Tvoje najhujse obdobje v zivljenju?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Mar. 2018 22:52

V zadnjem času tista zima oz skoraj celo leto dve leti nazaj (22) in okrog 13. Nisem pri volji, da bi šla v podrobnosti. Ampak v glavnem bolj take psihološke stvari, nobenih smrti, fizičnih bolezni ali kakšnih zares 'resnih' stvari..

Pri tebi?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 03. Mar. 2018 0:14

Ko je šlo navzdol v družini, ja, to je bilo zame najtežje, skrbet za vse.

Yeon-mi Park; resnica ali propaganda, mnenje?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 03. Mar. 2018 9:30

Huh. Ne upam si soditi. Do zdaj sem na njo gledala kot da govori resnico.

S kom živiš? (oz če je preveč osebno-ti je ok,s kom živiš?)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Mar. 2018 12:11

S cimro, v studentskem. Mi je cisto ok, sploh glede na ceno. Tudi dostikrat hodim samo spat domov, sem cez dan drugje in ne kompliciram vec kot tolk glede teh stvari. Malcek mi je motece, ker nimamo nekega posebnega odnosa s cimro (mam letos novo) in ona sploh se ne zacne pogovarjat z mano, ce js ne zacnem pogovora. Po drugi strani mi je pa super in najpomembnejse, da mam nekoga bolj mirnega, ki ni nek zurer, hodi dokaj zgodi spat, skrbi za cistoco, nima pogosto obiskov, ko sm js doma,( enkrt sm bla cimra s frendico, ki je mela cist drug stil lajfa in faxa in je imela skos neke obiske, tip je bil tudi vsak dan pri njej in ce bi blo po njeno bi tudi spala vsak dan skupi pri njej/ nama, kar me je motilo) ne dela nobenih problemov, da imam mir..

Ti?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 03. Mar. 2018 14:22

Z možem. Meni je kul. :D

So si tvoji partnerji/ke vizualno podobni med sabo (type)?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Mar. 2018 14:51

Kaj je mišljeno s tem type? Nista si podobna.. Sta edino oba višja od 185 cm oz 1. je bil lih ene tolk. En je bolj temen/črn v lase in oči, drug bolj srednje rjav..

Ponavljam
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 03. Mar. 2018 14:53

Hm, razen nekih izjem, je vse takole:

- nad 170
- nad C košarica
- oblinaste
- dolgolase
- temnolase
- polne ustnice

-------------------------------------

ponavljam
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 03. Mar. 2018 18:20

Sicer nimam liste bivsih, ampak dejti / crushi / itd so si bili med sabo ze kar zelo razlicni :D Dalec najdlje sem bila zaljubljena v fanta, ki je visok cca 170cm. Sicer imam favourite 'type' (visok, slender, bolj na severnjasko stran, bradica) ampak se na koncu itak vedno bolj zatrapas v karakter. Tako da sem imela opravka ze z najrazlicnejsimi profili: dad bod, 60kg tipi, 2.10m tipi, Jezus style, prekle, bilderji, z ocali ali brez, itd :lol: je imelo pa veliko njih skupno karakterno lastnost: prijaznost in da ''zna z vsemi'', ce po domace povem. Social butterfly pac.

Podobno vprasanje: na kaksen profil karakterja se ponavadi zalepis?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 03. Mar. 2018 19:01

Padam na "oreng babe", fizično in karakterno.

Če strnim v alineje:

- močna
- odprta za mojo spontanost
- ima svoje meje, cilje, socialni krog in merila
- bolj temperamentne narave
- ima svoj humor (memeji, geek, sarkazem)
- ji paše sexualna podrejenost
- če je sassy, uh...sign me up
- bolj družinsko usmerjena
- mi kontrira in brani svoj prav, pred vsemi, tudi mano
- pripravljena odkorat od slabega, zna pazit nase

Probal z nekimi umetnicami, mal bl hipi dipi. Moja poguba.

ponavljam
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 03. Mar. 2018 19:53

Vedno so mi bili všeč samozavestni moški, ampak ne tista glasna samozavest, ko se ga čez cel lokal sliši in se ven meče povsod, ampak taka tiha samozavest, prezenca prepričanja vase in da nima potrebe nikomur kaj dokazovat, ker je prepričan vase in svoje sposobnosti. Všeč mi je tudi smisel za humor, ne maram "zategnjenih", ki sebe in vse jemljejo ves čas preresno. Tako da se znava skupaj imet fajn ampak, da znava bit resna, ko je čas za to. Všeč so mi moški, ki znajo z ljudmi, so prijazni... Da zna prijet stvari v svoje roke, zanesljiv, zna poskrbet za svojo žensko. Ne maram preveč nahajpanih (kar pomeni, da nama je kul, če kak vikend prelenariva v postelji s filmi itd.), ne maram pa lenih in neambicioznih, neka zdrava mera pač. Če izgleda dobro mi je še bolj seksi, če se tega ne zaveda oz. ne igra samo na to noto, cocky tipi so mi bljah...

ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Mar. 2018 11:16

Ma js nisem mela tipičnega tipa karakterja, so bili različni, tudi oba partnerja do zdaj sta imela zelo različen karakter. Sem šla precej po trenutnem navdihu.

Ne vem, če bi znala na kratko opisat, bolj zadnja verzija je bila.. da je tak bolj samosvoj, mu malo dol visi kaj počnejo ostali ali kaj 'se pričakuje', se ne obremenjuje z mnenji okolice, zelo iskren in direkten, čustveno stabilen, realist, z nogami na tleh, se znajde, ne komplicira, zna logično razmišljat, kritičen, inteligenten, malo len, da ni 'nahajpan' in v oblakih/idealističen/perfekcionističen (k sm že js preveč taka), malo tak smotan in otročji, rad zafrkava s kakšnimi glupimi forami, ima v sebi neko otroškost in ni totalno resen in odrasel, trmast in zna bit malo težek karakter (ne vem, zakaj padam na take), zabaven, smisel za humor (ki je meni kul), malo ciničen, hladen navzven, čustven navznoter, malo bolj introvertiran, skuliran, liberalen, sprejemajoč do vseh, dobrosrčen, ima rad muziko, koncerte,(v sex sceno se ne bom spuščala :P )..

Aja stvar, ki je bla skupna parim tipom, s katerimi sm bila skupi/kaj mela ali so mi bili všeč, je bila tudi, da so igrali kitaro :D

Če hoče še kdo odgovorit na to vprašanje, kar.. čene pa novo vprašanje: Ti je kdaj partner/bivši partner povedal, kaj mu je bilo na začetku najbolj všeč pri tebi?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Mar. 2018 22:48

Sem vpr zdajšnjega. Naj bi mu bilo všeč da sem bila odločna, pametna in luštna.
Prvemu verjetno to, da sem bila družabna, na easy, lahko je delal kar je hotel...itak, če sem bila stara 18, mlada in neumna.
Drugemu ne vem. Ker sem bila temperamentna? Ne vem, ne morem reči.

Ponavljam.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Mar. 2018 23:07

Prvemu ne vem več in me ne zanima, tudi bila 18, mlada in neumna in naivna. Drugemu.. je enkrat pravil, da sem se mu zdela ful prijazna, odprta in da sem se z vsemi pogovarjala, poštekala..neki tazga? Pa ku sem govorila mu je blo všeč, pač narečje. Samo to je bilo mišljeno za čas, ko sva se spoznala, 1. vtis (sva bila oba še v zvezi v tistem času, sva prišla skupaj več časa od takrat). Pol za kasneje, ko sva že bila kolega je bla neka taka izjava, da sem zanimiva, ker sem ful taka 'živa' in vse tako intenzivno doživljam. ( pač čuden tip, ki so mu ble všeč čudne punce očitno :D )

Ponavljam

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov