Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Če bi mela rezervo pri roki bi znala (s fotrom sem šraufala od malega). Ampak se takih težavic dostikrat lotim v "damsel in distress" stilu, ker zakaj bi si sama na bencinskih nafilala gumo, če mi jo lahko prijazni dečki, pa mi zraven še šipe umijejo/natankajo in malo poklepetajo z mano .
Si "strong independent woman who dont need no man" ali se pustiš malo nosit po rokah, tudi če kako stvar znaš/si sposobna sama naredit?
Si "strong independent woman who dont need no man" ali se pustiš malo nosit po rokah, tudi če kako stvar znaš/si sposobna sama naredit?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Marsikaj znam sama, ampak ne, ker mam doma enega zelo sposobnega deca in mi pač ni treba. Tako kot js lupim pomaranče in delam vse stvari, pri katerih rabiš nohte (no pa še kej drugega)
___
Te zmotijo slovnične napake na spletnih portalih in družabnih omrežjih?
___
Te zmotijo slovnične napake na spletnih portalih in družabnih omrežjih?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm ne spomnim se, niti nisem nekaj zelo jezen človek bi rekla. Najbrž sem še največkrat jezna nase. Mene so čene danes ponoči kar nekajkrat zbudili, očitno je bil nek tak dan, ko je folk šel žurat? (Še mene je frendica vabla lih učeri) ..samo če bi se jezila vsakič za take stvari tudi ne vem kam bi prišla.
Edit: Malo sem jezna/(oz. mi gre na živce) na študentski servis, ker mi non stop pošilja neke smse o prostih delih, kljub temu, da sem si na netu na njihovi strani nastavila, da ne želim da mi pošiljajo smse ali maile, pa še poklicala sem jih naj mi nehajo pošiljat in še vedno mi pošiljajo. Očitno bom mogla šenkrat klicat..
Ponavljam
Edit: Malo sem jezna/(oz. mi gre na živce) na študentski servis, ker mi non stop pošilja neke smse o prostih delih, kljub temu, da sem si na netu na njihovi strani nastavila, da ne želim da mi pošiljajo smse ali maile, pa še poklicala sem jih naj mi nehajo pošiljat in še vedno mi pošiljajo. Očitno bom mogla šenkrat klicat..
Ponavljam
Zadnjič spremenil hayley, dne 01. Mar. 2018 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Na to, da kljub opozorilom se vedno pobiram sramne dlake drugih iz banje. Pi***, a je tako tezko pogledat za sabo?
S cim si cistis kozo?
S cim si cistis kozo?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
^O grozno, dobro da mamo mi čistilko.
Js uporabljam od nivee control shine toner, že par let kupavam eno in isto reč, k se mi ne da komplicirat s temi stvarmi..
Ti?
Js uporabljam od nivee control shine toner, že par let kupavam eno in isto reč, k se mi ne da komplicirat s temi stvarmi..
Ti?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Zjutraj in zvečer Alpstories gel žajbelj, zvečer še prej micelarna in oljni odstranjevalec očesnega make-upa (ko ga imam). Za telo pa katerikoli gel mi zadiši, rada imam Baleine tuš gele.
Nosiš pižame?
Nosiš pižame?
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]