Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
OT:
FYI, kar se mene tiče bi vidve morale najprej nicke menjat, ker js še kar mešam t hje in ipsilone
FYI, kar se mene tiče bi vidve morale najprej nicke menjat, ker js še kar mešam t hje in ipsilone
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ime je mednarodno, tako da nimam problemov. Priimek pa noben k**** ne zna izgovorit Se v Sloveniji ga moram crkovat. Bi lahko spremenila priimek v mozevega, ki je preprosto in mednarodno lahko izgovorljivo, ampak glede na to, da je hkrati tudi muslimansko ime, mi ni do zapravljanja casa na varnostnih kontrolah na letaliscih
Plus mislim, da je vec dela z birokracijo urejanja spremembe imena kot pa vztrajnim popravljanjem napacne izgovorjave.
Si trenutno zadovoljna s svojim zivljenjem?
Plus mislim, da je vec dela z birokracijo urejanja spremembe imena kot pa vztrajnim popravljanjem napacne izgovorjave.
Si trenutno zadovoljna s svojim zivljenjem?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne.
si vesela da je sneg?
si vesela da je sneg?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Sprehajam se v snegu, grem hoditi y krpljami, bordam po celemu snegu.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Tecem domov, sovrazim sneg. Ali pa naredim snezaka, ce sm glih pr volji
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Se ne bi mogla bolj strinjat s Saarijarvi. No sej ko sm bla majhna sm bla pa ful navdušena tistih 1x na 4 leta, ko smo ga dobili in bla vedno heartbroken, ker moji snežaki pred hišo niso imeli lih najdaljše življenjske dobe.. Se mi zdi sneg čene še najbol koristen na smučišču, alpa da ti naredi tako lepo idilo, ko si na toplem noter in pogledaš skozi okno.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Kar se tiče snega... vsak, ki vozi se ne veseli snega
Zunaj ne počnem v bistvu skoraj nič. Sprehodi, smejanje svojim mačkam, ki hočejo hodit po snegu. Pluženje Smučam ne več, me pa moj hoče spravit spet na smučišče.
Najljubša sladkarija?
Zunaj ne počnem v bistvu skoraj nič. Sprehodi, smejanje svojim mačkam, ki hočejo hodit po snegu. Pluženje Smučam ne več, me pa moj hoče spravit spet na smučišče.
Najljubša sladkarija?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Čokolada, še najbolj temnejša z lešniki, vroča čokolada s smetano ali vroča čokolada v kombinaciji z nekim alkoholom. Pa tudi une tablice iz arašidov ali pistacije, oblite z medom.
Tebi?
Tebi?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov