Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Chaski
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2015
Uporabljam samo sms-e. Pred kakšnim letom sem si naložil messenger, ampak zgolj zaradi lažje komunikacije z osebo v tujini. Po eni strani se nimam s kom toliko za pogovarjat oz. me ne zanima ravno vsaka podrobnost življenja ostalih ljudi, po drugi strani mi gre pa tudi na živce vse to neprestano piskanje telefona.
Ponavljam
Ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Pol mesca bolan, vse ostalo je štimalo.
Ponavadi se mi leto slabo začne, potem gre gor.
-------------------------------------------
Tvoji top 3je filmi leta 2017?
Ponavadi se mi leto slabo začne, potem gre gor.
-------------------------------------------
Tvoji top 3je filmi leta 2017?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Mi je vsec, ker je relativno redko in ker je 'moje'. Mi gre pa vcasih na zivce, ker tujci ne z imenom ne s priimkom niso ravno domaci. Imena ne bi menjala, priimek pa po poroki najbrz ze.
ponavljam
ponavljam
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Ne! No, sem bila dokler se ni pojavila "popularna erotična trilogija" *cough cough*, ne vem zakaj se ljudem potem ponavadi zdi to neka fora ampak ok. Obstaja veeliko žensk s tem imenom, je pa res, da v Slo manj.
Če bi lahko sam/a izbrala - kako bi ti bilo ime?
Če bi lahko sam/a izbrala - kako bi ti bilo ime?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Btw, mi ni srce dalo, sem šla guglat ime! In kot otrok sem bla bolana na istoimensko risanko, in se mi zdaj srce para, da je povezana z literaturo vprašljive vsebine
Uf ne bi menjala. Kratko, "mednarodno" in se mi zdi da je pravo zame. Tudi priimek bom z težavo menjala, ga imam rada in je tak, poseben. Sem kar navezana nanj.
Drugače pa če bi res morala zamenjat ime, bi si izbrala kakega pompoznega, z starinskim nadihom in kakom mogočnim pomenom, Viktorija, Eleonora dejmo rečt.
Če bi pa živela v kaki angleško govoreči državi mi pa puritanska imena po vrlinah ne uidejo
Constance, Temperance, Honor, Verity! Katerokoli, literally!
Bi če bi živela in delal v tujini obdržala svoje ime, ali bi ga zaradi olajšanja birokracije in ostalih nevšečnosti menjala?
Uf ne bi menjala. Kratko, "mednarodno" in se mi zdi da je pravo zame. Tudi priimek bom z težavo menjala, ga imam rada in je tak, poseben. Sem kar navezana nanj.
Drugače pa če bi res morala zamenjat ime, bi si izbrala kakega pompoznega, z starinskim nadihom in kakom mogočnim pomenom, Viktorija, Eleonora dejmo rečt.
Če bi pa živela v kaki angleško govoreči državi mi pa puritanska imena po vrlinah ne uidejo
Constance, Temperance, Honor, Verity! Katerokoli, literally!
Bi če bi živela in delal v tujini obdržala svoje ime, ali bi ga zaradi olajšanja birokracije in ostalih nevšečnosti menjala?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov