Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 30. Dec. 2017 12:27

Končati magistrsko, narediti pedagoške tečaje, začeti poučevati, aktivno delati v več NGOjih, potovati.
Predvsem pa to, da delam na področju, kjer bom lahko v stiku z ljudmi, in jim bom pomagala. Izkoristiti to svojo energijo, morebitn pozitivn impact, ki ga imam na ljudeh, za boljši jutri (OH LORDY...).
Najti notranji mir (no, to je bol življenjski cilj, celoživljenjski proces)

Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
linamalina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a linamalina » 05. Jan. 2018 15:13

Čimveč potovati.

Ponavljam.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 10. Jan. 2018 13:41

kot ze na prejsnji strani napisano.

Imas kaksno necakinjo/necaka? Kako se razumes z njimi?
monkey
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a monkey » 10. Jan. 2018 16:35

Nečaka in nečakinjo. Super se razumemo, sem tazabavna teta :) Želim si samo, da bi se več vidl, ker ne živimo v istem mestu...

Greš to zimo kej smučat in kam?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 11. Jan. 2018 7:48

Ne, nikoli v življenju smučala, niti nimam želje.

Zadnje nore sanje?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 11. Jan. 2018 14:52

Da mi je Monica iz Friendsov kupila vrecko z darilom. Zal nisem uspela videt, kaj je noter ;(

ti?
Milli
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Milli » 11. Jan. 2018 16:07

Tudi jaz sem že kakšne zvezdnike sanjala haha to je res smešno, ko se zjutraj zbudiš in ti ni nič jasno :) prav konktretnih sanj se pa trenutno ne spomnim - si moram začeti zapisovati.

Ponavljam.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 12. Jan. 2018 7:56

Včeraj sem sanjala, da sem bila posiljena; naslednja scena: noseča- ampak srečno noseča, ni povezave s posilstvom; potem pa sem sanjala, da sem seksala z bivšim, vendar da so se me izpod odeje dotikale roke njegove prijateljice s katero me je varal.

Čudno čudno... :D

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Jan. 2018 9:33

Enkrat, pred nekaj tedni, sem sanjala da sva s prijateljico bile v nekem hostlu ali hotelu v sobi za 4 in so naju randomly dali v sobo skupaj s Hayley in še enim članom iz skupine Paramore :D. Ne spomnem se več porobnosti, v glavnem ful smo se uštekali in jih učili nekaj slovenščine..

Sem pa mela dva dni zapored take creepy nočne more med novoletnimi prazniki, prva je bla, da smo bili sredi vojne oz so neki muslimani prišli na naše območje in smo bežali za življenje in sem mela prav uni filing v sanjah, da problemi, ki jih imam zdaj sploh niso pravi problemi in resničnih sploh nisem nikoli izkusila (v bistvu mi je isto govorila ena prijateljica preden je šla na neko potovanje), druge so ble pa ful čudaške, da sem rodila otroka, ki ni bil čisto normalen in je mel 3 oči in je bil od bivšega in sem se ga odločla zapustit/ dat proč, kar mi je svetovalo tudi medicinsko osebje..

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 12. Jan. 2018 9:43

Redko se spomnim sanj, ampak me je mati večraj poklicala da mi pove svoje in sem se smejala ko nora :D.
Background: s fotrom gresta v Rim ta vikend. Naša mati je VEDNO povsod pozna ker preden kamorkoli gre, še rihta miljon zadev.

Kakorkoli, sanjala je, da je bila v Rimu, ampak s sabo je mela samo službene cote - bele škornje, bele hlače in bel brezrokavnik, in je baje ful pizdila na fotra, zakaj ji ni njej nič spakiral za s sabo. Potem pa jo je opazila ena italjanka, in je bila navušena nad belo barvo pozimi in je naredila belo modno linijo za drugo leto :D.

Kaj te je nazadnje zasekiralo?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Jan. 2018 9:53

Ena oseba se je najprej sama ponudila, da mi pošlje neke zadeve za fax, ki bi mi prišle zelo prav in kasneje se je naredila iz meni neznanega razloga neumno, da ne ve sploh o čem govorim in da tistih zadev nima.. Pa tudi to, da izgubljam nekatere ljudi, ki so mi včasih ogromno pomenili in smo ogromno časa prebili skupaj in se zato počutim nekako samo.

Tebe?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 14. Jan. 2018 12:44

Hha... spet neke bolezni. bit hipohonder je lepo, nikol ni dolgčas.

ponavljam
Chaski
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Chaski » 14. Jan. 2018 18:53

Podpisal neko pogodbo, ne da bi šefu povedal zanjo.

Kako si preživel/-a vikend?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 15. Jan. 2018 7:36

Po zeeeelo dolgem času, sem cel vikend bolj ali manj preležala. Prebrala sem knjigo do konca, pospravila, kuhala... spala, filmi... chillax :)

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Jan. 2018 18:28

Obveznosti za fax, sla tect, pijaca s frendi, kjer nam je ena frendica malo predstavila s fotografijami in videi svoje zadnje potovanje..

Ti?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov