Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Trenutno sem najbolj navdusena nad Jordanijo za naslednje potovanje. Drugace pa se vedno Indonezija in pa always Kamcatka
Ponavljam
Ponavljam
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Documenta 14, Kassel
The Long Now, Berlin
Skulptur projekte, Munster
zabava za rojstni dan
poletne počitnice na Krku
poletni tradicionalni žur
ma ful je tega, super leto je
___
zadnja prebrana knjiga?
The Long Now, Berlin
Skulptur projekte, Munster
zabava za rojstni dan
poletne počitnice na Krku
poletni tradicionalni žur
ma ful je tega, super leto je
___
zadnja prebrana knjiga?
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Exit napisal/-a:uuu prvo osebo množine imam doma, me še čaka
Blind willow, sleeping willow - zbirka kratkih zgodb od Haruku Murakamija.
Ponavljam
You're in for a treat
Jaz pa ravno berem murakamija! "O čem govorim, ko govorim o teku". Zanimiva zadeva.
Katere zelenjave ne maraš in katero imaš najraje?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Maram čisto vso zelenjavo oz. se ne spomnem zdaj nobene, ki je ne, najraje..bi lahko kar naštevala, kakšna špinača sploh v obliki špinačne juhe, rdeča pesa, motovilec ali kakršna koli solata, hladne kumare iz hladilnika, sploh poleti..
Tebi?
Tebi?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Ne maram zelenjave kaj prevec, po pravici povedano Odvisno s cim in kako je pripravljeno. Solata recimo mi je kul, pa paradiznik (ne mi s tem, da je sadje, prosim), bucke in jajcevci so mi tudi fajn, ker so uporabni. Ne maram pa brokolija in cvetace, ampak pojem, ce je ze na krozniku.
Enako, ampak za sadje.
Enako, ampak za sadje.
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Ne maram lubenic, manga in kakija (kar se spomnim), še pa dosti eksotičnega sadja nisem probala. Najraje imam češnje in jagode.
Moram še za zelenjavo Jo imam zelo rada, ne maram pa sveže čebule, sveže paprike (mora bit vložena ali pa vsaj malo počenega, da zgubi grenčico), česna in redkvic. Obožujem paradižnik, bučke, jajčevce, kumare, zelje, ohrovt, brokoli ...
Ponavljam - za sadje in zelenjavo
Moram še za zelenjavo Jo imam zelo rada, ne maram pa sveže čebule, sveže paprike (mora bit vložena ali pa vsaj malo počenega, da zgubi grenčico), česna in redkvic. Obožujem paradižnik, bučke, jajčevce, kumare, zelje, ohrovt, brokoli ...
Ponavljam - za sadje in zelenjavo
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Od sadja najraje lubenico, melono, jagode, granny smith jabolka (ostalih ne maram), banane, marelice... ne maram avokada, kivija, kakija, črnega ribeza.
Od zelenjave najraje - razna solata, rdeče redkvice, blitva, melancani, paprika...Ne maram cvetače, zelene, pora, brstičnega ohrovta...
Se veliko ukvarjaš z izbiro in pomenom prazničnih daril za ljubljene ali kupiš bolj v zadnjem hipu/po trenutnem navdihu?
Od zelenjave najraje - razna solata, rdeče redkvice, blitva, melancani, paprika...Ne maram cvetače, zelene, pora, brstičnega ohrovta...
Se veliko ukvarjaš z izbiro in pomenom prazničnih daril za ljubljene ali kupiš bolj v zadnjem hipu/po trenutnem navdihu?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Za božič? Nobenega, ker ne praznujem kaj pretirano, ljudje okoli mene pa še manj. Pred leti, ko sem še živela v Sloveniji, pa pač starše, sestro, fanta, če je obstajal, najbližje prijatelje. Okoli 5, 6 ljudi je ponavadi naneslo.
Ponavljam.
Ponavljam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov