Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
zjutraj si sperem obraz
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Led Zeppelin napisal/-a:zjutraj si sperem obraz
+ pocesem se
Kdaj si bila nazadnje pri zdravniku in zakaj?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Gyno in zobar za redni pregled, pri osebni pa lani zaradi vnetja ledvic (grda, grda stvar).
ponavljam
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Zobar - 2 dni nazaj- redni pregled
Gyno- pred enim letom; PAP test, letos bi tud že mogla it sam sm malo prešpricala datum, zej pa ne dobim prostih terminov v času, ko moja dela
Zdravnik - medicina dela ene 5 let nazaj, splošn pregled za napotnico za študentsko delo oz. sistematski na faxu je bil še po tem
Ponavljam
Gyno- pred enim letom; PAP test, letos bi tud že mogla it sam sm malo prešpricala datum, zej pa ne dobim prostih terminov v času, ko moja dela
Zdravnik - medicina dela ene 5 let nazaj, splošn pregled za napotnico za študentsko delo oz. sistematski na faxu je bil še po tem
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Zacetek julija zaradi grde opekline po nesreci z motorjem.
Bi pojedla svojega hisnega ljubljencka za 100 milijonov evrov? (Se opravicujem za morbidno vprasanje )
Bi pojedla svojega hisnega ljubljencka za 100 milijonov evrov? (Se opravicujem za morbidno vprasanje )
- linamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2017
Orhan Pamuk - Muzej nedolžnosti
Ponavljam.
Ponavljam.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Najbrz gremo ven, ja. Razen, ce ne.
stvar / navada, ki ti je pri drugih ljudeh najbolj ogabna? (umazani nohti, vrtanje po nosu, itd)
stvar / navada, ki ti je pri drugih ljudeh najbolj ogabna? (umazani nohti, vrtanje po nosu, itd)
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
uh vrtanje po nosu definitivno (zadnjič sem ravno videla enega tipa, ki si je lagodno na nabiti troli vztrajno vrtal... in to tko temeljito, in potem mencal te šmrkle med prsti... obračal mi je), ljudje; ljudje, ki ne očistijo wcja za seboj po TA VLKI POTREBI ; pokanje členkov; moški, ki se veselo praskajo po mednožju... pa ta mi je najhujša: k ljudje po obedu z nohti odstranjujejo morebitne zaloge hrane med zobi itd. o bog... :s fuj fuj fuj
aja pa to mi je mal beh - ko nekateri vztrajno gledajo v krožnike drugih v kakšnih restavracijah - bitch... come on.
Ponavljam
aja pa to mi je mal beh - ko nekateri vztrajno gledajo v krožnike drugih v kakšnih restavracijah - bitch... come on.
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
Ja se strinjam s tistim,kar je napisala Exit z velikimi tiskanimi, pa splošno nečiščenje za sabo v kopalnici in puščanje neoprane posode od kosila/večerje v umivalniku( kozarci in šalce izvzeti), se navezuje vse to na štud. domove, drgač pa še kašljanje v druge ljudi, brez da bi si dal roko pred usta, neumivanje rok, splošno pomanjkanje higiene..
Ponavljam
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Že pogriženi nohti v nulo, sam "proces" grizenja me ne moti, ampak ko vidim koga z unimi razluščenimi in scufanimi "nohti" mi pa obrne. Mogoče zato, ker sem si jih js grizla tolko let me še bolj moti. Pa ogromni žolčno rumeni/sočno beli mozolji na vidnih mestih. Faaaaak. Ne vem, ogromna krvava luknja je boljše kot to.
Plani za vikend?
Plani za vikend?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Plani bli da se gre nekam hodit ali vikend al en dan do srede, malo dlje kot ponavadi, ker je več časa, mogoče Montaž oz. se bo še videlo kam, najbrž pijača s frendico, ki je zdaj nism vidla že cel mesec, kak tek, delo za fax..
Ti?
Ti?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Hmm. Pestro ubistvu. V soboto grem na fotoorientacijo, v nedeljo v bazen in k žlahti na neko praznovanje. Vmes pa:
magistrska.
Potem pa malo na vikend, mogoče še zadnjič letos v morje?
Bazen - yay nay?
magistrska.
Potem pa malo na vikend, mogoče še zadnjič letos v morje?
Bazen - yay nay?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov